reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Violett większość dziewczyn mówi, że odczytuję się to jak, że leci Ci już 37tydzień, no ale czasem dla gina liczą się tygodnie skończone i może Ci powiedzieć, że jesteś np w 36tyg (tak jak mi wczoraj na wizycie)
co do tej wydzieliny to zauważyłam, że coraz więcej tego mam a jeśli chodzi o kolor to też raczej mleczny. ale to chyba nie czop, bo z opisu większości mam miało to przypominać galaretkę, więc na takie coś czekam :eek:

reklama
Dziewczyny co tu taki zastój? Nikt nie urodzil jeszcze dzisiaj? A przecież wlasnie grudzien sie zaczął :tak:
Rojku ja widze ze my mamy termin na ten sam dzien ;) A przed nami tylko izu i kasiabzymek wiec tlumow nie ma...
Jutro mam wizyte u gina, ciekawe co mi powie. Ja póki co nic nie czuje zebym miala urodzic ...
Tylko tak ciezko mi sie juz chodzi :(
No ale nic, jeszcze tylko troszkę. Narobilyscie mi ochoty na ananasa, mam w puszce- zaraz zaleje go galaretką, na rano będzie jak znalazł:-D

Sosnowiczanka, podziwiam! Gdybym miała ananasa w puszce nawet nie dotarłby do talerzyka, nie mówiąc o zalewaniu galaretką i czekaniu do rana :D
Ciekawe, czy M. nie ma ochoty na spacer do sklepu....? ;)

O O O ananaska w puszce i ja mam i nawet otwartego, nie ma chętnych do zjedzenia to chyba ja go skonsumuje. Coś dziś po południu chyba szaleję z jedzeniem:kawka, kanapeczki, orzeszki w pysznej skorupce o smaku zielonej cebulki, przed chwilą śledzik był, a jeszcze są w planach frytki. A i przypomniało mi się, że ostatnio kupiłam sobie na szybko budyń, kaszkę i ryż z malinkami. Szykuje się żarłoczny wieczór:szok:

A mi czop odszedł ponad tydzień temu w postaci dużej ilości galaretki. To ile muszę czekać po nim by urodzić?????? A może mój Kacperek czeka aż tata na weekend z delegacji wróci???? Hmmm okaże się.

dorotar ja dziś mam mega ssanie, ciągle jem i ciągle jestem głodna. Ja czekam na M, ma przywieźć po pracy frytki to może się zapcham :-pWyczytałam, że taki nagły apetyt to też może być objaw przedporodowy. :tak:

syn mnie bije :-( i to cholerka naprawdę boleśnie mnie okłada po wszystkich wnętrznościach po kolei, co za dzień.... a zjadłam tylko 2 pierożki z ciasta francuskiego z pieczarkami i się zaczęło. nie mam pojęcia, czy mu AŻ tak smakowało, czy wręcz przeciwnie, ale zaraz będę płakała z bólu! choć może uda mu się w tej szamotaninie przerwać pęcherz płodowy i może mi wody odejdą :-) myślicie, że to możliwe???

Qurcze jeśli któraś rodzi to dlaczego żadna z nas nie dostała sms. Nieładnie tak moje kochane. Ja to jak coś to będę szalała z sms-ami i na bierząco zdawała relacje.

Sergi ​proszę się mi tu zaraz zameldować, to rozkaz

Kota, ja za to mam synka- leniuszka .. Jak już się rusza to raczej mnie głaszcze.
Bajeczka- u mnie apetyt to napewno nie objaw, urodziłabym już ze 2 tygodnie temu :-p

Szczerze mówiąc nic mi nie pomaga, w poniedziałek 5.12 ma wizytę i będę prosiła gina na kolanach żeby w tym roku był moim Mikołajem :-D

Przespałam się troche, teraz wstałam i próbuje dojść do siebie, ale ból żeber znowu wraca.. :-(

Dziewczyny - dziękuję za życzenia. Mój małż powiedział żebym dzisiaj nie rodziła, bo on nie ma siły :)

Dorotar
- nie wiem co lubi Twoja mała, ale jeśli jeszcze nie ma to polecam wszelkie gry edukacyjne GRANNA. Są tańsze i droższe np. Figuraki, Patyczaki albo : GRANNA Smart Games GRA DZIEŃ I NOC klocki WAWA (1914542063) - Aukcje internetowe Allegro, troche trudniejsze : GRANNA Smart Games GRA MĄDRY ZAMEK Klocki WAWA (1914542040) - Aukcje internetowe Allegro GRANNA GRA LOGICZNA 3 TRAKI Smart Games jużod3lat (1943393521) - Aukcje internetowe Allegro Jeśli lubi ciastoline to może Lodziarnie ? Moja Ola np. ostatnio jest pasjonatką puzzli, nie są drogie :tak:

reklama
Do góry