reklama
Coś w tej Anglii są chyba sto lat za murzynami Jak ja pojechałam z podejrzeniem wyciekania wód to robili mi taki test, że polewali wkładkę specjalnym płynem czy się zrobi zielona czy nie i jeszcze taki wymaz actim-prom z pochwy czy jest obecny płyn owodniowy. A w UK oglądają czy wsiąkło?!Naprawdę współczuję wam dziewczyny, takiej opieki.
Ja dziś wędrowałam po świecie pół dnia bo przyszła wypłata i musiałam trochę zakupów zrobić, a przy okazji kupiliśmy sobie z M wcześniejsze prezenciki Mikołajkowe. Jestem bardzo zadowolona z mojego M bo kupił mi nowe wydanie Mistrza i Małgorzaty z pozaznaczanymi fragmentami ingerencji cenzury. Ładny prezent, grzeczny M. No i pozwoliłam sobie na mały grzeszek zjedzenia obiadu w KFC.
Takie kłucie ja też czuję, na początku się niepokoiłam co to i chciałam o tym opowiedzieć gin, a nie mogłam znaleźć dobrego sposobu opisu i powiedziałam, że czuję jakbym miała różę w pochwie. M śmieje się do dziś z mojej poetyckości.
A w wątku na sygnale niespodzianka od Ankubator.
Ja dziś wędrowałam po świecie pół dnia bo przyszła wypłata i musiałam trochę zakupów zrobić, a przy okazji kupiliśmy sobie z M wcześniejsze prezenciki Mikołajkowe. Jestem bardzo zadowolona z mojego M bo kupił mi nowe wydanie Mistrza i Małgorzaty z pozaznaczanymi fragmentami ingerencji cenzury. Ładny prezent, grzeczny M. No i pozwoliłam sobie na mały grzeszek zjedzenia obiadu w KFC.
Takie kłucie ja też czuję, na początku się niepokoiłam co to i chciałam o tym opowiedzieć gin, a nie mogłam znaleźć dobrego sposobu opisu i powiedziałam, że czuję jakbym miała różę w pochwie. M śmieje się do dziś z mojej poetyckości.
A w wątku na sygnale niespodzianka od Ankubator.
dorotar110
Fanka BB :)
FREYIA cudna wiadomość.
Zmykam na razie, bo mamusia mi usmażyła puszyste placuszki z jabłuszkiem które zamierzam zjeść z serkiem waniliowym. MNIAM MNIAM
Zmykam na razie, bo mamusia mi usmażyła puszyste placuszki z jabłuszkiem które zamierzam zjeść z serkiem waniliowym. MNIAM MNIAM
kota-behemota
Q & H team
Jestem bardzo zadowolona z mojego M bo kupił mi nowe wydanie Mistrza i Małgorzaty z pozaznaczanymi fragmentami ingerencji cenzury.
też mam to wydanie to moja ukochana książka (jakby nie było widać po nicku haha)
dziewczyny, w odpowiednich wątkach są wieści i zdjęcie od Maxwell
dagne
No to mamy kolejne wesołe wieści
Oj a już jutro grudzień
Oj a już jutro grudzień
kota-behemota
Q & H team
no i mamy 3 kolejne maluszki na świecie :-) (ale Wam zazdroszczę dziewczyny!)
chyba, że po cichu jeszcze jakaś mama nam się wypakowała, ja nie mam nic przeciwko, im więcej dobrych wieści, tym lepiej.
chyba, że po cichu jeszcze jakaś mama nam się wypakowała, ja nie mam nic przeciwko, im więcej dobrych wieści, tym lepiej.
lysa_d
Ja bym bardzo chciala, chyba az za bardzo :-(
reklama
dorotar110
ŁYSA to tak jak i ja. Jak się chce czegoś za bardzo to to się nie chce spełnić. Ale mój K w piątek wraca i zaganiam go przez cały weekend do białej armii.
Właśnie zjadłam placuszki ale jeszcze mam ochotę na kanapeczki z szyneczką, Najgorsze że ząbek dalej mnie pobolewa, mam nadzieję że przez nockę przejdzie.
Właśnie zjadłam placuszki ale jeszcze mam ochotę na kanapeczki z szyneczką, Najgorsze że ząbek dalej mnie pobolewa, mam nadzieję że przez nockę przejdzie.