reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

MAMOOSKARKA mam taka nadzieję bo trochę to ciągłe twardnienie brzucha mnie martwi a i chciałabym mieć już poród za sobą. Jutro wizyta na szczęście.

reklama
Kota, aż zmierzyłam coś, co było kiedyś moją talią - 107 cm! :/ Jedyne pocieszenie, że wszystko inne mi nie urosło :p ;)

Inka, patrząc na listopadówki, to może nie będzie aż tak źle - zanim ostatnie urodzą, pierwsze powinny już się pozbierać ;)

Dorotar, w sprawie kontaktu do DoMisi, napisz proszę do niej na PW, bo kontaktowała się z nami przez neta.

Papayka, na odległość Cię tak denerwuje??? Niedobry! Chyba zapomniał, że jesteś w ciąży! Proponuje wysłać mu fotkę brzuszka, niech się chłopak nawróci na słuszną drogę! ;) A co z butami? I z wózkiem? I dostawką?

Agapa, MamoOskarka, jesteście kochane! :) Obiecuję poinformować tę, która będzie jeszcze nierozpakowana i na posterunku :) :*

Ostatnia edycja:
mamoOskarka ja też chcę sernik na zimno. Właśnie siedzę i myślę co chapnąć bo mam ochotę na jakieś ciacho albo coś słodkiego, ale nie cukierki. I chyba sobie zrobię kogel mogel:-D

A ja jestem ciekawa która jutro urodzi:-D Ja nie wiem czy rano dam radę wskoczyć na bb bo gnamy z Wiką zdjąć te resztę szwów.

Dziewczyny a ja własnie upiekłam pierwszy raz w życiu ciasto :) Normalnie chodzę dumna jak paw ciekawe jeszcze czy nie wyszedł zakalec :p
Wiem że głupio to brzmi by 30 letnia baba dopiero teraz sięgnęła do pieczenia ale stwierdziłam że jeśli i tak większość rodziny uważa mnie za osobę która w kuchni dobrze się czuje ( może to mi pomaga że kuchnia to prawie jak moje laboratorium w pracy) to nadeszła pora na ciasto by mój syn w brzuch jeszcze spróbował 1 ciasta mamy.
My jutro mamy wizytę ciekawa jestem ile mój klocek już waży .

Witch, gratuluję wyczynu ;) A btw Twojego syna macie jakieś imię? Bo właśnie widziałam na spisie Pana Ktosia ;)))

Agapo, ja to bym nawet cukierkiem nie pogardziła :)

przed chwilka wrócilam z selgrosu,kupilam z M palete yogurtów malych jogobella:eek::tak:bo cos ostatnio mnie do nabialu ciagnie... Jestem strasznie spiaca ,jak nigdy zazwyczaj ze mnie nocny marek a tu taka niespodzianka:-pmoze przez to ze sie nie wysypiam,M juz w pracy i niestety kolejna noc w samotnosci.

Dziewczyny nie mowcie mi nic o słodkosciach przed chwilka zjdalam misia petitka lubisia:-)z mlecznym nadzieniem wystarczyly 2 gryzy hihihi
To dzis czekamy na kolejnego dzieciaczka:-)

Witch, nasza kochana Sergi na pewno zamieni Pana Ktosia na Olgierda :)

Phelania, ja też czasem mam taką ochotę na coś, że kupuję hurtowo, a potem leży i traci termin ;)

Ostatnia edycja:
MamoOskarka -oj chciałabym tam się znaleźć, uwierz mi;-)
Asieńka - duuuuuuuuuuuuużo zdrówka..
Mła, na mnie też możesz liczyć (i inne dziewczyny także)- mój numer telefonu na kontaktach jest zapisany:-)..
Witch - a jakie ciasto ukręciłaś?;-)
Dorotar, Witch - to trzymam kciuki za Wasze jutrzejsze wizyty:-)
Agapa - za Twoją Wikusię także!!
A tak poza tym - mamusie rozpakowane..co tak mało foteczek dzidziusiów??

A u nas Marysia właśnie zasnęła..ja po gorącej kąpieli (i przysiadach) - przeczytałam u dr Google'a, że też przyspiesza taki mix..zaraz kolacyjka, finał TzG i męzol jeszcze raz wzięty będzie pod uwagę:-D:-D

reklama
Maxwell, dziękuję :* :) A co do Twojego terminu - zmieniaj szybko suwaczek na ten wg USG - od razu zrobi Ci się lżej :) Patrzyłam jak rodziły listopadowe dziewczyny i najczęściej chyba był to 40 tc....

Do góry