reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

u mnie wedle kakulatora data porodu to 1 grudzien.jutro dowiem sie wiecej na moim 1 usg :)

Ja dzis zemdlona na maxa,cofa,mdli,cofa,mdli ufffff.Ale dam rade :-)

reklama
witam:)
Wydaje mi sie, ze moge do Was smialo dolaczyc, choc gdy sama licze na necie termin porodu wychodzi mi 29.11 to jednak wydaje mi sie, ze bede mama w grudniu. moje cykle sa dosc dlugie dlatego do zaplodnienia moglo dojsc pozniej niz pokazuja liczby.
Ale juz tydzien temu moglam podziwiac piekne 2 kreseczki:) tego samego dnia polecialam do lekarza,ale bylo za wczesnie zeby cokolwiek zauwazyc, wiec mam sie u niej pojawic za tydzien i mam nadzieje, ze nam sie wreszcie maluszek pokarze:)
Narazie moge Wam sie poskarzyc na straszne mdlosci:/

Jupi mamy swój wątek na głównej :-) Dzieki majeczka02 za starania- kochana jesteś! co do propozycji wątków:
jak już wczoraj któraś pisała: na pewno coś typu poznajmy się,
-warto też o tym zamkniętym pomyśleć dostępnym tylko dla nas,
-nasza waga,
-zdjęcia brzuszków i z usg fasolek (to lepiej na zamkniętym wg mnie),
-ewentualnie wizyty u gina
tajenka witamy - u mnie też termin na 29 listopad już potwierdzony przez ginkę ale tu zawitałam pierwsze i tu zostanę do końca- różnie to jeszcze może być a ja tak czy siak liczę na grudzień - córcię mam z 10 grudnia 2009 i fajnie by było gdyby się w tym samym dniu urodziły
agniesiaa81r oby wszystko z Julcią poszło w jak najlepszym kierunku, będziemy mocno trzymać kciukasy przez cały pobyt w Niemczech. No i za Ciebie kochana również obyś miała jak najwięcej sił!
czarnykot z niecierpliwością czekamy jutro na relacje - tętno powinno być już widoczne.

Ostatnia edycja:
Tak naprawdę data porodu zmieni się-kiedy urodzimy:-):tak:nasze Kochane Skarby. Teraz jest jedynie informacyjnie. Uzupełniłam już te dane które dostałam:tak:Dopisze jeszcze kogo nosi każda z nam pod serduszkiem jak to się wyjaśni:-)
Witam nowe Mamusie:tak:I GRATULUJĘ

No nareszcie jesteśmy na głównej stronie :)
co do wątków to myślałam o podobnych do tych, o których akasiam napisała, tylko myślę, że fajnie jest połączyć wagę i nasze rosnące brzuszki, szybko można porównać, ile która przytyła i jaki ma brzuszek przy tym :)
wątek poznajmy się, to koniecznie na zamkniętym.

a ja dzis dzwonilam do mojej ginki, mam wizyte na czwartek, a od juz dostalam duphaston 2x1

Hej. Ja mam wizytę umówioną na wtorek.
Co do wątków to nie szalejmy z ilością bo potem większość "umiera' i tak naprawdę wielu z nas nie chce się pisać na kilku wątkach tylko większość tematów jest poruszana na głównym. Lepiej jest przemyśleć to co chcemy zrobić. Ja będę bardzij aktywna w następnym tygodniu bo teraz mam popsutą ładowarkę do lapka i siedzę na takim gracie że ... szkoda gadać:crazy::angry:
I będzie nas już troszke wiecej to trzeba wybrać Moderatora

Moje propozycje,co do wątków:
Grudniowa mama u Lekarza (wątek fajny w czasie ciąży wieści z wizyt-fotki usg,brzuszka bez buziek i po ciązy już z maluszkiem tj,szczepienia wizyty kontrolne itd.)
Robimy zakupy dla dzidzusia (tak samo jak poprzednia propozycja przyda się teraz i poźniej)
A co do wątku poznajmy się-myślę,że nie ma co go zakładać bo wszystkie poznamy się lepiej tutaj na tym wąteczku:-):tak:

A co do wątku zamkniętego-najlepiej jak utworzymy go w dalszym terminie jak się tu troszkę poznamy i zechcemy pokazać ewentualnie swoje rodzinki;-)

To teraz decydujmy

Ostatnia edycja:
Moje propozycje,co do wątków:
Grudniowa mama u Lekarza (wątek fajny w czasie ciąży wieści z wizyt-fotki usg,brzuszka bez buziek i po ciązy już z maluszkiem tj,szczepienia wizyty kontrolne itd.)
Robimy zakupy dla dzidzusia (tak samo jak poprzednia propozycja przyda się teraz i poźniej)
A co do wątku poznajmy się-myślę,że nie ma co go zakładać bo wszystkie poznamy się lepiej tutaj na tym wąteczku:-):tak:

A co do wątku zamkniętego-najlepiej jak utworzymy go w dalszym terminie jak się tu troszkę poznamy i zechcemy pokazać ewentualnie swoje rodzinki;-)

To teraz decydujmy

a ja bym jednak dorzuciła jeszcze nasze brzuszki oraz waga, gdy bylam jakis czas temu przez pare tygodni na kwietniowkach, to byl tam taki watek i calkiem fajnie rozwijal sie do konca....

reklama
Do góry