reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

No moja Droga, zrobiłaś nam niezłą niespodziankę! :) Oczywiście, że jest odpowiedni wątek do relacji porodowych, jak również wątek gratulacyjny (ustaliłyśmy, że fotki będą komentowane w gratulacjach, albo tutaj, a galeria pozostanie jedynie ze zdjęciami).
Napisz jak się czujesz i czy masz maleństwo ze sobą w domu :)

Ostatnia edycja:
reklama
Wchodzę, a tu takie info:)
DoMisia - no gratulacje :) mam nadzieję, że z niunią wszystko dobrze i opisuj tu szybko, co i jak :)
A powiedz jeszcze kochana, jak to jest jak wody się sączą?? bo przeważnie czytam, że jest chlust, ale sączenie wyobrażam sobie inaczej... jak to jest??

Ostatnia edycja:
No proszę!! Nie ma jak miłe niespodzianki:-) A już myślałyśmy, że kolejne skarby bedziemy podziwiać w grudniu:-)
Czekamy na Twoja relację z tego pamiętnego dnia :-)

WOW!!! DoMisia gratulacje, ale zapodałaś newsem!!! SUPER! Czekamy na relacje!:-D

BABECZKI dzieki za zyczenia :D

Będę Wam na bieżąco o wszystkim donosić, ale teram jest ciężko wszystko pogodzić, bo brak czasu na wszystko ! Tak w skórcie to mam problemy z brodawkami i muszę sobie pokarm ściągać, bo mała nie ma czego chwycić, ale pracujemy nad tym.

Jeśli chodzi o sączenie na piżamie zobaczyłam dwie plamy wody tak mało, ale to dziwne było, noi takie dziwne odczucie sączenia. założyłam ten duży podkład Bella noi mało się dalej sączyło, nie wiedziałam czy jechać do szpital czy nie, ale zadzwoniłam do położnej i kazała przyjechać. Dopiero po KTG poleciało tych wód dużo więcej i tak sie sączyły do samej cesarki. Raz mocniej raz mniej.

Apropo tych podkładów Bella to zużyłam ich chyba ze dwie paczki na sączące wody, a potem po porodzie podczas poło chyba ze 3.
Pozdrawiam i zmykam do dzidzi. Trzymam kciuki za wszystkie przyszłe mamy

noo miłe zaskoczenie jak zajrzałam na forum. Może w końcu się coś ruszy u nas...:biggrin2:
DoMisia jeszcze raz gratulacje.

klariss wszystkiego najlepszego!!!

Witam Was kochane,
Moja Basia nie dotrzymała terminu i urodziła się wcześniej 16.11.11. Odeszły mi wody, a potem było cesarskie cięcie w wątku odnośnie relacji z porodu opisałabym relacje, ale jeszcze nie sprawdziłam czy taki jest:)
Moja Basia ważyła 3050 g i mierzyła 54 cm.
gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziekuje za zyczonka Kochane dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!

klariss wszytskiego co najpiekniejesze zeby sie spelnily Twoje marzenia..łatwego szybkiego porodu...oraz duzo milosci!!!!

Maxwell a Ty nie rodzisz jeszcze??przeciez mowili zawsze ze z 2 ciaza to szybciej :p:) :*

reklama
Do góry