reklama
dorotar110
Fanka BB :)
Witam jeszcze w starym roku.
KOTA co to znaczy śpi na klinie?? Bo mojemu też się ulewa i też noskiem potrafi i żadko mu się odbija nawet po mm, a po piersi praktycznie wcale.
Dzieciaki śpią ale zaraz Melę będę budzić, pogoda do bani a w Sylwestra wyjdę..... do toalety jak mi się zachce i na fajerwerki, a spędzimy go przed TV na słuchaniu jak ludzie się bawią w Warszawie i we Wrocławiu. Pogoda do bani i nie nastraja sylwestrowo.
Z ostatnią kartką kalendarza zerwij wszystkie złe nastroje, zapomnij o wszystkich nieudanych dniach,
przekreśl niewarte w pamięci chwile
i wejdź w Nowy Rok jak w nowej sukni
wchodzi się na najwspanialszy bal świata.
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2012!!!
KOTA co to znaczy śpi na klinie?? Bo mojemu też się ulewa i też noskiem potrafi i żadko mu się odbija nawet po mm, a po piersi praktycznie wcale.
Dzieciaki śpią ale zaraz Melę będę budzić, pogoda do bani a w Sylwestra wyjdę..... do toalety jak mi się zachce i na fajerwerki, a spędzimy go przed TV na słuchaniu jak ludzie się bawią w Warszawie i we Wrocławiu. Pogoda do bani i nie nastraja sylwestrowo.
Z ostatnią kartką kalendarza zerwij wszystkie złe nastroje, zapomnij o wszystkich nieudanych dniach,
przekreśl niewarte w pamięci chwile
i wejdź w Nowy Rok jak w nowej sukni
wchodzi się na najwspanialszy bal świata.
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2012!!!
dorotar klin to jest taka poduszka dla dzidzi tu masz linka,
PODUSZKA DLA NIEMOWLĄT, KLIN , 60 x 36 cm, DUŻA (2006872081) - Aukcje internetowe Allegro
nie dosc ze pomaga dzieciom ktorym sie ulewa to dodatkowo sprawia ze mniejsze jest ryzyko zakrztuszenia, ale jesli nei masz ochoty kupowac takiej podusi, wystarczy pod dwie nogi lozeczka podlozyc jakies ksiazki lub cos co spowoduje podwyzszenie miejsca gdzie bobas ma glowe.
PODUSZKA DLA NIEMOWLĄT, KLIN , 60 x 36 cm, DUŻA (2006872081) - Aukcje internetowe Allegro
nie dosc ze pomaga dzieciom ktorym sie ulewa to dodatkowo sprawia ze mniejsze jest ryzyko zakrztuszenia, ale jesli nei masz ochoty kupowac takiej podusi, wystarczy pod dwie nogi lozeczka podlozyc jakies ksiazki lub cos co spowoduje podwyzszenie miejsca gdzie bobas ma glowe.
dorotar110
Fanka BB :)
AŚKO dzięki, klina sprawdzę. A pod górną część materaca mam podłożony zwinięty ręcznik bo wydawało mi się, że mały miał za nisko.
Witam!!!!
Jestem jestem!!!!!!
Dzieki Asko ze sie matrwisz....
Ja sie modlilam w nocy i nie moglam spac....bo tak nie chce dzis urodzic
Ale musimy wytrwac do jutra a od 1 niech sie dziej co chce..
Mlody spi,M pojechal po szampana i po moja Mame i siore..takze spedzamy wszyscy razem sylwka My,Tesciowie i siora z Mama i synkiem 3 latka
Zaraz ide umyc glowe,troche sie podmaluje,bo w razie co na ip musze wygladac
Szczesliwego nowego roczku,zeby nasze Maluszki rosly zdrowo!!!!!
Jestem jestem!!!!!!
Dzieki Asko ze sie matrwisz....
Ja sie modlilam w nocy i nie moglam spac....bo tak nie chce dzis urodzic
Ale musimy wytrwac do jutra a od 1 niech sie dziej co chce..
Mlody spi,M pojechal po szampana i po moja Mame i siore..takze spedzamy wszyscy razem sylwka My,Tesciowie i siora z Mama i synkiem 3 latka
Zaraz ide umyc glowe,troche sie podmaluje,bo w razie co na ip musze wygladac
Szczesliwego nowego roczku,zeby nasze Maluszki rosly zdrowo!!!!!
M
mineralnakocica
Gość
Kochane a ja sylwestra spędzam na porodówce z moim ukochanym O 20 jedziemy do kliniki . Najlepszy sylwester w zyciu
M
mineralnakocica
Gość
Tak kochana po północy tak to chcemy ustawic by po północy i tak farmakologicznie będą wywoływać
dziewczyny!
Dużo MIŁOŚCI i co najmniej paru dni spokojnego snu w nowym roku 2012!
sylwestra spędzamy u teściów więc ja na internecie z doskoku od paru dni i ciężko mi nadrobić Ale myślę o Was cieplutko i trzymam kciuki za Sylwestrowe niespodzianki!
Dużo MIŁOŚCI i co najmniej paru dni spokojnego snu w nowym roku 2012!
sylwestra spędzamy u teściów więc ja na internecie z doskoku od paru dni i ciężko mi nadrobić Ale myślę o Was cieplutko i trzymam kciuki za Sylwestrowe niespodzianki!
reklama
klariss1
Błażej & Kacper Team ;D
Dziewczyny ja również życzę Wam, Maleństwom oraz Waszym mężczyzną wszystkiego co najlepsze w całym roku 2012!
Sylwestra spedzamy z chłopcami u moich rodziców, na spokojnie oczywiście
Mój tata ma dzis urodziny, babcia mówi, że urodził sie za 5 dwunasta (w nocy oczywiscie) i pamięta, ze bardzo z tego powodu płakała, bo chciała dziecko "przepisać" na Nowy Rok, ale podobno połozne nie chciały zmienic tej daty urodzin o te parę minut i w ten sposó mój tatko był zawsze najmłodszym dzieckiem z rocznika...także dziewczyny w dwupaku...zaciskajcie nogi do jutra!!! Wasze dzieciaczki zawsze będą "o rok" młodsze od naszych ;-)
Sylwestra spedzamy z chłopcami u moich rodziców, na spokojnie oczywiście
Mój tata ma dzis urodziny, babcia mówi, że urodził sie za 5 dwunasta (w nocy oczywiscie) i pamięta, ze bardzo z tego powodu płakała, bo chciała dziecko "przepisać" na Nowy Rok, ale podobno połozne nie chciały zmienic tej daty urodzin o te parę minut i w ten sposó mój tatko był zawsze najmłodszym dzieckiem z rocznika...także dziewczyny w dwupaku...zaciskajcie nogi do jutra!!! Wasze dzieciaczki zawsze będą "o rok" młodsze od naszych ;-)