reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Dziewczynki, nie moge spac...brzuch boli tak od 1:30 a ja nie jestem w stanie rozpoznac czy to nie czasami bóle porodowe. Pobolewa co chwila, bylam juz 2 razy sie wyprónić i za 1 razem zauważyłam, ze wypłyneło mi troche gestej wydzieliny (takiej żłótawej), nie wiem czy sie nie zaczeło, boje sie jak cholera...Narazie nie budze A. tylko czekam czy cos sie wydarzy i tak chodze od łóżka do toalety i spowrotem. Wrazie czego bedziemy w kontakcie.

Zemnie dziś to samo poleciało nie wiem czy żółtawa ,ale taka jasna ? co jest grane hm...

Dzień dobry !

a mi się chce wymiotować ;<

reklama
Olluchna, Ty już jesteś po terminie, więc naprawdę trzymaj rękę na pulsie. Swoją drogą ciekawe, że najpierw kazali Ci przyjść 11, a potem 16-stego. Z tymi lekarzami.... :/
Ja mam wizytę w czwartek i mam dostać skierowanie, ale będę walczyć, żeby termin zgłoszenia się na ewentualne wywołanie nie był zbyt odległy, po powoli mam już dość...

Mirabelka, gdzie Cię wcięło?????? Urządzasz się? ;)

Ankubator, gratuluję wygranej z biurokracją! :)

Ostatnia edycja:
Mła super będzie jak już wszystkie bedziemy z naszymi maleństwami. To czekanie wykańcza. Pocieszę Cię że jestem ostatnia w kolejce;-)

Venus, wiesz jak to z tymi kolejkami. Co chwilę wskakuje w nie jakaś sprytniejsza grudniówka, a te z zaklepanym terminem muszą czekać ;)))

Olluchna, Ty już jesteś po terminie, więc naprawdę trzymaj rękę na pulsie. Swoją drogą ciekawe, że najpierw kazali Ci przyjść 11, a potem 16-stego. Z tymi lekarzami.... :/
Ja mam wizytę w czwartek i mam dostać skierowanie, ale będę walczyć, żeby termin zgłoszenia się na ewentualne wywołanie nie był zbyt odległy, po powoli mam już dość...

Mirabelka, gdzie Cię wcięło?????? Urządzasz się? ;)

Ankubator, gratuluję wygranej z biurokracją! :)

Ani mi nie gadaj... mam już dośyc też... nie wiem czy dziś się już nie wybiorę jak coś to poproszę numer z orange czyjś .

Albo będę czekac już sama nie wiem...

Cześć babeczki!
Czy sa jakies wieści od marii88, bo pisała przedwczoraj ze jedzie na porodówkę, a nic nie wiem żyby były jakies informacje, ze sie rozpakowała?

Jak chyba u wszystkich noc i u mnie niesamowicie "wygodna i relaksująca"...haha;-)

Plany na dzis mam całkiem obszerne, bo nawet mam zamiar sie wziąć za umycie dwóch okien, także zobaczymy czy babciny sposób podziała na wywołanie ewentualnego porodu ;)

Teraz zabieram sie za ogarnianie chaty, pranie i gotowanie.
Póki co, będe zaglądać czy nie ma jakis nowo narodzonych dzieciaczków.

reklama
Klariss, no to długo nie musiałaś czekac, bo mamy już pierwszego dzisiejszego grudniaczka :)))

Olluchna, ja jestem w Plusie, ale jak się dziewczyny pobudzą, na pewno któraś mająca tel. w Orange podeśle Ci numer :)

Do góry