reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Kota: super, że jestescie juz w domku!

witch81
: kciuki zacisnięte!

łysa
: głowa do gory- nie znasz dnia ani godziny :)

inka
: jak sesja?

izi
: widziałam, okropna wiadomość, najbardziej szkoda dzieci...

phelania: mam nadzieje, ze kłopoty z karmieniem miną szybko! na bolace brodawki polecam bepanthen! Mnie pomogł :)

Mały dzisiaj ciągle głodny, za to spać nie chce postaram sie odezwać wieczorem :)

reklama
Witajcie. U mnie też cisza , tak więc czekam. Zrobiłam dzisiaj ciasteczka ala Mła :-D I teraz błagam aby je zabrali ode mnie, bo nic nie zostanie- pycha są . I choć nie wyszły takie ładne jak wy robiłyście, bo u mnie brak radełka, to i tak znikają w szybkim tempie:tak:

hej dziewczyny!:-)
ja juz po ktg, wszystko jest w porzadku, a termin nowy na planowane cc to 21.12. Skojarzylo mi sie teraz, ze to mial byc koniec swiata wg Majow (koniec ich kalendarza):-D i chyba cos w tym jest...:tak: dla meza i dla mnie skonczy sie stare zycie i zacznie nowe...:tak: Chyba troche mnie ta swiadomosc terminu uspokoila....;-)
Kota, super, ze juz wrociliscie ze szpitala:-)
Asko, dobrze, ze Karolcia czuje sie ok, a ta bieganka to moze jakis wirus sie przyplatal.... Zdrowka zycze!:tak:
Witch - powodzenia na badaniu!:tak:
Lysa, nie smutaj sie... na pewno Ben niedlugo zdecyduje sie wyjsc..... Na razie testuje twoja cierpliwosc;-)
Inka, jak juz bedziesz w posiadaniu fotek, wrzucaj tu, to bedziemy zazdraszczac!:-D

Witam!!!

Kota no w koncu wrocilas:):)

lysa
oby oby! kurde najgorsze to czekanie:( trzymamy kciukasy!

inka wstawiaj foty z sesji!!!bo zaraz nam sie rozpakujesz i nie zobaczymy:)

phelania wietrz piersi nie zakrywaj ich niech jest dostep powietrza,jak masz nawal to odciagaj chociaz troszeczke!!Tylko nie przewiej piersi,najlepiej tetrowa pieluch je okrywaj:)

milva ale mi tu narobilas smaka na slodkie...

papayka to super ze wszsytko ok na badaniu:) ehh ale Ci zazdrosze ze juz wiesz kiedy bedziesz miec dzidzie przy sobie:*

wlasnie pije kawke nescafe creme,ale jest pyszna...ostatnio kupilam bo byla dobra cena i poprostu wymiata...zawsze pilam velvet,teraz sie przestawialm:)
Mlody zasnal,umylam glowe i jak Tesciowie nie przyjada to mykam na shopping:)

buziaki!

Witam dziewczyny w dowcipu z dzieciaczkami.
asko zdrowia-oby już lepiej było z Tobą kobitko.
ja dzisiaj miałam nieciekawa noc, bo nie mogłam spać. W końcu przesiedziałam pól nocy w dużym pokoju żeby nie budzić mezolka.
brzuch mi się napina i nic więcej. Mężolek mówi ze jutro rodzimy:-) więc się okaże czy jego dziecko posłucha:cool2:

Witajcie
Ja juz po sesji-pierwsze fotki powinnam mieć dzisiaj a resztę za tydzień!
Teraz jestem u mamy i czekam aż będę mogła odebrać z lecznicy mojego kociaka!
Kota witamy w domu!
Nastazja gratuluje karmienia!

Pozostałym dziewczynom jak i sobie samej dużo cierpliwości :)

venus ja ten nie ogarniam w telefonie bb:)
ewka oby posluchal,Ty pewnie tez bys chciala coooo??? :)
inka no to czekamy fajnie ze sie udala i nie urodzilas:p

dzięki dziewczynki za zyczenie zdrówka:)
już jest lepiej, dalej brzuch mnei boli.. ewidentnie od jelit, a mala mi jeszcze swoją porcję bolu dodaje. Ale leki działają i juz nie latam do kibelka jak głupia.. zjadlam dzis ledwo pol chałeczki z dzemem, jestem glodna ale jakos nie moge patrzec na to jedzenie.... nie ma tego zlego za duzo juz nei przytyje;p;p ale na szczescie pije herbate, wode i soki i jest ok:)

swoja droga zapomnialam napisac... ze moja corka juz sie wstawila w kanal( Kamil podczas porodu nawet nie byl w kanale stad tyle sie meczylam) wiec jestem mega zadowolona... ale ale brzuch dalej mam wysoko, wszyscy mowia ze tak wyglada na 7 mies. a do tego juz wiem dlaczego w pierwszej ciazy chodzilam normalnie a teraz jak kaczka;p;p wszystko przez tą główkę w kanale:)
Izi ja uwielbiam tą kawę, odkąd ja odkryłam kiedys tylko tą pije, nawet do tesciow zabieram;p;p I z reguly tez poluje na promocje zawsze gdzies jakas fajna cena sie trafi... bo normalnie to zbyt tania nie jest:)
dziś mnie moja przyjemnosc ominela .. z wiadomych wzgledow:)
Kota witajcie z Kubusiem, slodkiiii jest!!!
Venus27 ja bym bardzo chciała żeby to juz był moj czas, nadal mam szanse na powrot z mala do domku na swieta... ;p;p choc po dzisiejszej nocy jestem tak wykonczona, ze chyba nie bylabym w stanie dzis dac rady z porodem...
Dagne no to faktycznie nic tylko czekac, az cos ruszy, ja tez mamblisko do szpt, bo przejsc przez ulice dlatego czekam jak zwykle jakby co;p;p

reklama
co do brzuszka Asko to mi moj gin powiedzzial ze bardzomi opadl brzuch;/;/ a ja z jednej strony tak bardzo bym chciala ja przetrzymac:p

a ta kawa to rewelacja:)
smiac mi sie zachcialo jak napisalas o Tesciach...
moim ostatnio powiedzialam ze kupilam taka puszna kawke i po paru dniach jak przyjechalismy to mieli juz:p:p:p
spadam bo patryk sie obudzil:)

a dzis na obiad gzik z ziemniaczkami:)

Do góry