Karolca, od razu widać, że rzadko bywałaś na forum. Inaczej nie wytrzymałabyś do tej pory bez kupowania, prania, prasowania.... My już od dawna jesteśmy przygotowane i jeśli ktoś się jeszcze wstrzymuje to tylko ze względu na remonty i inne obiektywne przeszkody. Mobilizujemy się tu wzajemnie i uświadamiamy co jeszcze będzie potrzebne. No i oczywiście kwestia kosztów - zakupy na hurrra, raczej przekraczają przeciętny rodzinny budżet
Te koszty najgorsze ale cóż dla maluszka wszystko. Właściwie to nie wiem od czego zacząć. Może dzisiaj wybierzemy rzeczy, które będą prane. I pomóżcie jaki proszek polecacie?? Oprócz proszka jakiś płyn do płukania??
Właściwie został miesiąc chociaż wczoraj dziwne uczucie miałam bo jak pisałam wcześniej wg OM termin na 29 listopadaCzyli jutro!! Ale wmawiam sobie że to niemożliwe. Z drugiej strony was też bolą brzuchy jak na @? I te pachwiny i krocze? Często jak połamana chodzę. Najgorzej wstać i rozchodzić to wszystko. Czy to będzie jeszcze miesiąc trwać???? Wiem że dla dziecka lepiej aby urodziło się w styczniu ale wolałabym jednak grudzień. W sobotę idę na wizytę zobaczymy czy mała się przekręciła.