reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

mamaOskara, asko- u mnie też nic nie rusza. Już przynajmniej pocieszam się tym, że to jednak będzie 2012, a nie 2011. Mam tylko wielką nadzieję, że urodzę do piątku, bo jeśli nie, to będę musiała jechać do innego szpitala...

Moja zabawa sylwestrowa również spędzona z M, no i oczywiście Polsat lub TVP2. Poczekam jeszcze do 00.00 i później nasyłamy białą armię, tak jak zaleciła ginka :-D

reklama
KUPINOSIA jakie tam świętowanie. W sumie też bym poszła spać ale weszłam na BB i od 2godz czytam forum o teściowej i odechciało mi się spać. Tylko przeraża mnie, że Mela nie śpi. Ja jestem z tych co twierdzi, że dziecko musi mieć jakiś rytm i codziennie próbuje gonić młodą w miarę o stałych porach spać-z reguły co dzień z awanturą:angry:(mój K twierdz, że niech lata, zmęczy się to sama padnie a ja wtedy na niego nerwa mam, bo on sobie pójdzie spać i ja muszę się użerać z nią) dlatego spanie musi być regularne. Ale dzis jej pozwoliłam na "szaleństwo" a jej nie ma się na spanie, jak nie uśnie to ją na dwór wezmę wezmę pokazać fajerwerki. I potem spanie od razu.

Nie widzę problemu, tylko że to będzie bardzo krótki filmik :-D:-D
Ja to mam w planach sie troszkę powyginać, bo mi tyłkiem nosi od samego rana:-D
wymyłam okno w kuchni poprałam firanki, a teraz czekam aż skończy mi się prać pościel... oczywiście w pełnym makijażu, gdyby komuś zachciało się wpaść po północy:-D

i co i nic!!!!!!!! mala dalej się wekuje:) i pomyśleć że to kwestia jednego dnia i już będzie miaała rok do przodu:D hihihi
a u nas już za oknem strzelają na całego.. hm chyba mają coś z zegarkami nie tak;p;p

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku kochane!!!!! a kangurkom życze szybkich, bezbolesnych porodów hihi ;p;p
Mamusiom cierpliwości, cierpliwosci i duzoooo radosci z pociech:)

reklama
Do góry