reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

No i moje przeczucia sie potwierdzily stracilam mojego aniolka wczoraj na wizycie lekarz nie zobaczyl juz bijacego serduszka jak wczesniej i dzidzius obumarl 3 tyg temu powinien miec 11 tyg a zasnął w 8 tyg.Tak strasznie mi z tym zle a najgorsza jest swiadomosc ze jeszce musze chodzic 2 tyg a potem dopiero szpital.Trzymajcie sie dziewczyny i zycze wszystkim duzo zdrówka.

wiem, że to niewiele, takie współczucie wirtualne, ale naprawdę bardzo mi przykro z powodu Twojej straty, aż mi się płakać chce...trzymam za Ciebie kciuki, żeby szybko minął ból!

serggevna - kurde naprawdę, zero wyczucia ze strony pracodawcy...totalne dupki!

reklama
Rany dziewczyny ale Wam współczuje i się bać zaczęłam:( I Dzidkę i o stołek w pracy ;/
Rany chyba nie wytrzymam do tego USG do 26go i zrobie wczesniej. :(

aspirynkaa przykro mi bardzo :-(Nic nie pokazywało u ciebie, że coś jest nie tak, trzymaj się...

sergeevna kurcze no, przykro mi. Na twoją niekorzyść jest to, że pracowałaś przez agencję, więc jesteś po prostu pracownikiem agencji a firma tylko wynajmowała pracownika. Dobrze, że masz kontakt z prawnikiem, może uda Wam się coś wskórać. Trzymam kciuki... Ale nawet jak nic nie wywalczysz to chyba i tak należy ci się jakieś macierzyńskie od państwa, bo i tak przepracowałaś ileś czasu. Dowiedz się wszystkiego bo sama jestem ciekawa, a swoją drogą ten pracodawca to dupek...

Aspirynko, aż się rozryczałam jak przeczytałam twojego posta :sad: Bardzo mi przykro kochana, tule mocno..
Co za piątek trzynastego maja..:eek: Sergie, co za chamy.. Brak słów.. Jedno co wiem w takiej sytuacji, jeśli zredukowali etat, to znaczy, że przez następne trzymiesiące nie mogą tego etatu reaktywować. Trzymaj rękę na pulsie, na pewno masz w pracy koleżanki, które Ci dadzą znać jeśli zatrudnią kogoś na Twoje miejsce (nawet na inną zmianę). A wtedy to będzie dowód na dyskryminacje. Współczuję Ci bardzo; a wydawało się, że to firma z profesjonalnym podejściem. Na pocieszenie dodam, że niestety ale też muszę się nastawić bojowo. Pracuję w warunkach strasznego zapylenia ale nie mogę nasić maski anty-kurzowej bo robi mi się w niej słabo. A z tego co gada szefowa to oni mnie przeniosą dopiero jak wezmą kogoś nowego, a to bedzie trwało z 5 miesięcy! Nie pozwolę truć swojej Dzidzi, bo im coś jest nie na rękę. Już się skontaktowałam z tutejsza instytucją od BHP, zobaczymy co mi odpowiedzą.
Kota, miło czytać że przestałaś się forsować :) Korzystaj i lajtuj się jak możesz póki jest na to wymówka :tak:
Pozdrawiam Dziewczynki

Hej dziewczyny!
co prawda zadna nie zauwazyla do tej pory, ze probowalam sie dolaczyc.... ale postanowilam sie nie poddawac....
Wspolczuje aspirynko, bo wiem co to znaczy (stracilam ciaze w 22 tyg).....

Cześć Papayka!
Szczerze przyznam że czasem brak mi czasu na czytanie wszystkich wpisów jak dłużej nie zaglądam i musiałam Twój przeoczyć. W każdym razie witam Cię serdecznie:)

Dzieki dziewczyny!
jestem w 7 tyg. termin 31.12 lub 01.01;) Mam 34 wiosny....:))) to moja druga ciaza, pierwsza niestety nie powiodla sie:(((

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry