reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

masaż też narazie nie działa ostatnio taki był ,że myślałam ,że mi sutki odpadną...

kąpiel - nie testowałam jedynie gorący prysznic dziś .

Zostałam skazana na czekanie ?

To widac maluszkowi sie nie spieszy i sam zdecyduje kiedy wyjsc...

Phelania ja z ta biala armia tak wyskoczylam,ale ogolnie na razie armia moglaby nie istniec dla mnei bo zero ochoty!!!Masakra!

reklama
Phelania mi tez ja po pierwszym porodzie nie moglam przez 3 mc!!!!!!!Mialam psychiczna blokade i koniec,probowalam ale mnie tak bolalo ze myslalam ze rodze:( no ale co zrobic nic na sile bo to jeszcze gorzej...hmmm

Oluchna.. a co lekarz Ci mowil kiedy sie stawic??

Phelania mi tez ja po pierwszym porodzie nie moglam przez 3 mc!!!!!!!Mialam psychiczna blokade i koniec,probowalam ale mnie tak bolalo ze myslalam ze rodze:( no ale co zrobic nic na sile bo to jeszcze gorzej...hmmm

Oluchna.. a co lekarz Ci mowil kiedy sie stawic??

kazał przyjść jak do 11 nie urodzę teraz zaś wymyśla ,że jak do 16 :/

Ostatnia edycja:
Dziewczynki ja tylko na chwilę.

Nie miałam dzisiaj czasu do Was zajrzeć.

Byłam dzisiaj wieczorem na IP w swoim szpitalu ponieważ wydawało mi się że sącza mi się wody. Okazało się że jednak to zwiększona wydzielina. Lekarz mnie zbadał i powiedział że napewno nie dotrzymam do terminu i że niedługo spotkamy się na porodówce. teraz właśnie zaczęłam plamic myślę że to przez badanie bo cholernie bolało. Brzuch boli bardzo. Jak nie urodze do poniedziałku to mam przyjść na ktg.

No i niestety będąc w szpitalu byłam świadkiem bardzo smutnej historii. Przywieziono kobietę która urodziła dziecko w domu. Niestety to narkomanka i 3 godziny przed porodem zazyla heroinę tłumacząc że ja bolało i chciała się wyluzowac. Poprostu szok. Nie mogę tego pojąć jak można robić taka krzywdę nie narodzonemu jeszcze dziecku:(
Ehh lecę poczytać co Pisałyscie dzisiaj.
*

Dziewczynki ja tylko na chwilę.

Nie miałam dzisiaj czasu do Was zajrzeć.

Byłam dzisiaj wieczorem na IP w swoim szpitalu ponieważ wydawało mi się że sącza mi się wody. Okazało się że jednak to zwiększona wydzielina. Lekarz mnie zbadał i powiedział że napewno nie dotrzymam do terminu i że niedługo spotkamy się na porodówce. teraz właśnie zaczęłam plamic myślę że to przez badanie bo cholernie bolało. Brzuch boli bardzo. Jak nie urodze do poniedziałku to mam przyjść na ktg.

No i niestety będąc w szpitalu byłam świadkiem bardzo smutnej historii. Przywieziono kobietę która urodziła dziecko w domu. Niestety to narkomanka i 3 godziny przed porodem zazyla heroinę tłumacząc że ja bolało i chciała się wyluzowac. Poprostu szok. Nie mogę tego pojąć jak można robić taka krzywdę nie narodzonemu jeszcze dziecku:(
Ehh lecę poczytać co Pisałyscie dzisiaj.
*

Bynajmniej coś już się dzieje u Ciebie mnie już tu szlak bierze ,ale widocznie dobrze małemu w domku brzuszkowym.

Ani nie gadaj takie baby na stosie powinni spalić.

edit: dobranoc

Ostatnia edycja:
reklama
Juz wszystko przeczytałam:) Dużo dzisiaj nie napisałyscie;)

Asko gratulacje dla Kamila:) U nas Marika też juz raz zrobiła kupkę i siusiu do nocnika ale tylko dlatego że zauważyłam jak zaczyna robić kupkę i ja posadzilam szybko i zrobiła kupkę a potem siusiu:) od tamtej pory juz to nie nie zdarzyło niestety ale mamy jeszcze czas:)

Lecę spać. Może coś się zacznie u mnie wkoncu.Buziaki. dobranoc

Do góry