reklama
mirabelka271
Fanka BB :)
dziękuję dziewczyny za podpowiedzi dotyczące ponownego oswojenia komputera.Udało się!
Od paru dni też "chodzi" za mną słodkie,a ja wymiatam wszystko co mam.Właśnie zjadłam 1 michałka i coś mi nie posłużył...
Mła-te ciasteczka robią wrażenie i gdyby nie-brak wszystkich potrzebnych składników już bym je piekła
Ja dzisiaj też w większości leżący dzień.Nawet kiepsko się snuje momentami po domu.
Dorotar-dawaj znać co u Ciebie i koniecznie wykorzystaj sposoby dziewczyn na rozbudzenie maluszka
Od paru dni też "chodzi" za mną słodkie,a ja wymiatam wszystko co mam.Właśnie zjadłam 1 michałka i coś mi nie posłużył...
Mła-te ciasteczka robią wrażenie i gdyby nie-brak wszystkich potrzebnych składników już bym je piekła
Ja dzisiaj też w większości leżący dzień.Nawet kiepsko się snuje momentami po domu.
Dorotar-dawaj znać co u Ciebie i koniecznie wykorzystaj sposoby dziewczyn na rozbudzenie maluszka
Dorator mnie od soboty boli ciągle brzuch tak jak na @ i do tego łapią mnie skurcze. I jeszcze nie urodziłam chociaż szyjka skrócona miękka i rozwarcie na 2 cm więc spoko nie martw się. A co do ruchów to tak jak piszą dziewczyny dziecko przed porodem juz mało się rusza bo nie ma miejsca i zbiera siły na poród. U mnie Fabian teraz tylko się przeciąga czasami kopnie albo wystawi nogę czy rękę. Zjedz coś słodkiego ale jak naprawdę niepokoja Cię te zmniejszone ruchy to jedz na IP. spokojna mama to spokojne dziecko
Mla co ty kochana najlepszego zrobiłas. Jak możesz pokazywać tutaj takie pyszne ciastka. Szok teraz po nocach będą mi się śniły chyba.
Mla co ty kochana najlepszego zrobiłas. Jak możesz pokazywać tutaj takie pyszne ciastka. Szok teraz po nocach będą mi się śniły chyba.
kota-behemota
Q & H team
Agniesiaa81r, cudowne zdjęcia Twojej kruszynki!!! mały aniołeczek
Phelania
Mama 2 urwisów :P
Mła-takiego smaka narobilas ze przestal mnie bolec brzuch
Dorator- ja malego prawie wogóle nie czuje:-(a jak cos sie poruszy to leciutko:-(a jesli chodzi o brzuch to sie stawia jak cho.... twardy jak skala non stop,no i tak jak wczesniej pisalam pobolewa (ćmi) na @ i ciaaaagnie strasznie w dół ,i jeszcze mi doszedl ból karku(zle spalam) i nie moge ruszyc głowa w prawo strone
Agniesia81-co ja bym dala zeby juz miec przy sobie takie malenstwośliczna...
Dorator- ja malego prawie wogóle nie czuje:-(a jak cos sie poruszy to leciutko:-(a jesli chodzi o brzuch to sie stawia jak cho.... twardy jak skala non stop,no i tak jak wczesniej pisalam pobolewa (ćmi) na @ i ciaaaagnie strasznie w dół ,i jeszcze mi doszedl ból karku(zle spalam) i nie moge ruszyc głowa w prawo strone
Agniesia81-co ja bym dala zeby juz miec przy sobie takie malenstwośliczna...
Ostatnia edycja:
mamaOskarka
Fanka BB :)
Mnie tak dzisiaj od samego rana boli właśnie jak na @ bez przerwy, biegunka, jakieś tam skurcze ale do wytrzymania.
Teraz mój M mi Ananasa przywiózł... Zabiję go za to!! Bo tak mam na niego ochotę, ale rodzic to bym jeszcze nie chciała
Agniesia81 , no co za słodkości ) a jaką ma błogą minkę przy cycusiu ) Rozczulające )
Teraz mój M mi Ananasa przywiózł... Zabiję go za to!! Bo tak mam na niego ochotę, ale rodzic to bym jeszcze nie chciała
Agniesia81 , no co za słodkości ) a jaką ma błogą minkę przy cycusiu ) Rozczulające )
Ostatnia edycja:
kota-behemota
Q & H team
MamoOskarka, dawaj mi tu tego ananasa! zjem na sniadanie, bo nocą też mi się rodzić nie chce, ale jutro nie miałabym nic przeciwko wypakowaniu się
inka85
Mamusia Aleksego
działa czy nie ale jaki pyszny musi być!!! :-) nie ukrywam, że też bym zjadła!!Nie napalajcie się kobitki. Ja wczoraj zjadłam całego i nic! To działa tylko w rodzinie Łysej
a co do innych właściwości ananasa to podobno przyspiesza spalanie tłuszczu więc może w tej kwestii okaże się skuteczny ??
reklama
Okropne baby! Wlazlam tylko na chwilę w reklamie na wspolnej a tu już słodycze! I chyba muszę się ubrać i na wycieczkę do zabki iść.
A jeśli chodzi o ruchy to mi się wydaje że mała ma jakieś dni szalenstw, rusza sie prawie non stop i aż to boli.
A jeśli chodzi o ruchy to mi się wydaje że mała ma jakieś dni szalenstw, rusza sie prawie non stop i aż to boli.