reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Mla to teraz mnie zaskoczyłas:) Gratuluje:)
to która następna? Ja narazie odpadami bo nie mam wszystkich rzeczy i nie mam kiedy ich kupić:)

Wasze kciuki nie pomogły niestety i P nie dostał kredytu. Jest za młody a to że jest zarejestrowany i wogóle nie ma znaczenia przy jego wieku. Szok poprostu.

Też myślałam o tej nocy w tesco ale chyba nie dam rady tam chodzic. Jakoś nie bardzo widzi mi się poród w tesco:) chociaż może jakieś zniżki bym miała:) haha

reklama
Mła: [video=youtube_share;IxAKFlpdcfc]http://youtu.be/IxAKFlpdcfc[/video]

skoro sie spakowałaś to pół BB może spokojnie iść na porodówkę i sie nie zamartwiać :D

Ja bym się bała bez prawka jeździć :) mam swoje od 2008 roku i odpukać!! zero punktów karnych, zero stłuczek itp. Lubię jeździć, a nawet wolę jak ja prowadzę jak mamy gdzieś jechać, bo jakoś tak się pewniej czuję :) i dużo znajomych lubi jeździć ze mną, a kolega kiedyś rzucił hasło, że "nie jeżdżę jak baba", chyba dobrze takie coś usłyszeć hehe :) a w ciąży jeżdżę od samego początku do teraz, mieszczę się, więc jest ok :D nawet się śmieję, że do porodu poprowadzę ja (o ile auto brata będzie stało pod domem akurat), bo jak ktoś inny będzie prowadził, to urodzę szybciej ;p a tak skoncentruję się na czymś innym niż skurczach, czy wodach :D
A co do nocy zakupów w Tesco to jest dziś i jutro? my chyba pojedziemy kupić coś chrześniakowi męża, bo jak połowę w bonach się dostaje, to chyba się opłaca... a tak czy tak coś kupić trzeba na Mikołaja :)

Mła - jestem dumna, że mam w tym jakiś mały udział :d a nóż Twoja Emilka będzie miała śliczne gęste włoski :) <klaszcze> :tak:

taram taram a ja coś wiem o czym wy jeszcze chyba nie;p;p;p
scholastyka ja tez sie napalilam na pierogi po kuchennych rewolucjach.. ale przelozylam je na jutro bo mialam w lodowce ziemniaki na kopytka ugotowane.....

dobra nie przeciagam ide na odpowiedni watek:):)

Mła - gratulacje.. A już chciałam cie zapytać czy czytałaś swój suwaczek dzisiaj? ;-) Moja torba też gotowa, tylko na koniec dorzucę kosmetyczkę, no bo bez podkładu i mojej ukochanej szminki to ja się nawet na porodówkę nie ruszam.

Mój apetyt nie ma końca.. :no: Chyba już przesadzam z ilością jedzenia. Jakoś nic mi się nie chce.. Tesknie za M. Choć wiem że mam obiecany wspólny weekend, to już się nie mogę doczekać jutra.. :baffled:

Ciekawe jak tam nasz Pyszczek.. ??

reklama
Do góry