reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
No to ja idę do wanny, napuszczę sobie cieplutkiej wody, a potem biorę mężula w obroty i nie ma zmiłuj!!!:-D;-)
Rajuś, ale mi się cieszy micha do ekranu monitora!!!Tofika może w końcu otworzy nam ten zastój..

Dagne, nie wiem, czy Ty jesteś wróżką, czy czarownicą, ale z tym drugim porodem pomyliłaś jedynie nick (Maxwell, sorki ;)). Czyż to nie dziwny zbieg okoliczności, że niunia napisała właśnie do Ciebie? :)

Swoją drogą postaraj się coś dowiedzieć więcej. Dziecko duże, ale punktacja niepokoi troszkę :( Czy to był poród SN czy CC? Kurcze, zmartwiłam się tymi 5-cioma punktami :(

Aha, jakby Ci się przyśniło, że mam rodzić, daj znać szybciutko, bo jak powszechnie wiadomo, nie mam nic spakowane ;)

Jeju a u mnie też pech, właśnie cudowała Amelka na swoim samochodziku i zamiast na nim siedzieć to nogami weszła i cudowała, zdążyłam tylko powiedzieć zdejdź bo jeszcze spadniesz i za sekundę bach poleciała z autem do przodu, myślałam że na nos poleciała a ona z płaczem, podniosłam ją i płacze i na klatkę piersiową pokazuje, że ją boli, a mi serce do gardła podeszło i słabo się zrobiło, ona mnie kiedyś o zawał przyprawi z tymi swoimi wypadkami. Mam nadzieję, że tylko się stukła i nie będzie miało żadnych skutków ubocznych, bo pieprzła porządnie. A potem butelką szklaną sobie w palce przygrzmociła i też płacz, ale przestała pytam co się stało a ona na to:OLA MNIE ZBIŁA W RĘKĘ (Ola to moja siostra). Kłamczuch mały z niej. Uciekam bo jeszcze po męża muszę jechać bo na fuchę skoczył po pracy. I mam nadzieję, że noc spokojna będzie, bo trochę mnie niepokoi że tak w piersiątka się uderzyła. BIEDNA MAŁA

5 punktów to niby malutko, ale ja dowiedziałam się ostatnio, że mojej mamy koleżanka jak urodziła swoją córkę to dzidzia dostała tylko...2pkt! A dziś jest super dziewczyną i nikt nigdy by nie powiedział, że urodziła się taka słabiutka. Także nie trzeba na zapas się denerwować!

Brawa dla Aleksego! Pierwszy chłopaczek :) Mam nadzieję, że szybko nabierze sił! Dagne przekaż ( jeśli oczywiście będziesz pisać ;)) że kciuki mocno zacisnięte! :)

reklama
Ślicznie, info o dwójce dzieciątek jednego dnia:-)
Mnie też zmartwiła ta punktacja Aleksa :( Miejmy jednak nadzieję, że z naszym pierwszym małym mężczyzną jest wszystko w porządku i szybko nabierze sił:tak:

Do góry