reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Agapa Ty masz racje, ja postanowiłam zwolnić, niech to mała zadecyduje kiedy będzie gotowa. Będę się oszczędzać. Mam jeszcze z 2 tygodnie :)
Gratki dla męża ! Pamiętam jak na wiosne oblał któryś raz z rzędu, a kasa poleciała... - pisałaś
No w sumie od początku starań żeby zdać egzamin poszło już kilka tys. zł:szok::szok::szok:
Był kurs, bo bez niego to nie było o czym myśleć, potem pisemny2x i chyba ze 3x ustny. Za wszystko (poprawki też) się płaciło. No i żeby mógł się uczyć w pracy w wolnych chwilach to kupiliśmy lapka (mam teraz na czym grać :-D:-D:-D)

Violett ja chce już urodzić bo termin na wczoraj :p
Rojku ty to już na porodówkę śmigaj:tak::-):-)

Witam was z rana, w dwupaku oczywiscie:)
Przed chwilą wstalam, zaraz ide zjesc sniadanko, potem spacer z pieskiem i trzeba sie do lekarza szykowac pomalutku, bo na 17 wizyta. Termin mam na niedzielę, czyli pojutrze, ciekawa jestem co mi powie:) Milego dnia życzę.

A ja właśnie załapałam, że dziś 2grudnia. Właśnie dziś mój pierwszy termin. Potem 4gudnia i ostatni 8. Ale trzymam się tego 8 bo najczęściej potwierdzony. Choć ja dla mnie Kacper może wyjść już dziś:-)
Znowu jem, jejku przeraża mnie to. Pierożki wigilijne-pycha. Chyba zaraz pęknę a dalej czuję głód. Muszę wyjść z domu żeby nie jeśc. Zaraz właśnie ruszam ale tylko na chwilę więc mnie to nie ratuje, bo tylko po Amelę do przedszkola jadą i znowu do domu. Muszę lodówkę ZAMKNĄĆ.

Agapa gratki dla M. Za zdanie egzaminu:tak:

Sergi ja tez urodzona 13 tylko innego miesiaca i Ben tez niby termin ma na 13, do tego 'tesc' tez z 13 jest ale sierpnia ;-) ja lubie 13 ale ten weekend bardziej mi pasuje :-D

Moja mama wlasnie pojechala do domu i delektuje sie cisza i sokojem z Zuzia :-D zero mycia naczyc, scierania, krzatania po prostu laba az do 18. Potem jade na porodowke :-D ehhh marzenia dobra rzecz :tak:;-)

Ktoras narobila mi smaku na krokiety...hmmm pieczarki mam....moze jak Zuzia spac pojdzie to sobie cos wykulam :tak:

Agapa na razie śmigam, ale po kuchni bo wczoraj mi starczyło ochoty tylko na umycie lodówki, a dziś generalne porzadki kuchniowe, potem pokój, żeby dziecię do porządku przyjechało (mam nadzieje, że wyjdzie na tyle wcześnie, żeby się nie zrobił nowy bałagan :p) W sumie drugi mozliwy termin mialam ustalony na 4 grudnia, więc a nóż widelec. Znajomi obstawiają, że na Mikołaja, a ja obstawiam, że będą mnie oksy męczyć, więc na to się psychicznie nastawiam.

a ja ponownie ale coś kiepsko się czuję zbiera mnie na wymioty i to dość mocno ( dodam że praktycznie nie wymiotuje nigdy nawet przy chorobie raczej nie zdarza mi się ) położyłam się to był koszmar jeszcze gorzej szybko wstawałam bo myślałam że się ...... wszystko do gardła mi podchodzi a nic nie jadłam co mogło by mi zaszkodzić leciutkie śniadanie i biegunki nie mam , słabo dziś mi sie tylko oddycha coś okropnego nie mogę sobie miejsca znaleść:no::no::no:

reklama
Freyia wszystko! Sciagac mleko do wigilli i podac takie a w wigilie sie zajadac :-D trzeba tylko na 5 dni minimum miec, zeby z organizmu wszystko powylazilo :-D lub dla tych co sa normalmi to po prostu male ilosci wszystkiego ;-)

Wogole jak tak dalej pojdzie to styczniowki sie szybciej od nas rozpakuja :szok:

Do góry