reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

reklama
a mnie bolą oskarzela Oooo katar trochę zszedł to teraz zaczęło się co innego...jak nie urok to sraczka...
co do olejku to chyba też bym się nie odważyła bo też słyszałam że działa silnie przeczyszczającą więc tak nie do końca fajnie by było rodzić w g*wnie:-D:-D:-D

inka nie chce Cię straszyć ale teraz to już będziesz miała coraz ciężej z tymi nockami heh ale jakby nie patrzeć to początek końca więc głowa do góry:):)

rojku nie ma zdjęć nie ma porodu hehe:):) więc niech się M bierze do roboty:D

WITAJCIE.

Kupinosia wszystkiego najlepszego

HEJ dziewczyny jestem i ja. Ja bym się mogła pisać na rozpakowanie nawet dziś. Wiecie całe te herbatki, spacery, białe armie wydają mi się jedną wielką ściemą. Ja co dzień praktycznie latam jak głupia i nic z tego. Dziś próbowałam szukać dla Amelki prezentu na wtorek ale zupełnie nie wiem co jej kupić nie mówiąc już o prezencie gwiazdkowym. Może macie jakieś pomysły dla prawie 3 latki.
Mi po porannym ganianiu mały zgłodniał a ogólnie czuję dziś, że mój brzuch taki ciężki i wydaje mi się, że przy chodzeniu może na podłogę upaść.NOCKA jak nocka same wiecie jak to teraz jest, ale za to miałam miłe towarzystwo do spania. Córcia się nademną zlitowała i spała ze mną, uwielbiam poprzytulać się do tej mojej niedobrej dupiny. A mój kręgosłup w nocy i dzisiaj woła o pomstę do nieba, nawet odpoczynek w leżeniu nie pomaga.

Inka, ja już wysiadam, czasem uda mi się odespać godzinkę w dzień, ale ogólnie jestem tak zmęczona i obolała, że na tej porodówce to im chyba zejdę ze zmęczenia.

Violett, ja brałam po 3 tabletki dziennie - od 26 tygodnia do 37. Nie biore już tydzień i jak narazie nic się nie dzieje... :-(

ja to już sobie myślę, że moje dziecko najnormalniej w świecie nie czuję się gotowę do opuszczenia mojego brzucha i wsio:):) będzie gotowy to wyjdzie-liczę na jego rozsądek bo boję się wywoływania wrrr:cool::cool:

Dziewczyny miały być zdjęcia z sesji ale ni ma. Koleżance wypadła wizyta w Wawie i jej nie zastałam w pracy, może jutro będę.Ale zaraz spróbuję sobie zrobić takie domowe foto i to pewni już ostatnie z brzuszkiem będzie. Bo w następny czwartek na szpital mam się zgłosić na CC chyba, że jeszcze przez ten tydzień mnie normalny poród weźmnie.

POMOCY. Potrzebuję pomysłu na drobny i trochę większy prezent dla prawie 3latki, więc proszę was o jakieś podwójne pomysły.

reklama
Do góry