reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Kota, będąc w połowie Twojego posta właśnie to pomyślałam - obniżanie obniżaniem, ale mi się POWIĘKSZA! Naprawdę muszę się starać, żeby zapiąć suwak w kurtce. Już mi nikt nie mówi, że mam fajny mały brzuszek ;)

reklama
Mła, no mój też już nie jest kompaktową piłeczką, aż się zmierzyłam, równy metr w talii, uroczo, chyba nasze szkraby postnowiły przed wyjściem jeszcze podrosnąć. No cóż, nikt nie mówił, że będzie łatwo, ale jak weszły to i jakoś muszą wyjść ;)

dziewczyny ja mam termin tak na 27.12 więc jako jedna z ostatnich i dlatego też się zastanawiam kogo będę powiadamiać w razie czego, bo większość mam będzie zajęta już swoimi maluszkami!
no ale zerknęłam na listę grudniowych mam i mam parę osób do wyboru które też mają podobny termin do mnie.
a pewnie jak już wszystkie się rozpakujemy to przez miesiąc, może 2 będzie cisza na forum, bo wiadomo trzeba będzie się nacieszyć Maleństwami, odpocząć i przede wszystkim jakoś zorganizować!!

Hej dziewczynki;*
Ja tylko na chwilę zameldować że jestem nadal w dwupaku ale nie mam siły wchodzić bo jestem zmęczona i wogóle jakaś taka oschla. Od wczoraj boli mnie brzuch na @ i łapią mnie skurcze bolesne ale nie regularne. Dziecko czuje juz bardzo nisko i strasznie napiera mi na wszystkie narządy na dole. i od wczoraj mam biegunkę. czop jeszcze nie odchodzi ale wydzieliny mam mega dużo. I ogólnie czuje jakieś takie poddenerwowanie.

Może wejdę jutro jak będę się lepiej czuła. Jak by co to dam znać którejś na tel bo mam parę osób zapisanych:)

Buziaki

Dziewczyny właśnie przejrzałam listę grudniówek. Czemu mnie na niej nie ma:angry:.
A tak wogóle to chciałam zapytać czy mogę dostać namiar na DOMISIĘ-rozpakowaną. Zauważyłam na tamtym wątku, że ona jest z mojej okolicy i chciałam podpytać jej na temat szpitala.

Dziewczyny właśnie przejrzałam listę grudniówek. Czemu mnie na niej nie ma:angry:.
A tak wogóle to chciałam zapytać czy mogę dostać namiar na DOMISIĘ-rozpakowaną. Zauważyłam na tamtym wątku, że ona jest z mojej okolicy i chciałam podpytać jej na temat szpitala.

nie złość się tylko napisz PW wiadomość do sergee to Cię na liście umieści!!
gdybyś przeczytała uważnie co jest tam napisane wiedziałabyś co zrobić, a nasze moderatorki mają i tak sporo pracy więc nie mogą pilnować każdej z nas...

hej dziewczynki!:-)
nie spodziewalam sie, ze to Aga bedzie nastepna w kolejce....:-) bardziej myslalam o Maxwell i Rojku....;-)
co do brzucha, to mi tez sie wydaje, ze ciagle rosnie...:-D
Inka, ja mam termin na 31.12... nie jestes ostatnia....;-) ale tez podobne obawy jak ty....:-D
Maz dziala mi na nerwy....:angry:

To ja się melduje po raz trzeci dzisiaj ;-)

Niedawno wróciliśmy od kuzynki mojego męża, która również jest grudnióweczką :) spędziłyśmy pół dnia razem paplając tylko o naszych dolegliwościach, badaniach,zachciankach, generalnie tylko i wyłącznie o ciąży:-) generalnie bardzo miły dzień:-)

Asieńko, obyś jak najszybciej wróciła do zdrowia. Próbowałaś może Apapu na przeziębienie z wit C? Coś takiego jak gripex, ale bezpieczne dla kobiet w ciąży:tak:

Maxwell, czy Ty przypadkiem nie powinnaś być dzisiaj na porodówce?;-)

Dorotar, może Twoje maleństwo intensywnie pcha się do wyjścia, stąd ten twardy brzuszek:tak:

Mła, dziękuję za wieści o kolejnej rozpakowanej:-) I nie martw się, będę na posterunku zwarta i gotowa 24 aby przyjąć Twojego smska o narodzinach Emilki:tak:

Dange, powiedz znajomym, że wieloryba niech oglądają sobie na głębokich wodach;-) Ty jesteś śliczną zgrabną ciężarną:tak:

Maxwell, sama jestem ciekawa:-) Na razie nadal czekam na jedną fotkę, reszta ma być za około tydzień:tak:

Mła, święta racja!! Bardzo podobają mi się Wasze fotki, ale na swoje patrzeć nie mogę:laugh2:

agapa, współczuję tak trudnego porodu, tym bardziej, że można było tego uniknąć

Agunia, zagłosowane:tak:

Mam ochotę na sernik na zimno... Idę zrobić:-)

reklama
Do góry