reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

kota ja tam bym sobie nie żałowała, w końcu dziś Twoje święto!!
ja też marzę o lampce winka a u mnie tylko czerwone, więc może tak za tydzień, może dwa się skuszę, bo jak pisza dziewczyny nawet gin mówią, że można!

reklama
Hej dziewczyny.

Ja nareszcie wróciłam do domu. Skurczybyki poszły na razie spać, rozwarcie na 3cm, szyjka skrócona, ale nie wiem ile dokładnie ma. Moja malutka waży 2500g i jest bardzo ruchliwa. Dostałam magnez i mam jak najwięcej odpoczywać i wylegiwać się w łóżku. Zakaz na sex. Doktorek powiedział, że będzie dobrze jeśli wytrzymam w dwupaku jeszcze dwa tygodnie. Kolejna i pewnie ostatnia wizyta 2 grudnia.

Mła jesteś kochaną kobietą. Dziękuję Ci za wszystkie wiadomości o naszych grudniowych dziewczynach i za wszystkie inne smsy:-)

Wybaczcie dziewczyny, ale nie dam rady nadrobić wszystkiego. Jestem zmęczona tym szpitalem i marzę, żeby położyć się obok męża i pooglądać tv.

Postaram się jutro napisać coś więcej.

Buźka ;-)

2701, witaj w domu!!! :) Rozwarcie na 3 cm to już nie przelewki, więc faktycznie dbaj o siebie jeśli chcesz Karolcię powstrzymać jeszcze przez 2 tygodnie!
Nadrobienie BB z kilku dni to ciężka sprawa, więc się nie przejmuj. Zresztą wiesz, jak to u nas - żarcie, sex i rock'n'roll - to są nasze główne tematy ;)

Tak z rzeczy najbardziej na bieżąco, prócz narodzin maluchów dzisiaj świętujemy jeszcze 18-stkę Koty! XD

Ja dziś się kiepsko czuję:-( Niby nic mnie nie boli, a jakoś mnie muli i nogi mam jak z waty. Spałam prawie do południa, a jestem nie wyspana. Może jutro będzie lepiej.

Ja się dziwię że wasi lekarze puszczają was do domów z rozwarciem 3-5cm. Ja na porodówkach lądowałam bez rozwarcia, tam czopki żeby coś ruszyć i po kilku godz. zaczynało się rozwierać. Jak doszlam do 5cm to potem już jakoś w miarę poleciało.

Hej dziewczyny!:-)
ja cos dzis na smutno i mimo, ze wczesna godzina to juz mam ochote isc spac.... moze to przez to bolace gardlo i katar....:-( A dzien obfitowal w pozytywne niespodziewajki:-) i jeszcze sie nie skonczyl;-)
Mimo to ja juz sie pozegnam, zycze wszystkim milego wieczoru i dobrej nocy!

Lysa, Inka, odkąd jestem w ciąży mam psychiczną blokadę na alkohol, chyba bym się nie przemogła... :/

Ankubator, ja jestem fanką win wytrawnych :) może być i czerwone, byle nie słodkie :)

przesadziłam z szaleństwami w kuchni, tak mnie PIĘTY bolą, że szok haha
poza tym dziewczyny, normalnie mam skurcze w pachwinach takie mega aż do ud!! Klariss, Ty chyba też na to cierpisz, dobrze pamiętam? miałaś tak w pierwszej ciąży? to normalne? masakra, jak mnie w sklepie dziś złapało, to az sobie na głos siarczyście zaklnęłam, a później musiałam powłóczyć nogą, jak Dr House :-D z czego to się bierze, żeby w pachwinach skurcze?

Asko, zrobiłam muffiny z owocami z Twojego przepisu i wyszły mega!!! zamiast malin władowała tam wiśnie z kompotu, ale zdjęć niestety nie będzie, bo muffinków też już nie ma :) Kubie ewidentnie smakowały, chyba tańczy w podzięce za przepis :)

reklama
Do góry