reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Hej kochane. My też nadal w dwupaku.

brzuch nadal boli skurcze łapią ale ani nie idzie to w stronę porodu ani w druga cały czas tak samo przez co juz naprawdę nie mam siły.

Widzę że dzisiaj będzie tydzień narzekania naszego.

Ja dzisiaj zaczynam 36 tydzień. Myślicie że wszystko by było ok z małym gdybym teraz urodziła?

Inka mam pytanko do Ciebie jaką datę wpisałas robiąc suwaczek? Bo chciałabym zmienić mój ale niestety mój termin jest tylko z usg bo miesiączki nie potrafię podać. A u Ciebie dzień różnicy.

Miłego dnia dziewczyny życzę:)

reklama
Witam Dziewczyny!!!

Ja dzisiaj też jestem padnięta, w nocy nie mogłam spać, bo nie ma już dla mnie wygodnej pozycji, a poza tym chyba już mnie ogarnął stres przedporodowy. Jutro mam wstawić się już w szpitalu a w środę CC. :szok:

Poza tym mam doła, że mnie z niego chyba już nie widać - ale to znowu zwalam na hormony.

A dzisiaj tu nic się nie dzieje, czy przegapiłam jakiegoś posta???? Ale której z nas by się chciało rodzić przy poniedziałku???:-)

Miłego dnia Dziewczyny!! Będę zaglądała do Was.

Mimozami, to przynajmniej Ty nam gwarantujesz emocje na środę! Dobrze, dobrze :) Nie denerwuj się, już za chwilę nie będzie czasu na doła :) Będę czekała na wieści! Bądź dzielna!

MamoOskarka, ten słownik miałby duże szanse na stanie się bestsellerem :) jeszcze z naszą reklamą to już w ogóle :-D:-D

dziewczyny, które mają planowane CC, strasznie Wam zazdroszczę, że znacie choć daty przyjścia na świat swoich pociech :tak: dla mnie to oczekiwanie i niepewność to straszna tortura :confused2: przyznam się Wam, żew chwilach najgorszych dołów i skoków hormonów wyję w poduszkę i biadolę, że zaraz sobie kupię cesarkę, bo już mam tak siebie dosyć w tej końcówce, że sama ze sobą nie mogę wytrzymać.... straszne! :)

czesc brzuchatki:)

ja też dzisiaj ponarzekam a co.!:) nadal jestem zawalona, M zrobił m na śniadanko chlebek z jakimś serkiem ale nie wiem jakim bo nie czuje smaku!! pierwszy raz w życiu takie cos;p do tego miałam dziś histeryczny atak płaczu bo od stóp do głow coś mi dolega- kosmos!!
rojku, mamoOskarka jak czytam o waszych dolegliwościach to tak jakbym czytała o swoich;/ łącze się z Wami w bólu, czuję się jak kupka nieszczęscia;p
a i podjęłam decyzję ostateczną będzię MICHAŚ i wali mnie czy komuś się nie podoba ooooo!!!!!!!!!:D
ma ktoś jeszcze nie spakowaną torbę ? ja mam kilka dni do terminu a torby twardo brak hehe:D

Ja dzisiaj nie mogę się dobudzic. Zawiozłam rano Młodą do szkoły na 8, zrobiłam szybkie zakupy i przyjechałam szybko do domu i do łóżka. Spałam 1,5h. Zaraz muszę jechać odebrać Kami ze szkoły a tak mi się strasznie nie chce.
A kto tu dzisiaj ugotuje to już nie wiem wogóle.

Asienka, Michaś to super imię, mój szwagier to Michał i super z niego facet :-):tak: no i wiadomo, że Wam się ma przede wszystkim imię podobać, a reszta tak czy siak się dostosuje.
i raz, raz zabieraj się do pakowania torby, już nawet Mła poczyniła postępy w tej kwestii :-D

Troszku się boję odzywać :-D- bo jeszcze jestem podwójna...ech. no co mam zrobić. Tymek uparty i ni huhu nie chce mnie słuchać. Choć powiem Wam, że dzisiejsza noc troszku nrobiła mi nadziei. dostałam wyjątkowo silnych bóli o 1 w nocy. ale po godzinie wszystko się uspokoiło. cholerka.
Maxwell, Rojku - oficjalnie, na forum ogłaszam, że daje Wam moje błogosławieństwo na rozpakowanie przede mną! jak będziecie czekać na mnie, to chyba poczekacie do świąt:-)!buziaki. idę coś zjeść i chyba kawkę sobie zrobię, bo ledwie widzę na oczy przez te nocne przeboje.

reklama
Ja rowniez w dwupaku witam sie z rana:) - Tak,tak z rana bo dopiero wstalam :zawstydzona/y:
dziewczyny czy wy tez tak macie ze potraficie spac ok11-12 godzin? Bo ja juz nie pamietam kiedy ostatnio spalam krocej:( klade sie ok 23 a wstaję przed poludniem-z jedna pobudka na siku ok 6 rano...
Asienka gratuluje podjecia decyzji co do imienia dla synka, Michał- bardzo ładne imię:tak:
A co do proszku ja tez pralam wszystko w loveli :)
Miłego dnia

Do góry