reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
No pięknie ruszyło z kopyta :) Maxwell jeszcze zadziała z mężem to może jutro następne będzie! Super nowina. Trzymam kciuki za Aleksego!

Kota - bodajze ty wrzucalas link o herbatkach laktacyjnych przed porodem ,fajny temat,czytalam ze mozna kupic w zielarskim takowe skladniki,a nie wiesz czy mozna z esenecji? bo wiesz takie glutki...od pokrzywy,koperku nie sa za fajne?a słyszalam ze bardzo dobre sa herbatki Herbapolu....Esencja jest napewno latwiejsza w zaparzaniu:tak:

ale super wiesci:)

mła ja podobnie jak klariss uwazam z tymi punktami, tak na dobrą sprawę wystarczy ze mały był ciut siny, miał np. jeszcze sluz w drogach oddechowych itp itd, i obnizają po jednym punkcie.. w sumie jest pięc podstawowych info ktore oceniają lekarze moja kumpela miala podobnie a juz drugiego dnia mała była oceniona na 10pkt. Jakby nie bylo to dla malca megaaaaa wysiłek.

ej ej wy mi tu nie wyjezdzajcie z tym sprawdzaniem snow;p jakos mi sie nie zanosi zeby moj zboczony sie sprawdził:D haha
choc jestem za Maxwell pięknie by było jakby się urodziła malutka w urodziny siostry:)

Jakbym rodziła za każdym razem kiedy mi się śni, że to będzie dziś to miałabym już niezłą gromadkę w domu :-D Ale oczywiście życzę wszystkim, które chcą owocnego weekendu. ;)

Zostawić Was na chwile i już sie rozpakowujecie;)

Ja po ktg mam piękny wydruk serduszka mojego synka :) Za tydzień w środę wizyta a póki co chyba do łóżeczka się wpakuję.

Nie bylo mnie troche, a tu worek sie rozwiazal....;-)
Niunia, trzymam kciuki za ciebie i Aleksa!:tak:
Tofika i Niunia - dziewczyny pelne zaskoczenie, ale jak pozytywne!.... niby nic sie nie dzieje, a tu nagle taka niespodzianka!:-)
Co do naglej przemiany dziewczynki w chlopca i odwrotnie - chyba bym uznala, ze podmienili dziecko....;-)
Milego wieczorku!

reklama
Sergi dziekuj slonko za informacje i za smsa :*

Szok dwojka babli juz na swiecie! Gratulacje dla mam poraz kolejny i oczywiscie trzymam &&&&& za Aleksa Niuni, obyscie szybko razem do domku wrocili :tak:

Ja dzis byam na zakupach z mama i padlam a potem znajoma mnie odwiedzila i sie zasiedziala wiec nie mialam kiedy zajrzec :-( bede musiala nadrabiac jutro bo ledwo nogam powloczam i na prawde moglo by sie u mnie cos ruszyc bo okazalo sie jednak, ze A. Od poniedzialku do szpitala idzie na oddzial zamkniety i nie wiem czy wyjdzie gdybym sie rozsypywala ze wzgledu nq jego stan :-( przykro mi no ale ci zrobic. Moze mu pomoga, bo ciagle na to licze (Mla wiem, glupia jestem ale milosc czasem silniejsza jest niz zdrowy rozsadek;-))

Tak wiec spokojnej nocy wam zycze i do uslyszenia jutro z samego rana :tak:

Do góry