reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Katarinka GRATULACJE!!!!

A ja dzisiaj wymyłam okna i całą kuchnie. Jutro w planie podłogi i łazienka :)
Przez to że cały dzień skakałam to mała dopiero teraz zaczyna dawać czadu.
Muszę też się pożalić. Dzisiaj stwierdziałam że już nie będę otwierać drzwi od domu :) Chodzi o to że jak otwieram to zawsze goście się cofają z okrzykiem "o rany! jaki brzuch!". Normalnie zażucam focha!

Kota szkoda, że ucichło. Wymęczyłaś się biedactwo, odpoczywaj teraz dużo i nabieraj sił na prawdziwą akcję :)

Dzisiaj stwierdziałam że już nie będę otwierać drzwi od domu :) Chodzi o to że jak otwieram to zawsze goście się cofają z okrzykiem "o rany! jaki brzuch!". Normalnie zażucam focha!

co za ludzie:no: foch słuszny, popieram.
ja się delektuję wyciszonym dzwonkiem w telefonie i z przyjemnością nie odbieram połączeń od ludzi, którzy wiem po co dzwonią ("urodziłaś już????") :cool2:

Mła, a załatwisz mi ot tak poród na poniedziałek??? :)

Kota, my chyba musimy porozmawiać poważnie... ;) Skąd Ci się wziął ten poród? Termin mamy przybliżony, a Ty robisz sobie głowę i sama na siebie wywierasz presję! Nie wolno Kochana, bo się zajedziesz przez najbliższe 2 tygodnie! Poza tym stresujesz koleżanki o podobnym terminie ;)))) Przykro mi, ale Twoje podanie leży pod podaniem Rojku, Gosi, Izu i Łysej ;))))

Mła, w sumie laski może hurtem jutro się wypakują (to już taka grudniowa tendencja nasza, nie? ;) ), więc ten poniedziałkowy termin bym sobie zaklepała :cool2::tak:

wierzę, że rozpakuję się przedterminowo, poza tym mój suwaczek trochę oszukuje, zawirowania miesiączkowe sprzed ciąży i usg wskazują na termin pomiędzy 8, a 15.12, więc trochę niepokoju we mnie jest zasiane :)

Łysa, dzięki, wiszę Ci piwo. duże. (bezalkoholowe) ;)

mła dzięki że jestem na liście czekam na moją kolej spokojnie bo wyjścia innego nie mam narazie:dry::cool2::cool:
kota a ja dziś właśnie rano myślałam o tobie bo kilka dni temu pisałaś czy to możliwe aby dziecko przebiło pęcherz płodowy rono czułam właśnie że mój synuś chciał to zrobić i sama się zastanawiam czy to możliwe i właściwie dlaczego pęcherz płodowy pęka?????
łysa dawaj z agapą ja z kotą w poniedziałek bo mam termin akurat a we dwie zawsze raźniej:tak::tak::-)

reklama
Do góry