reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Gosia bardzo chetnie ale Agapa chyba dzis nie chce rodzic :-D ale ja juz od dwoch tygodniu probuje wiec za duzo tez nie ma co liczyc :-D ten moj bobas to nogami i rekoma sie mnie trzyma :no:

Oj ale ja dzis jedzenia pochlonelam :szok: normalnie chyba nerwy albo samotnosc bo juz nie wiem gdzie to miescic :szok:

reklama
człowiek na chwilę zanurzył nos w książki, wraca a tu taki ruch i takie informacje!!
no ale chciałabym zauważyć że mała Amelka to wciąż listopadowe dziecię a my już grudzień mamy i skoro się tytułujemy Grudniowe Mamusie to trzeba zacząć w tej kwestii działać :-D:tak::-p bo jak na razie jakoś lipnie z tym!!

mamcia2 dziękuję za relację z porodu!!

Rojku, podziwiam, że się piszesz na poród w nocy.. Ja się właśnie tego obawiam, bo zawsze wszystkie choroby czy dolegliwosci dopadają mnie w nocy. Nie wiem czy mi starczy sił na nocny poród.

Jak już macie rezerwacje na jutro i poniedziałek, to ja się piszę na wtorek :-D
Dopiero co sie położyłam i już czuję ból i prądy w żebrach.. O boziuniu jak ja znowu boję sie tej nocy. :eek:

a ja mam chyba kryzys, zamieniłam z mężem kilka słów na necie.. i się poryczałam,do poludnia było super, a potem zmiana o 360 st. dołek. Chcę już mieć poród za sobą, chcę żeby on w końcu mógł z nami trochę pobyć, być przy porodzie.. a to wszystko jest takie możliwe jak za przeproszeniem... psychika mi dziś naprawdę daję nieźle po dupie. A na jego pytanie jak się czujemy mówię że ok, bo po co i on ma sie smucić i przejmować, na odległość i tak mi nic nie pomoże..

a ja mam chyba kryzys, zamieniłam z mężem kilka słów na necie.. i się poryczałam,do poludnia było super, a potem zmiana o 360 st. dołek. Chcę już mieć poród za sobą, chcę żeby on w końcu mógł z nami trochę pobyć, być przy porodzie.. a to wszystko jest takie możliwe jak za przeproszeniem... psychika mi dziś naprawdę daję nieźle po dupie. A na jego pytanie jak się czujemy mówię że ok, bo po co i on ma sie smucić i przejmować, na odległość i tak mi nic nie pomoże..
Kochana nie przejmuj sie to mamy razem kryzys;/
Ja tez mam taka doline ze masakra..niby nic sie nie dzieje a jak mlody idzie spac wszystko ze mnie schodzi i moge obie ryczec:(
jA TEZ TROCHE MAM DOLINE ZE WSZYSTKIE SIE JUZ ROZPAKOWUJA A ja nie,no i Ty tez nie...
kurde chyba najgorzej byc na koncu z terminem:(
Tak zadroszcze juz tym rozpakowanym i tym co maja rodzic na dniach;/ sorry ze smece:(

Asko tule bo w sumie nie wiem co doradzic bo u mnie tez nie lepiej :-:)zawstydzona/y:

Ja rowniez mowie dobranoc, wczorajsza nocke o kant dupolka mozna otrzec wiec moze dzis pospie lepiej :confused: prysznic, smarowanko pupci i tyle z mego koloroweo zycia :-D

Trzymjcie sie :* jakbym jakims cudem dostala porzadnych skorczy to dam znac ale nie wiem po co sie ludze :eek:

Mamcia, dzięki za relację. Wszystko mnie po niej zaczęło boleć i nawet jeśli miałam taką myśl, żeby to było już, to mi się odechciało ;) Trzymam kciuki, żebyście się z małą dogadały co do karmienia ;) :*

Rojku, też sądziłam, że Monika U. wygra całość, ale nie powiem złego słowa o DU. Po prostu Nergal miał najlepszą drużynę i już. Za to strasznie się cieszę, że wypadł Brzozowski, bo mnie na zwroty żołądkowe brało na widok tego narcyza.

Ostatnia edycja:
Izi to choć poryczymy obie:)
no jak patrze na suwaczek to zostało równe 4 tyg. a ja tak marzę żeby to było już teraz.. a jak sobie jeszcze pomyślę że nie daj.. mogę przenosić tak jak tu niektóre twarde sztuki:D to juz wogole mnie.. trafia...
Oby nam te doliny przeszły szybko bo obowiązków nie brak i trzeba trzymac sie kupy.

reklama
Wchodzę tu na chwile i co widze? - Kolejnego maluszka:) Super!!!
Teraz ide spac, zajżę rano, może znowu pojawi sie jakies grudniowe dzieciątko:tak:
Chyba ze sama w nocy urodzę-to nie zajżę :-) Aj chyba sie rozmarzyłam... ;) Dobranoc

Do góry