reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Mla to teraz mnie zaskoczyłas:) Gratuluje:)
to która następna? Ja narazie odpadami bo nie mam wszystkich rzeczy i nie mam kiedy ich kupić:)

Wasze kciuki nie pomogły niestety i P nie dostał kredytu. Jest za młody a to że jest zarejestrowany i wogóle nie ma znaczenia przy jego wieku. Szok poprostu.

Też myślałam o tej nocy w tesco ale chyba nie dam rady tam chodzic. Jakoś nie bardzo widzi mi się poród w tesco:) chociaż może jakieś zniżki bym miała:) haha

reklama
Mła: [video=youtube_share;IxAKFlpdcfc]http://youtu.be/IxAKFlpdcfc[/video]

skoro sie spakowałaś to pół BB może spokojnie iść na porodówkę i sie nie zamartwiać :D

Ja bym się bała bez prawka jeździć :) mam swoje od 2008 roku i odpukać!! zero punktów karnych, zero stłuczek itp. Lubię jeździć, a nawet wolę jak ja prowadzę jak mamy gdzieś jechać, bo jakoś tak się pewniej czuję :) i dużo znajomych lubi jeździć ze mną, a kolega kiedyś rzucił hasło, że "nie jeżdżę jak baba", chyba dobrze takie coś usłyszeć hehe :) a w ciąży jeżdżę od samego początku do teraz, mieszczę się, więc jest ok :D nawet się śmieję, że do porodu poprowadzę ja (o ile auto brata będzie stało pod domem akurat), bo jak ktoś inny będzie prowadził, to urodzę szybciej ;p a tak skoncentruję się na czymś innym niż skurczach, czy wodach :D
A co do nocy zakupów w Tesco to jest dziś i jutro? my chyba pojedziemy kupić coś chrześniakowi męża, bo jak połowę w bonach się dostaje, to chyba się opłaca... a tak czy tak coś kupić trzeba na Mikołaja :)

Mła - jestem dumna, że mam w tym jakiś mały udział :d a nóż Twoja Emilka będzie miała śliczne gęste włoski :) <klaszcze> :tak:

taram taram a ja coś wiem o czym wy jeszcze chyba nie;p;p;p
scholastyka ja tez sie napalilam na pierogi po kuchennych rewolucjach.. ale przelozylam je na jutro bo mialam w lodowce ziemniaki na kopytka ugotowane.....

dobra nie przeciagam ide na odpowiedni watek:):)

Mła - gratulacje.. A już chciałam cie zapytać czy czytałaś swój suwaczek dzisiaj? ;-) Moja torba też gotowa, tylko na koniec dorzucę kosmetyczkę, no bo bez podkładu i mojej ukochanej szminki to ja się nawet na porodówkę nie ruszam.

Mój apetyt nie ma końca.. :no: Chyba już przesadzam z ilością jedzenia. Jakoś nic mi się nie chce.. Tesknie za M. Choć wiem że mam obiecany wspólny weekend, to już się nie mogę doczekać jutra.. :baffled:

Ciekawe jak tam nasz Pyszczek.. ??

reklama
Do góry