reklama
kota-behemota
Q & H team
dziewczyny, ale Wam zazdroszczę, że coś zaczyna u Was dziać
trzymam kciuki, może jutro rano już będą wieści o kolejnych grudniowych maluszkach :-)
u mnie tez tylko typowe pobolewania @, nawet już nie zwracam na to specjalnie uwagi, ale za to częstotliwości skurczy w pachwinach naprawdę wzrosła i robi się to upierdliwe
no nic, pozostaje cierpliwie czekać i już.

u mnie tez tylko typowe pobolewania @, nawet już nie zwracam na to specjalnie uwagi, ale za to częstotliwości skurczy w pachwinach naprawdę wzrosła i robi się to upierdliwe

agapa
Fanka BB :)
Mnie tez łapia skurcze
kota-behemota
Q & H team
no ładnie, wszystkie mi się dziś wypakujcie i zostanę sama z brzucholkiem na posterunku
chyba pełnia działa

chyba pełnia działa

27012701
Mama Pysi
Kota zostanę z Tobą, bo moja niunia jakoś nie chce się zobaczyć ze swoimi rodzicami 

agapa
Ktoś musi pełnic dyżurno ładnie, wszystkie mi się dziś wypakujcie i zostanę sama z brzucholkiem na posterunku![]()
chyba pełnia działa![]()
kota-behemota
Q & H team
2701..
więc dyżurujemy. mam nadzieję, że później dziewczyny znajdą czas, żeby chociaż zaglądać, czy się już rozpakowałyśmy 

dawajcie znać, jakby się jakiś grudniaczek wykluł

dawajcie znać, jakby się jakiś grudniaczek wykluł

reklama
dagne
Przerażacie mnie!
Kota - dziś raczej zostanę na dyżurze z Tobą
mimo, że myłam podłogi itd, to na razie nic się nie dzieje. Mała się rusza, więc chyba ok
a jedyne co mnie wkurza tak jak Ciebie to te pachwiny jak chodzę i ciągły nacisk na spojenie.
Rany, Wy tu o wodach itd, a ja zastanawiam się jak wygląda czop hehe
nie odszedł (chyba, że przeoczyłam), a rozwarcie 30 listopada miałam na 2,5cm...
Kota - dziś raczej zostanę na dyżurze z Tobą
Rany, Wy tu o wodach itd, a ja zastanawiam się jak wygląda czop hehe