reklama
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Fefa, bardzo mi przykro!!Tulę mocno..:-(Ja też chciałam się pożegnać, moja dzidzia umarła tydzień temu (9 tydzień ciąży), wczoraj na usg się dowiedziałam. Byłam bardzo zaskoczona, ponieważ nie było żadnych złych objawów. Jutro idę do szpitala, w poniedziałek zabieg. Zdarzyło się to po raz drugi, ale tym razem trafiłam z polecenia na dobrego lekarza, który mam nadzieję pomoże nam odpowiednio przygotować się do następnej ciąży. Na wstępie robimy badania immunologiczne. Jestem wściekła, że po pierwszym poronieniu nie trafiłam na niego i muszę to drugi raz przeżywać. Częste badanie usg i tak nie pomoże, jak coś ma być źle. Może dziecko było chore i organizm je odrzucił. Mam nadzieję, że szybko z badań wyjdzie, co jest nie tak, troszkę czasu na ewentualne leczenie i w końcu doczekamy się zdrowego maleństwa. Życzę Wam szczęśliwych i zdrowych bobasków i przepraszam, bo już aspirynka Was zestresowała, teraz ja, ale musiałam się wygadać.
Jeszcze trzeba by było dopisać do grona aniołki aph i ciasteczkowej.. Boże..normalnie jestem zdołowana od wiadomości Aspirynki, tu jeszcze fefa..Sergie możemy Cię prosić o umieszczenie na naszej liście dwóch aniołków fefy i aspirynki.
Edit..nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że jeszcze kogoś pominęłam..
Dziewczyny na badanie genetyczne wybierzcie lekarza przede wszystkim dobrego a to czy miły to już mniej istotne. Najlepiej takiego sprawdzonego który jest na liście dobry lekarz
Witam nowe mamusie – lekkiej ciąży życzę !
a-gala- dzięki za namiar na program a to badanie prenatalne będę miała 13 czerwca
agnes- prenatalne darmowe na skierowanie można mieć po skonczonym 35 roku życia. Ja mam skierowanie a wszedzie mi odrzucają bo rocznikowo sie załapuję ale nie mam skonczone, dopiero 1 grudnia...
sergeevna- współczuję , szkoda...:-(
aspirynka, fefa – :-( :-(ściskam mocno, bądźcie silne i trzymajcie sie nadziei
Witam nowe mamusie – lekkiej ciąży życzę !
a-gala- dzięki za namiar na program a to badanie prenatalne będę miała 13 czerwca
agnes- prenatalne darmowe na skierowanie można mieć po skonczonym 35 roku życia. Ja mam skierowanie a wszedzie mi odrzucają bo rocznikowo sie załapuję ale nie mam skonczone, dopiero 1 grudnia...
sergeevna- współczuję , szkoda...:-(
aspirynka, fefa – :-( :-(ściskam mocno, bądźcie silne i trzymajcie sie nadziei
fefa1984- współczuje strasznie, tak bardzo mi przykro, łezka sie w oku kręci, tule mocno,
sergeevna- nawet nie wiedziałam że w UK takie jest nieprzychylne prawo dla kobiet w ciąży, ale maz racje walcz o swoje, ja też bym walczyła.
papayka i inne nowe dziewczyny witajcie na wątku.
Dziewczyny dzisiaj jest jakis dzień smutnych wiadomości-mimo soboty chodzę zdołowana i smutna
sergeevna- nawet nie wiedziałam że w UK takie jest nieprzychylne prawo dla kobiet w ciąży, ale maz racje walcz o swoje, ja też bym walczyła.
papayka i inne nowe dziewczyny witajcie na wątku.
Dziewczyny dzisiaj jest jakis dzień smutnych wiadomości-mimo soboty chodzę zdołowana i smutna
a_gala
Fanka BB :)
Dzieki dziewczyny!
jestem w 7 tyg. termin 31.12 lub 01.01 Mam 34 wiosny....)) to moja druga ciaza, pierwsza niestety nie powiodla sie((
witaj, moja pierwsza ciąża też się nie powiodła :-( przeżyłam to bardzo ciężko, ale teraz kiedy znów nam się udało trzeba być dobrej myśli, bo po prostu teraz MUSI już być dobrze :-)
papayka, witaj!
Aspirynko, kurcze, chodzę jak struta, strasznie mi smutno...
Dziewczyny, czy którąś z Was też pobolewa delikatnie podbrzusze? u mnie od kilku dni tak "pika" raz z jednej, raz z drugiej strony, raz na jakiś czas, nie jest to jakoś specjalnie uciążliwe, ale jednak, to czuję.
mnie też tak czasem "ciągnie" raz z jednej, raz z drugiej strony, ale po chwili przechodzi, podobno to normalne, bo macica zaczyna rosnąć, gorzej jak boli w dole brzucha, jednostajnie....
agniesiaa81r
tulę mocno nie mam słów,by pocieszyć,ale jestem z tobąNo i moje przeczucia sie potwierdzily stracilam mojego aniolka wczoraj na wizycie lekarz nie zobaczyl juz bijacego serduszka jak wczesniej i dzidzius obumarl 3 tyg temu powinien miec 11 tyg a zasnął w 8 tyg.Tak strasznie mi z tym zle a najgorsza jest swiadomosc ze jeszce musze chodzic 2 tyg a potem dopiero szpital.Trzymajcie sie dziewczyny i zycze wszystkim duzo zdrówka.
fefa1984 bardzo współczuję i tulę
Ostatnia edycja:
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Hej mamuśki, ależ tu cisza!!
Kurcze, u nas leje i jest zimno:-(, ale tradycyjnie - odpust u moich rodziców, to zawsze jest taka pogoda..
Miłej niedzieli mimo wszystko życzę:-)
Kurcze, u nas leje i jest zimno:-(, ale tradycyjnie - odpust u moich rodziców, to zawsze jest taka pogoda..
Miłej niedzieli mimo wszystko życzę:-)
sergeevna
Pysiołkowa Mama
Fefa, bardzo mi przykro!!Tulę mocno..:-(
Jeszcze trzeba by było dopisać do grona aniołki aph i ciasteczkowej.. Boże..normalnie jestem zdołowana od wiadomości Aspirynki, tu jeszcze fefa..
Edit..nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że jeszcze kogoś pominęłam..
Dziewczyny zostały już dopisane...
Fefa, bardzo mi przykro z powodu Maleństwa... :-(
Papayka witamy na pokładzie udzielaj się jak najczęściej ;-)
Ehh, dziewczyny... Ja też chodzę teraz jak na szpilkach i czekam na wizytę u położnej w najbliższy czwartek no i oczywiście na pierwsze angielskie usg... Martwię się o swojego Maluszka po tych wszystkich przykrych wydarzeniach z ostatnich dni... :-(
Musimy być silne i dzielne...
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Ja mam podobnie..przejmuję się najlżejszym ukłuciem w brzuchu czy bólem..ale MUSI BYĆ DOBRZE!!!Ehh, dziewczyny... Ja też chodzę teraz jak na szpilkach i czekam na wizytę u położnej w najbliższy czwartek no i oczywiście na pierwsze angielskie usg... Martwię się o swojego Maluszka po tych wszystkich przykrych wydarzeniach z ostatnich dni... :-(
Musimy być silne i dzielne...
reklama
Agunia1985
Cześć.
Właśnie wróciłam ze szpitala, z dzidzią ok, ale mam krwiaka i kosmówka mi się odkleja, mam duphaston i muszę uważać,ale mam nadzieję że będzie ok.
Pozdrawiam was wszystkie
Właśnie wróciłam ze szpitala, z dzidzią ok, ale mam krwiaka i kosmówka mi się odkleja, mam duphaston i muszę uważać,ale mam nadzieję że będzie ok.
Pozdrawiam was wszystkie