reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Ostatnia edycja:
ciasto wyszlo super.. grrr a szkoda moze mniej bym zjadła;p;p
Inka Papayka przepis dodam pozniej wieczorkiem bo teraz mlody nei daj mi sie skupic, ale od razu mowie ze jak dla mnie zdecydowanie jest za slodkie(wiem ze tak powinno byc) wiec ja daje mniej cukru.
co do snów... hm.. ja się o nie nie prosiłam;p;p hihi ale ten pamiętam wyjątkowo dobrze:) hihi
gratuluje udanych wizyt:)

bajeczko no nie.. kurcze kolejna z dzieckiem chorym, przykro mi i zycze szybkiego powrotu do zdrowia Mayi pfu pfu oby i mojego mlodego nei złapało... bo juz i tak jest od kilku dni mega meczący, o wszystko wyje doslownie o wszystko co jest nie po jego myśli..
Kota no moze sobie zrobisz prezent na urodzinki:) , a moja mała wczoraj tak wywijała jak Kubuś, i kurcze akurat aparat zostawialm mezowi zeby zrobil fotki jak dach skonczą, a normalnie mialabym filmik jak ten ktory kiedys tu wklejałyscie , mialam górkę obok górki a najlepsze uczucie bylo jak przesuwała wzdluz brzucha nozki a potem.. grr prostowala pod żebrami tak smiesznie jakby waz pełzał pod skora.
Papayko ja kupiłam uzywany ale parasolkę dla Kamilka, bo ten pierwszy mialam nowy, ale jak bede zmieniala na spacerowke małej to tez kupię używkę,, tylko trzeba trochę poszukac zeby naprawde znalesc fajną i okazyjnie:) ale moim zdaniem warto, roznice w cenie sa spore. A jak ktos dbał o wozek to wystarczy tak jak dziewczyny wyprac odswiezyc, przetrzec.

Sergi, jakby Ci się wtedy udało, nie byłoby Cię z nami tutaj. A tego sobie nie wyobrażam! :) Czyli był w tym wyższy sens ;)

Mirabelka, takiej interpretacji mojego znaku jeszcze nie słyszałam. U mnie to prędzej wchodzi w grę chodzenie bokiem albo tyłem od nadmiaru spraw, w które się wplątuję ;)

Violett, Ty masz chociaż asekurację, zawsze możesz położyć Fabiana u Mariki ;)

Papayka, hmm, można by kilka rzeczy powiedzieć o tym czekaniu, aż się facet weźmie za coś, co go specjalnie nie kręci ;) Ale może u Ciebie jest inaczej, więc trzymam kciuki :)

Asienka, nie pękaj. Wszystkie w końcu będziemy na wylocie ;)

ja właśnie czekam aż M wróci do domu, zabieram auto i jadę w poszukiwaniu parafiny i do mamy po foremki :-D
może też do empiku zajrzę bo słyszałam że można tam fajne gadżety kupić!!!

Inka doczytałam, że wystarczą 2 duże wkłady do zniczy, wychodzi taniej i zdają egzamin podobno! :tak:

Znalazłam jeszcze pomysł na bombkę ze wstążki, wygląda bardzo efektownie! Potrzebna jest styropianowa kula (może w empiku do kupienia albo w kwiaciarni?), kilka metrów dość szerokiej wstążki w 2-3 kolorach, szpilki i... trochę wolnego czasu ;-)
Efekt taki:
21.jpg

a tu link do kursu jak zrobić :tak:

Bombka wstążkowa

reklama
sergi w zeszlym roku mialam pierwszy raz zywą choinkę i byla ozdobiona wlasnie takimi bombkami ktore wykonałam sama:) Obraz 156.jpgna chonce jedynie sopelki i gwiazdki były kupne, resztę tworzyłam sama.. ale neistety mimo usilnych prob nei umialam aparatem zrobic takiego zdjęcia zeby pokazac jak wyglada na zywo. nie wiem czy dostrzezesz ale jest tam tez bombka wlasnei styropianowa oblozona w calosci cekinami srebrnymi i fioletowymi.. masakra efekt piękny ale kazdy cekin jest na 1 szpilce obsadzony palce mialam całeeeee obolałe, a wieczory zarwane bo robilam to jak Kamil spal:) ale warto było:) a na wielkanoc robiłam styropianowe pisanki Obraz 005.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry