reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
No co za newsy!!! Gratulacje dla rozpakowalen mamusi! Nie to ze jestem zazdrosna ale jestem hahah tak czy siak ciesze sie niezmiernie!

Mla- moze dzieki zyczeniom mi i Maxwell sie uda ;)

Ja odwiozlam mame, potem Zuzia pojechal do taty a ja poszlam sobie do kina I teraz czekam az sie film zacznie a co :-) moze maly sie ruszy i zaczne rodzic w kinie I jakies darmowe wejsciowki sie trafia hah zartuje ale chetnie bym dzis w nocy jechala do szpitala... Zobaczymy ;)

Nie chwale sie filmem Bo jest dla malolatow ale humor samo wyjsce z domu moze mi poprawi ;-) buziaki

No Izu:-) u Ciebie to już niech się dzieje:tak:czas najwyższy:-)
Agapa ma racje:tak: To taki ból jak na miesiączkę,ale sporo mocniejszy...
To zależy też od progu bólu-bo u każdego jest inny:tak:
Licz co ile Ci się te bóle pojawiają:-)
Trzymam kciuki

hej laseczki

Wlasnie jestem po obiadku , i zaraz zaczynam prasowac ciuszki dla malego...Dzis spalam do 15:szok:znowu:zawstydzona/y:spojenie tak mi juz dokucza ze juz nie wiem jak lezec i siedziec:zawstydzona/y::-(masuje sobie jakos reka ,ale pomaga na krótko . Kota - to tak jak u Ciebie jak M jest w domu to go wolam i podnosi mnie jak dzwig:-D
Domisia- to nam zrobilas niespodzianke ,tak jak Inka napisala - wszytko po cichutko bez paniki:-D
Gratuluje kochana ślicznej córuni:tak:

Agapa- widocznie jeszcze nie jest pora na twoje malenstwo:-)napewno nadejdzie ten moment juz niedługo:-)

Klariss - Wszystkiego Najlepszego Zobacz załącznik 409545

Ide prasowac wpadne wieczorkiem :*

Ostatnia edycja:
Łysa, Maxwell, wygląda na to, że musicie czekać na swój termin. Dobre chęci najwyraźniej kończą się tym, że dzieciaczki spokojnie siedzą tam, gdzie im najlepiej ;)

a ja mam dzisiaj cały dzien bóle jak na @...ale chyba nie ma co panikowac- sa znosne.

ja tak mam codziennie i co noc od ok tygodnia.. u mnie chyba oznaczały skaracanie się szyjki.
a twardnieje Ci brzuch przy tych bólach? bo u mnie różnie to bywa, ale raczej twardnienia brzucha pojawiają się po jakimś wysiłku, albo wieczorami i są tylko niemiłe, nie bolą jakoś specjalnie.

twardnieje, ogolnie chyba mam juz ciagle twardy:p ale raz bardziej, innym razem mniej:)

Wogle jestem strasznie spiaca, ale nie moge zasnac bo sie umowilismy ze znajomymi i zaraz wpadaja do nas bo idziemy do kina na listy do m, ale na 22 dopiero, bo tylko na ta godzine byly wolne miejsca. Moze urodze w kinie:p

reklama
Do góry