Dziewczyny juz jestem z wami....dziekuje
Agapie ze informowała was na bieżaco i dziekuje WAM za trzymanie &&&&.
Zaczelo sie niewinnie typowe "KTG"(moje pierwsze) w Medicoverze ,pozniej po KTG mialam wizyte u Pani Ginekolog (bylam u niej pierwszy raz) bo moj dopiero przyjmuje 17 grudnia
Pani Ginekolog mnie sie pyta z jakiego powodu bylo robione KTG odpowiedz "cukrzyca ciazowa" spojrzala u mnie w karcie ze to juz prawie 39.tc i zrobila oczy w 5zł
To Pani juz od 34 t.c powinna byc pod kontrola szpitala, i w 37.tc urodzic malenstwo
ja na nia oczy,okazalo sie ze jednak mozna wypisac skierowanie z Medicover do panstwowego szpitala
odrazu to zrobila!!! wyszlam,wsiadlam do auta i pojechalam z M do szpitala (tam gdzie rodze ) na IP byla mniej wiecej 14.20 jak sie zgłosilam po 30min zrobili mi KTG i tak czekalam czekalam i czekalam do 17.30 na konsultacje z lek.
tragedia ludzi zrobilo sie w tłum,a to jedna poronila i placze druga juz rodzi rozwarcie na 7cm
no mowie wam istny cyrk na IP (ale to pewnie wszedzie tak jest;-)Wreszcie polozna mnie wezwala,obok niej siedziala lekarka,i 100 pytan do, dlaczego dostalam skierowanie ,pokazalam ostatnie USG ,nie badała mnie tylko zrobila ze mna wywiad lekarski ,zle mi zrobili KTG z Medicoverze (jakis program w KTG włączyli za szybko ) i zle tetno pokazywalo
fajnie nie? dlatego pewnie tamta ginekolog odrazu do szpitala mnie skierowala
a ile strachu bylo
teraz sie smieje,....Pani Dr. ze szpitala powiedziala ze KTG wyszlo super,dala mi skierowanie ze 2x w tyg mam chodzic na KTG do Polikliniki ,jesli do 12.12 dzidzia nie bedzie chciala przyjsc na swiat mam sie w tym dniu zgłosic na IP razem z Torba i z M
napisala poród Indukowany
Ogólnie na tej dziwnej karcie jest napisane Karta przedporodowa Intensywnego Nadzoru
brzmi strasznie...no i z ta karta mam sie udac na pierwsze KTG w poliklinice...we wtorek.
I teraz brzmi pytanie super mam skierowanie tylko zapomnialam jej sie spytac jak mi zrobia KTG kto je sprawdzi?Jak ja nie mam tam lekarza?
Agapa moze wiesz?albo któras z dziewczyn która juz chodzi na KTG wiem ze
Aga7602 chodzila
ale jej jeszcze nie ma na BB
Izu -moze rozpoczniesz poród weekendowo:-)i trzymam za to &&&& bo juz biedna sie meczysz