reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

reklama
Ja też chciałam się pożegnać, moja dzidzia umarła tydzień temu (9 tydzień ciąży), wczoraj na usg się dowiedziałam. Byłam bardzo zaskoczona, ponieważ nie było żadnych złych objawów. Jutro idę do szpitala, w poniedziałek zabieg. Zdarzyło się to po raz drugi, ale tym razem trafiłam z polecenia na dobrego lekarza, który mam nadzieję pomoże nam odpowiednio przygotować się do następnej ciąży. Na wstępie robimy badania immunologiczne. Jestem wściekła, że po pierwszym poronieniu nie trafiłam na niego i muszę to drugi raz przeżywać. Częste badanie usg i tak nie pomoże, jak coś ma być źle. Może dziecko było chore i organizm je odrzucił. Mam nadzieję, że szybko z badań wyjdzie, co jest nie tak, troszkę czasu na ewentualne leczenie i w końcu doczekamy się zdrowego maleństwa. Życzę Wam szczęśliwych i zdrowych bobasków i przepraszam, bo już aspirynka Was zestresowała, teraz ja, ale musiałam się wygadać.
Fefa, bardzo mi przykro!!Tulę mocno..:-(
Sergie możemy Cię prosić o umieszczenie na naszej liście dwóch aniołków fefy i aspirynki.
Jeszcze trzeba by było dopisać do grona aniołki aph i ciasteczkowej.. Boże..normalnie jestem zdołowana od wiadomości Aspirynki, tu jeszcze fefa..

Edit..nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że jeszcze kogoś pominęłam..

Dziewczyny na badanie genetyczne wybierzcie lekarza przede wszystkim dobrego a to czy miły to już mniej istotne. Najlepiej takiego sprawdzonego który jest na liście dobry lekarz

Witam nowe mamusie – lekkiej ciąży życzę !
a-gala- dzięki za namiar na program a to badanie prenatalne będę miała 13 czerwca
agnes- prenatalne darmowe na skierowanie można mieć po skonczonym 35 roku życia. Ja mam skierowanie a wszedzie mi odrzucają bo rocznikowo sie załapuję ale nie mam skonczone, dopiero 1 grudnia...
sergeevna- współczuję , szkoda...:-(
aspirynka, fefa – :-( :-(ściskam mocno, bądźcie silne i trzymajcie sie nadziei

fefa1984- współczuje strasznie, tak bardzo mi przykro, łezka sie w oku kręci, tule mocno,

sergeevna- nawet nie wiedziałam że w UK takie jest nieprzychylne prawo dla kobiet w ciąży, ale maz racje walcz o swoje, ja też bym walczyła.

papayka i inne nowe dziewczyny witajcie na wątku.

Dziewczyny dzisiaj jest jakis dzień smutnych wiadomości-mimo soboty chodzę zdołowana i smutna

Dzieki dziewczyny!
jestem w 7 tyg. termin 31.12 lub 01.01;) Mam 34 wiosny....:))) to moja druga ciaza, pierwsza niestety nie powiodla sie:(((

witaj, moja pierwsza ciąża też się nie powiodła :-( przeżyłam to bardzo ciężko, ale teraz kiedy znów nam się udało trzeba być dobrej myśli, bo po prostu teraz MUSI już być dobrze :-)
papayka, witaj!

Aspirynko, kurcze, chodzę jak struta, strasznie mi smutno...

Dziewczyny, czy którąś z Was też pobolewa delikatnie podbrzusze? u mnie od kilku dni tak "pika" raz z jednej, raz z drugiej strony, raz na jakiś czas, nie jest to jakoś specjalnie uciążliwe, ale jednak, to czuję.

mnie też tak czasem "ciągnie" raz z jednej, raz z drugiej strony, ale po chwili przechodzi, podobno to normalne, bo macica zaczyna rosnąć, gorzej jak boli w dole brzucha, jednostajnie....

No i moje przeczucia sie potwierdzily stracilam mojego aniolka wczoraj na wizycie lekarz nie zobaczyl juz bijacego serduszka jak wczesniej i dzidzius obumarl 3 tyg temu powinien miec 11 tyg a zasnął w 8 tyg.Tak strasznie mi z tym zle a najgorsza jest swiadomosc ze jeszce musze chodzic 2 tyg a potem dopiero szpital.Trzymajcie sie dziewczyny i zycze wszystkim duzo zdrówka.
tulę mocno nie mam słów,by pocieszyć,ale jestem z tobą :(
fefa1984 bardzo współczuję i tulę

Ostatnia edycja:
Hej mamuśki, ależ tu cisza!!

Kurcze, u nas leje i jest zimno:-(, ale tradycyjnie - odpust u moich rodziców, to zawsze jest taka pogoda..
Miłej niedzieli mimo wszystko życzę:-)

Fefa, bardzo mi przykro!!Tulę mocno..:-(

Jeszcze trzeba by było dopisać do grona aniołki aph i ciasteczkowej.. Boże..normalnie jestem zdołowana od wiadomości Aspirynki, tu jeszcze fefa..

Edit..nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że jeszcze kogoś pominęłam..

Dziewczyny zostały już dopisane... :sad:

Fefa, bardzo mi przykro z powodu Maleństwa... :-(

Papayka witamy na pokładzie :tak: udzielaj się jak najczęściej ;-)

Ehh, dziewczyny... Ja też chodzę teraz jak na szpilkach i czekam na wizytę u położnej w najbliższy czwartek no i oczywiście na pierwsze angielskie usg... Martwię się o swojego Maluszka po tych wszystkich przykrych wydarzeniach z ostatnich dni... :-(

Musimy być silne i dzielne...

Ehh, dziewczyny... Ja też chodzę teraz jak na szpilkach i czekam na wizytę u położnej w najbliższy czwartek no i oczywiście na pierwsze angielskie usg... Martwię się o swojego Maluszka po tych wszystkich przykrych wydarzeniach z ostatnich dni... :-(

Musimy być silne i dzielne...
Ja mam podobnie..przejmuję się najlżejszym ukłuciem w brzuchu czy bólem..ale MUSI BYĆ DOBRZE!!!

reklama
Cześć.
Właśnie wróciłam ze szpitala, z dzidzią ok, ale mam krwiaka i kosmówka mi się odkleja, mam duphaston i muszę uważać,ale mam nadzieję że będzie ok.

Pozdrawiam was wszystkie:)

Do góry