reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Dziewczynki, nie moge spac...brzuch boli tak od 1:30 a ja nie jestem w stanie rozpoznac czy to nie czasami bóle porodowe. Pobolewa co chwila, bylam juz 2 razy sie wyprónić i za 1 razem zauważyłam, ze wypłyneło mi troche gestej wydzieliny (takiej żłótawej), nie wiem czy sie nie zaczeło, boje sie jak cholera...Narazie nie budze A. tylko czekam czy cos sie wydarzy i tak chodze od łóżka do toalety i spowrotem. Wrazie czego bedziemy w kontakcie.

Zemnie dziś to samo poleciało nie wiem czy żółtawa ,ale taka jasna ? co jest grane hm...

Dzień dobry !

a mi się chce wymiotować ;<

reklama
Olluchna, Ty już jesteś po terminie, więc naprawdę trzymaj rękę na pulsie. Swoją drogą ciekawe, że najpierw kazali Ci przyjść 11, a potem 16-stego. Z tymi lekarzami.... :/
Ja mam wizytę w czwartek i mam dostać skierowanie, ale będę walczyć, żeby termin zgłoszenia się na ewentualne wywołanie nie był zbyt odległy, po powoli mam już dość...

Mirabelka, gdzie Cię wcięło?????? Urządzasz się? ;)

Ankubator, gratuluję wygranej z biurokracją! :)

Ostatnia edycja:
Mła super będzie jak już wszystkie bedziemy z naszymi maleństwami. To czekanie wykańcza. Pocieszę Cię że jestem ostatnia w kolejce;-)

Venus, wiesz jak to z tymi kolejkami. Co chwilę wskakuje w nie jakaś sprytniejsza grudniówka, a te z zaklepanym terminem muszą czekać ;)))

Olluchna, Ty już jesteś po terminie, więc naprawdę trzymaj rękę na pulsie. Swoją drogą ciekawe, że najpierw kazali Ci przyjść 11, a potem 16-stego. Z tymi lekarzami.... :/
Ja mam wizytę w czwartek i mam dostać skierowanie, ale będę walczyć, żeby termin zgłoszenia się na ewentualne wywołanie nie był zbyt odległy, po powoli mam już dość...

Mirabelka, gdzie Cię wcięło?????? Urządzasz się? ;)

Ankubator, gratuluję wygranej z biurokracją! :)

Ani mi nie gadaj... mam już dośyc też... nie wiem czy dziś się już nie wybiorę jak coś to poproszę numer z orange czyjś .

Albo będę czekac już sama nie wiem...

Cześć babeczki!
Czy sa jakies wieści od marii88, bo pisała przedwczoraj ze jedzie na porodówkę, a nic nie wiem żyby były jakies informacje, ze sie rozpakowała?

Jak chyba u wszystkich noc i u mnie niesamowicie "wygodna i relaksująca"...haha;-)

Plany na dzis mam całkiem obszerne, bo nawet mam zamiar sie wziąć za umycie dwóch okien, także zobaczymy czy babciny sposób podziała na wywołanie ewentualnego porodu ;)

Teraz zabieram sie za ogarnianie chaty, pranie i gotowanie.
Póki co, będe zaglądać czy nie ma jakis nowo narodzonych dzieciaczków.

reklama
Klariss, no to długo nie musiałaś czekac, bo mamy już pierwszego dzisiejszego grudniaczka :)))

Olluchna, ja jestem w Plusie, ale jak się dziewczyny pobudzą, na pewno któraś mająca tel. w Orange podeśle Ci numer :)

Do góry