reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Maxwell, ja 24 luty.. ;-)

Zjadłam kolację i takie znowu mnie dopadły twardnienia brzucha, że musiałam sie położyć.. Od razu mi lepiej. Jak sobie pomyśle, że te prawdziwe skurcze będą 100 razy silniejsze to już mam łzy w oczach..:unsure:

Coś mi w nawyk weszły te popołudniowe drzemki, znowu przespałam pół dnia:szok:

Asieńka, skoro lekarz każe Ci przyjechać kochana do szpitala to znaczy, że chce mieć Ciebie i Twoje maleństwo dla Waszego bezpieczeństwa pod kontrolą.
Boisz się? Każda z nas na pewno trzęsie tyłkiem jak sobie pomyśli o porodzie!! To będzie moje trzecie dziecko a się boję jak cholera!! Ale wiesz co? Tylko głupiec się nie boi;-) Bać się masz prawo ale ważne, abyś była dobrej myśli:tak:

Gosia no właśnie mnie od trzech dni wychodzi taka żółtawa galaretka:crazy:
Póki co nic się nie dzieje, ale to dobrze bo jeszcze mam czas;-)

Moja Nicole to rybki 28 luty zdolna bestia ale charakterek ciężki moim zdaniem.

mamaOskarka a ja coraz gęstrze to coś i więcej masakra a ty kochana to gdzie się spieszysz jeszcze masz czas mnie też skurczyki biorą ale takie light tak czytałam żę przy takich objawach to ok tygodnia zobaczymy, a co do drzemek to ja ledwie w nocy śpię a w dzień choć chciałabym to zasnąć nie mogę i zgaga ułożyć się nie mogę wię sobie daruje zawsze i odpoczywam w fotelu z nogami wyciągniętymi tak mi tam wygodnie

a ja lubię rybki:-D

WRÓCIŁAM DZIŚ NA SEKUNDĘ, WIDZĘ ŻE NAD RYBKAMI SIĘ ROZWODZICIE:JA TEŻ MAM RYBKĘ W DOMKU Z 11 MARCA, CÓRCIĘ, TAK TAK RYBKA MOJA JEST CUDOWNA ALE ZARAZEM OD CHOLERY, UPARTA, NIKOGO SIĘ NIE SŁUCHA, CHARAKTEREK MA NIESAMOWITY (po mamusi:-D koziorożcu), NADPOBUDLIWA I SZALONA, CHYBA MIAŁA BYĆ INNYM ZNAKIEM.

Kąpiel trochę dobrze na mnie wpłyneła, wyleżałam sie w ciepłej wodzie w wannie a potem wepchał się K i zaaplikował białą armię, może coś się ruszy w związku z tym przez weekend, jutro będę prasować to może i to pomoże rozbujać moje dziecię w brzuszku. Ja mandarynki też dziś kupiłam i wsuwam, barek zapełniłam łakociami-teoretycznie dla córci ale w praktyce może okazać się, że Kacperek upomni się o coś słodkiego w brzuszku:-). A teraz lecę bo babcia wnuczkowi:rofl2: ciasto zrobiła-IZAURĘ- i musi mu je mamusia przekazać:happy:.

Kolorowej i spokojnej nocki życzę Kochane.
A czy mi się wydaje czy Violett dawno się nie odzywała????

Gosia, ja też lubię rybki:-):-):-):-), szczególnie wędzone i zapiekane w occie;-)
Dorotar - widzę, intensywne popołudnie za Tobą;-) Ciasto Izaura? Zabrzmiało ciekawie..

A ja się właśnie wykąpałam, wszamałam różowego grejpfruta i czekam na Mam talent;-)

reklama
Do góry