reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
ale numer!!!
nie było mnie tu od 18 bo zajęłam się malowaniem aniołków a tu takie nowiny!!
dziewczynki moje gratulacje i życzę dużo zdrowia!!!

późno już ale jakoś spać mi się nie chce więc pewnie jeszcze pobuszuję po necie!!

miałam juz nie zaglądać dzisiaj bo jakaś zmęczona jestem ale stwierdziłam że wejdę może jest jakiś maluszek na świecie. są tutaj taka niespodzianka bo aż 2:) Super. To może teraz się zacznie. Maxwell czekam niecierpliwie na Martusie może ona naprawdę chce zrobić prezent Marysi:)

Izi dużo zdrowka dla Twojego synka. Mam nadzieję że szybko wyzdrowieje.

Lecę juz spać bo ledwo widzę na oczy.
Dobranoc.

moje Anioły:
przed:
058.jpg062.jpg074.jpg073.jpg072.jpg
a to po dzisiejszym malowaniu:
2.jpg3.jpg

reklama
Pięknie inka! :)

A ja znalazłam na komórce moje choinki - celowo były takie nie idealne :) chciałam im wykrzywić czubeczki an bok, ale sianko nie było podatne
Zdjęcie-0001.jpgZdjęcie-0002.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry