hej ostatnio tylko podczytywałam i pewnie narazie tak zostanie, jakoś po pierwsze czasu mega brak a po drugie weny. Za dużo sie dzieje, hih a ja jeszcze odwiedzam kumpele poki moge a Kamil wieczorkiem zostaje z babcią wowczas, choc chwilę moge odsapnąć od domku.
U nas wszystko w porzadku, dziś w nocy non stop pobolewało mnie podbrzusze.. ale moim zdaniem to nie były skurcze.. mimo pojawiania sie dość regularnego.
Mła.. ciacha tak smakowały że jak wczoraj brakło to moja mama na mnie spojrzała dziwnym okiem... no jak to??? więc dziś robię kolejną porcję i przy okazji znowu obdaruję parę osób
Pyszczek wszystko będzie ok, maluszek podrośnie i wróci do domku, a Ty w tym czasie zbieraj siły dla Was obojga, 3mam kciuki.
Milva ja przy pierwszym porodzie miałam normalnie swoj stanik, spytalam czy mozna miec, wszystkie laski chodzily w stanikach i podczas porodu i po, no chyba ze ktos nie lubi lub był zgarnięty na cesarkę. Ale to tak jak pisaa Majeczka moze zalezec od szpitala.
dziewczyny życze udanych wizyt!!!!!!
Dagne jakby sergi ur. 13 to bym nam obu prezent zrobiła
hihi
Sergi wyobraz sobie ze mi tez czesc tych dat pasuje, a tak wogole to podoba mi sie 3,11,12,13,20,21 z roznych wzgledów, albo osobistych albo bo fajnie wygladają;p;p hehe szkoda tylko ze do peselu dodają do miesiąca 2 to i tak w peselu nie fajnie data będzie się prezentowac;p;p
aaaa no i gratuluje dojscia do jakiegos porozumienia!!! zawsze to coś a skoro i oni na to przystali to znaczy że też sie obawiali...
ja dziś ustalam termin wprawiania okien, i z tego co wiem od męża dziś mają skończyć nam domek w stanie surowym.