reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

2701, tak właśnie mi się wydawało, ale Twój suwaczek mówi "Spokojnie, spokojnie! Mamy czas..." ;)
M. rzeczywiście zasłużył na pochwałę :)

Tofika, ale masz fajnie z tą Lenką. Dogadujecie się i macie podobną opinię o pani doktor (no bo skoro ją osikała... ;)) Nieprzespanych nocy nie zazdroszczę, ale wszystkiego innego tak :)

reklama
Asko super ze Kamis zrobil EE na nocniczek,a moj nie chce siadac wcale :-( no ale nic na sile....
kurde super zastrzyk na swieta..tak jak piszesz odloz na boczek i stac na Was czworo:):):)
bo tak przejda bokiem:)

My siedzimy u Tesciow z Patryczkiem..juz 2 dzien..ale ja jutro pojade do domku,posprzatam,ogarne cala chate..a Mlodego im zostawie do niedzielki..a w niedziele go odbierzemy z M,chyba bo M ma turniej pilki noznej w niedziele od 10 i moze potrwac 5 godzin!!ale ja chyba na niego nie jade bo nie dam rady wysiedziec na dupie 5 godzin;/
M jutro wraca z firmowej wigilii wieczorem Patryk u dziadkow..takze moze biala armia wjedzie :):))::))

Izi ale to mu się zdarzyło pierwszy raz:0 choć przyznam że miesiac temu wogóle nie chciał siadac a teraz w każdej chwili jak go posadze to siedzi.. nie zmienia to faktu że czasem szybko schodzi i mówi ała, podejrzewam że mu niewygodnie, ale jakiś postęp jest, tylko musze konsekwentnie go sadzać..
Tofika haha dobra ta Twoja córcia:)

Mła- jak leżałam w szpitalu, to doktorek nastawił mnie, że powinnam się na początku grudnia rozpakować, no ale Karolci chyba jest za dobrze i chce jeszcze posiedzieć w brzuszku. Nawet biała armia nie pomaga :-(

Asko super ze Kamis zrobil EE na nocniczek,a moj nie chce siadac wcale :-( no ale nic na sile....
kurde super zastrzyk na swieta..tak jak piszesz odloz na boczek i stac na Was czworo:):):)
bo tak przejda bokiem:)

My siedzimy u Tesciow z Patryczkiem..juz 2 dzien..ale ja jutro pojade do domku,posprzatam,ogarne cala chate..a Mlodego im zostawie do niedzielki..a w niedziele go odbierzemy z M,chyba bo M ma turniej pilki noznej w niedziele od 10 i moze potrwac 5 godzin!!ale ja chyba na niego nie jade bo nie dam rady wysiedziec na dupie 5 godzin;/
M jutro wraca z firmowej wigilii wieczorem Patryk u dziadkow..takze moze biala armia wjedzie :):))::))

Mówisz biała armia powiem Ci jest tak cholernie ciężko ciasno szoook , nie wiem sama jak powiększyć rozwarcie :hihi:

biała armia odpada nie pomaga

Izi ale to mu się zdarzyło pierwszy raz:0 choć przyznam że miesiac temu wogóle nie chciał siadac a teraz w każdej chwili jak go posadze to siedzi.. nie zmienia to faktu że czasem szybko schodzi i mówi ała, podejrzewam że mu niewygodnie, ale jakiś postęp jest, tylko musze konsekwentnie go sadzać..
Tofika haha dobra ta Twoja córcia:)

Asko
ja jak go sadzalam to tez mowil ala..ale moze to chodzi o to ze jest zimny ten plastik??;/
mu mamy taki zwykly z melodyjka i nie chce siadac,no to chrzestna kupila mu wypasiony fisher price i myslelismy ze zechce usiasc i tez dupa:/

Oluchna
a moze jakas goraca kapiel i masaz sutkow?

masaż też narazie nie działa ostatnio taki był ,że myślałam ,że mi sutki odpadną...

kąpiel - nie testowałam jedynie gorący prysznic dziś .

Zostałam skazana na czekanie ?

Mła - ja sie smialam bodajze wczoraj ,ze teraz kolej na mnie ,lysa i Agape:-Di zamowilam weekend na pordówce za nas:tak:
Asko-gratuluje, jestem pelna podziwu moja kumpela nie moze jakos nauczyc swojego 3,5 letniego brzdaca siadac na nocnik:nerd:i do tej pory robi w pieluchy:dry:a twoj maluch nie cale 2 latka i prosze jak niespodzianka:-)
Tofika-ale Ci fajnie,a jak z cukrzyca? bedziesz miala obciazenie ? bo wiem ze sie robi 6-8 tyg po porodzie skierowanie juz na mnie czeka:sorry2:

Co do bialej armiii u mnie bardzo kiepsko przez te pachwiny , teraz doszly male skurcze na dodatek gdzie mnie jeszcze bardziej ciagna,kurcze niech ten maly sie wreszcie zdecyduje albo w ta albo w ta:-D

reklama
witam ponownie

tym razem już w domu, przy laptopie :-)
dzień jakoś zleciał i uwaga dziś spakowałam torbę :tak::tak::tak: nie było tak źle ale ciągle nie wiem czy mam wszystko, muszę więc zaraz odszukać wasze wpisy z listą potrzebną do szpitala i przede wszystkim ten wątek koty z fotkami, bo wiem, że miała super wszystko pogrupowane a ja jakoś ciągle mam wrażenie, że o czymś zapomniałam :confused::confused:

spakowałam też torbę z rzeczami na wyjście dla Małego ale zapewne w trakcie okaże się, że trzeba będzie ją przepakować no ale tym to się zajmie już moja mama bo M raczej nie będzie w stanie... zapowiada się długie pępkowe :-D

wszystkim mamusiom życzę spokojnej nocy no i czekam na kolejne dobre wieści!

Do góry