reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

hej, witam drogie Panie:)
wpadlam na chwile na kompa bo musze wydrukowac pare dokumentow i musialam wszystko na pendiego zapisac,
wczoraj mialam tel. z us w nowym saczu... że wniosek vzm ma 2 rzeczy do uzupelnienia, babka poprosila o to bym przyjechala.... no ale uświadomiłam jej że niet. I dała nam więcej czasu żeybm mogła wszytsko ozałatwiac "pocztowo", ale moja ksiegowa pomyslala i juz mam komplet dokumentow wiec musze go teraz przeslac do tesciow zeby maz podpisal i zeby zlozyli, bo poczta nie mozna grrrr.... ale w sumie juz wiem ze obliczenia ksiegowej byly miarodajne:) jedynie 90 zl mniej dostaniemy. No wiec jestem przeszczesliwa ze teraz to zalatwilismy bo bedzie dodatkowea kasa na zrobienie prądu. A moze cos z tych 8600 jeszcze zostanie:). Fajny tez zwrot vatu;p;p

a wy jak sie czujecie kochane???
zadnych nowosci, mi wczoraj brzuchol a raczej jego zawartosc slodka naciskal na wszystko na dole, mialam wrazenie ze cos sie dzieje.. ale zadnych skurczy boli itp, jutro mam wizytę więc sie okaze czy cos sie tak powoli otwiera.:)

witam nową mamę:)
Maxwell wy z męzem się bierzcie za dużeeeee zapasy a nie małe. to może coś ruszy, a jak nie to Mla coś wspominała o odkurzaniu na kolanach;p;p może choc to pomoze:)
agapa, juz wczoraj przeczytalam dobre wiesci, ale jakos nie mialam weny odpisywac. Strasznie się cieszę wiem że nas to bezpośrednio nie dotyczyło, ale myślę że wszystkie się pod tym podpiszą że my rowniez to bardzo przezywalysmy i tez kazdej ulzylo.

rojku maxwell
to już nie mam wątpliwosci że dobrze ze dzis idę do kina:) bo patrzac na to co pisalyscie to naprawdę warto:)
nastazja mi sie termin zapowiada na koziorozca.. ale przyznam że wolałabym miec malego strzelca w domku:):) hihi bo sama nim jestem
Villett zdrowka dla Mariczki, mam nadzieję że szybko przejdzie
Inka85 - powodzenia na zaliczeniu
mamaOskarka cholerka, ja jutro mam lekarza i tak juz splone ze wstydu wchodząc na wagę a ty jeszcze kusisz takimi pysznosciami ty niedobra kobieta. Ale znam ten ból, idziesz a tu Ci się tak wszystko pięknie uśmiecha i pachnie:)

reklama
Dziendoberek!
a ja dzis pobudka 4.30 nie wiedziec czemu...:-(z braku innych zajec o tej porze kontynuowalam zakupy w sieci....;-)
A teraz wrocilam od mechanika, gdzie niestety zmuszona bylam pozostawic auto...:-( mam nadzieje, ze tylko na 1 dzien.... Ostatnio tez ciagle mam jakies niezaplanowane wydatki na auto....:wściekła/y:
Agapa, oby tak dalej! trzymam kciuki, aby paluszek sie pieknie i calkowicie zagoil!:tak:
Inka, powodzenia!
Mamooskarka, chyba przegapilam jakis post....:sorry: czemu tak od rana na komisariat? A ptysia to ja tez chetnie!;-)
Nastazja, ja tez mam w planie na dzis/ jutro wanienke...:-)
Maxwell, nigdy nie wiadomo, moze rzeczywiscie mala juz sobie ostrzy pazurki na kogos....;-)
Violett, zdrowka dla coreczki!:tak:
Powodzenia na wizytach!:tak:

Nikuss co do puchnięcia, to niektóre z nas mają „taką urodę”. A spowodowane jest zatrzymaniem wody w organizmie – przez ciążę większym.

mamoOskarka podziękuj za pozdrowienia Nicole :)

Mła no to teraz już troszkę bardziej rozumiem – to takie Twoje dziecko też :) szkoda, żeby je ktoś zepsuł.

Violett zdrówka dla małej!

Ja muszę przyznać, że mam etap znużenia tą ciążą i czekaniem, więc teraz jestem flaczek i szukam sobie czegoś do roboty niekoniecznie związanego z przyjściem na świat Anielci – żeby nie myśleć, kiedy to się w końcu zacznie…

Ankubator i Gosia dołączam do bezobjawowych.

Maxwell80 opiszę te momenty białą czcionką poniżej, żeby nie zdradzać tym, które jeszcze na filmie nie były, np. asko :)
zaznacz to puste miejsce, to dasz radę odczytać :rofl2:
zaczęło mi cieknąć z oczu jak ta mała zaczęła śpiewać cichą noc i potem ta zimna baba zaczęła ryczeć i pobiegła do pokoiku po miśka dla małej i jeszcze bardzo mnie wzruszyło jak radiowiec opowiadał historię jak poznał swoją żonę i jeszcze gdzieś mnie tknęło… aha jak ta ruda trzymała Kazika i mówiła, że czekała na niego całę życie…no i jak Karolak poszedł z tym małym (psią dupą) do niego do domu, a tam leżała jego zawalona w trupa matka, a mały tą karmę co zwinął karmił psa. Ale ja jestem taki wrażliwiec… więc co chwila chusteczka w ruchu…
Ale trzeba przyznać, że pośmiałam się też sporo…

MamoOskarka, wieczorem Adaś rozruszał sie trochę po mojej interwencji, ale po pół godzinie znowu spać poszedł. Rano dał znać koło 6:00 i znowu śpi. Chyba jakiegoś lenia urodzę.. ;-)

Violett, współczuję, wiem co to znaczy popłakać się z "niemocy".. Ściskam mocno.

Papayka, ja zwlekałam z wanienką, bo mama mówiła że ma jeszcze po mojej siostrzenicy, ale wczoraj oglądałam i jest trochę porysowana na dnie, a nie chcę żebu Adaś miał podrapaną pupę.. :no:

Asko, ja też się nastawiam na strzelca, bo z koziorożcami mam ciężkie życie. No ale tak jak juz wcześniej pisałam, to nie koncert życzeń, choć będę się bardzo starać.

Posiedzę jeszcze trochę, potem muszę sie wykąpać i wyruszam w miasto.

A ja patrzyłam na znaki to jutro zaczyna się strzelec ?????? od 23.111 ????? bo z ciekawości horoskop poczytałam:baffled:
Violett ja też zdrówka dla córci życzę

Ostatnia edycja:
Dziewczyny podzieliłabym się ptysiami ale już zjadłam :szok::zawstydzona/y:

Papayka, pewna genialna Pani bardzo upierdliwa zresztą dla sąsiedztwa podpiłowała pewnej nocy trzepak bo jej bardzo przeszkadzało, że się na nim dzieci bawią. Zostawiła go taki podpiłowany bo myślała, że nikt tego nie widział. Zrobiłam jej zdjęcie z okna i zgłosiłam to na policji i w spółdzielnie mieszkaniowej żeby go usunęli, bo zagraża bezpieczeństwu. Na tej podstawie spółdzielnie zgłosiła sprawę do sądu o zniszczenie mienia. Dziś Pan w komisariacie powiedział, że dodatkowo będzie miała przedstawiony zarzut świadomego narażania zdrowia i życia czy jakoś tak.

Asko, jakbyś nie wiedziała co z tą kaska zrobić to pomogę Ci wydać:-D
Wygospodaruj sobie coś na jakieś SPA, bo przecież należy Ci się za te niewygody jakich teraz doświadczasz ;-)

Melduje sie i ja w dwupaku,

Nie wyspałam sie dzisiaj kompletnie tak jak u Ciebie lysa biodra bola mnie niemilosiernie i każde przewracanie boli jak jasny gwint, jak juz zasnelam to po 7 zadzwonil kurier ze bedzie u mnie kolo 8, chcialam sie jakos ogarnąc ale zasnelam i dopiero dzwonek do drzwi mnie wyrzucil z łóżka, wiec w koszulinie i z potarganymi wlosami podreptalam otworzyć, pana zatkało z wrazenia bynajmniej chyba nie pozytywnego:-D, ale paczke bez proszenia wniosl mi do domu.:tak:

Papayka,Nastazja-ja tez ostatnio nabylam wanienke, mimo ze dostalismy uzywana taka profilowana z bajerami-ale tak jak u Ciebie Nastazja-jakas podrapana byla wiec wolałam kupic nówke
AgapA-super ze przeszczep sie przyjał, teraz juz tylo bedzie lepiej

Dzisiaj m.in przyszła czesc naklejek bo kącik dla mojej Niuni jakis smutny byl, tylko ubrane łozeczko, czekam na reszte naklejek i troche przystroje ten kącik
Komódka przyszła wczoraj i juz skrecona wietrzy sie

Zamowilismy tez meble do salonu i niedawno sie dowiedzielismy ze beda dopiero 12 grudnia-kiedy juz mala bedzie na swiecie:szok:, bite 10 tygodni czekania-a mialo bhyc max 6

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty dziewczynki

reklama
Do góry