reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Czesc brzucholki wieczorowa pora :-) wiedze, ze rozpakowywanie pojdzie dzis w piorunujacym tempie :-D

Kota ja tez zostane na dyzurze bo watpie, ze u mnie cos ruszy a ziemie dzis q ogrodzie kopalam, wkladalam choinke do doniczki :szok: nosilam Zuzie po schodach, sciagalam roznosci ze strychu na drabinie wiec rece w gorze i troszke tylko brzuch mi sie stawia i tyle :no: moje dziecie sie zawzielo i da mi troche poczekac :baffled:

Dzis odwiedzilam moja kolezanke, ta ktore tak dlugk rodzila :tak: jej malutka jest przecudna! Taki malutki zolwik i ma cala glowke w czarnych slodkich wloskach :szok::-D no sliczna ma ta czuprynke, nie moglam sie napatrzec. Zuzia tak srednio jak mialam Emilke na rekach wiec cos czuje, ze latwo nie odda mamy mlodszemu bratu :no::baffled:

Zjadlam bigosik, czekoladki i popijam herbatke czekajac na final angielskiego x factor, mama przysnela z boku a Zuzia juz od 19 spi bo paskudek maly znow nie chcial po poludniu isc na drzemke :wściekła/y:

Choinka juz stoi i powiem wam, ze jest cudna i idealna :tak: jak na zakup w ciemno jestem mega zadowolona a jak pieknie pachnie :happy2:

Violett, Agapa i Milva jezeli macie ochote to powodzenia dzis w nocy :tak:Phelania widze, ze postanowilas wyprzedzic kolejke i zostawilas mnie i agape w tyle...no ladnie :-D

Venus- oj ja to myślę, że nie będę się krępować, gorzej moja Córcia :) już drogę ma otwartą, brakuje jeszcze ok 7cm, wyprawka jest, pościel ubrana itd, a Ona sobie siedzi skubaniucha :)

Łysa - dawaj fotkę choinki :D

Dagne nie ubrana jeszcze ale tak sie prezentuje w swojej naturalnej urodzie :-)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 57
Łysa - piękna... :) taka równa, rozłożysta :) jak ubierzesz, to czekam na fotki w pełnej krasie :D zazdroszczę żywej... ja co roku mam żywą, ale teraz będzie sztuczna.

dziewczyny i ja przyłączam się do dyżuru :-)
u mnie jednak wyszło zmęczenie i nerwy stąd te dziwne objawy! do terminu ponad 2 tyg więc wiem, że doczekam!!
przede mną jest wiele innych chętnych do rozpakowania więc ja się nie wcinam i grzecznie czekam w kolejce!!

wróciłam właśnie od mamy i oglądam VoP, zabiorę się pewnie za robienie jakiś kartek albo ozdób i wieczór w samotności jakoś zleci!!

a dzisiejsza data tak bardzo mi się podobała :tak:, no ale nic, widocznie jeszcze nie teraz :-)

miłego wieczoru

reklama
Do góry