reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Nastazja - ja tez nie moge zasnac ogladam "milczenie owiec":sorry:po raz setny i buszuje po necie którego juz mam dosc:-pw dzien nie wchodze na BB bo nie mam kiedy ,a późnym wieczorem już nikogo nie ma:confused2:Mamuśki poszly spac....

Oj tak ciekawa tez jestem co tam u świeżo upieczonych mamuś:-)No i naszej podwójnej mamusi :tak:Salsik

Ostatnia edycja:
reklama
Ja wróciłam padnięta z nocy zabawek w Tesco i powiem Wam, że mieliśmy na myśli kupić inne rzeczy, a wyszło, że kupiliśmy inne :) dla 2,5 latka i 7 latka. Jeśli chodzi o tłok - to nie polecam, ale zabawek jest sporo i można w czymś wybrać, choć ludzie rzucają się jak hieny ;p wiele z nich kupowało do własnych sklepów chyba...
Ciastolina Fabryka Hamburgerów - Play-Doh Od Hasbro, CIASTOLINA Sklep z zabawkami,hurtownia zabawek oferuje lego,klocki lego, playmobil,zabawki,zabawki dla dzieci,Kraków
Tesco Monster Surgery - Tesco.Direct
O takie coś wyłapaliśmy i za obydwie wyszło 80zł, więc zwróci się w bonach 40 :)

to co dziewczyny( Mła , Sergee)???...obmyślałyście dzisiaj prawidłowośc wg której rodza sie grudniowe dzieciaczki, ale chyba na nic Wasze obliczenia, bo od dzis chyba co najmniej po jednym dziennie powinno sie pojawiac po tej stronie;-):-D

Ale moje obliczenia właśnie na to wskazywały - ciąg malejący - więcej niż jeden poród na dzień ;)

Phelania - z tego co kojarzę to jeszcze jutro :) a maty widziałam :) jedna za 79 bodajże, gdzie dzidzię kładzie się na środku na brzuszku i ona obraca się sama ruszając się, a na około ma jakieś stworzenia morskie i druga za 169 chyba, taka tradycyjna, gdzie dzidzia leży na pleckach i ma jakieś tam misie, lusterko itp. Więc połowa jeszcze z tych cen jest w bonie potem do odebrania w biurze obsługi klienta :) w ogóle sporo było takich rzeczy dla dzieciaczków, które mogą już siedzieć i interesują się światem. Dużo typu dopasowanie figur do otworów itd.
Znalazłam taką - ona była - http://www.tesco.pl/produkty/zabawki/zabawki-dla-niemowlat/mata-edukacyjna-cudowna-planeta
I połowę tej ceny dostajesz w bonie. A tej drugiej na stronie nie widzę.

Ostatnia edycja:
Ide sie polozyc moze zasne ,choc watpie....:confused2:Moze ta jutrzejsza wizyta z ginkiem zyc mi nie daje....ehhhh zobaczymy...

Dzieki Dagne juz teraz skumałam:-Dchyba zmeczenie...ale cena fajna tej maty!!! hmmm nie wiem czy sie jutro nie wybiore:-)

Dobrej Nocki Brzuchatki :*

Ostatnia edycja:
Ja też tylko na chwilę bo zmykam juz spać zaraz.

Cudne wieści o kolejnym małym szkrabie:)

Jutro nie wiem czy zajrze bo mam zajęcia w szkole. Oj a tak bardzo mi się nie chce tam iść ale jak mus to mus.

Sergi mój sen jednak się nie spełnił;(

Mam nadzieję że jutro jak wejdę to wątek na sygnale będzie podswietlony:)

Cd szczepień to moja Marika była szczepiona tylko tymi obowiązkowymi i nie skojarzonymi. Ale tak jak napisała Asko nie czuje się gorzej z tego powodu że miała więcej kluc albo że ja zaniedbuje. Fabiana też tak będę szczepila:)

Lecę spać.
Dobranoc

Czesc Kobietki:)
U nas nocka masakra;/;/
Ja chora Mlody chory ehhh...jeszcze mnie to musialo spotkac pod koniec ciazy:(
I do tego Patryczek tylko Mama i mama;/ wiecie jak to jest;/
nie marudze juz ciesze sie ze sie powoli rozpakowujemy i czekam na dalsze wiesci...

PRZEPRASZAM ZE TAK MALO PISZE I NIKOMU NIE ODPISUJE,ALE SIE ZLE CZUJE I MI SIE POPROSTU NIE CHCE...
WCHODZE CZYTAM NAJWAZNIEJSZE I UCIEKAM!

TRZYMAJCIE SIE MAMUSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DUZO DUZO ZDROWIA!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
no i ja standardowo kolejną noc nie mogę spać, w końcu doczytałam co pisałyście a sporo tego było!!
super, że w końcu coś się ruszyło u nas!!
ja dziś trochę pobawiłam się z robienie ozdób świątecznych a teraz muszę odszukać post rojka z tymi ślicznymi choinkami z sizalu a to będzie mega trudne, tyle stron do przeszukania....

Mła gratuluję, ja wciąż niespakowana ale myślę,że mam sporo czasu, do porodu jestem jedną z ostatnich w kolejce...
Izi wracajcie do zrdowia!!!

a skoro już po północy to składam najlepsze życzenia urodzinowe naszej kocie!!!!
dużo zdrówka dla Was i szybkiego, bezbolesnego rozwiązania!!

poczytam co się jeszcze ciekawego działo i kładę się spać!!

Do góry