reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Właśnie wcinam popcorn;-) ojojo, smaki, smaki:-D Nastazja, to tak na pocieszenie o cm w talii - ja już nawet nie mierzę;-)
Tofika, a którego się urodziłaś rybko?:-) Bedzie sporo urodzin widzę w lutym i marcu..
Dagne, to ja chcę tą wersję pełną wrażeń:-)
Rojku, kusisz, kusisz..to gdzie mam przyjechać?;-)
Gosia, ja niestety nie wiem, jak z tą nospą jest..

reklama
dobry wieczór kobitki :-)
ja właśnie wróciłam ze sklepu, bo mi soli i mąki zabrakło na moje aniołki :-)
zjadłam sobie lekką kolację i zastanawiam się co by teraz jeszcze przekąsić!
Nastazja wiesz, że też dziś pomyślałam,że muszę zapytać dziewczyny jak odczuwa się skurcze bo nie mam pojęcia, i czy to moje twardnienie brzucha to skurcze czy nie. a skoro mówicie,że skurcze są bardziej bolesne to ja chyba tego nie wytrzymam. już teraz zdarza mi się płakać bo tak bardzo boli...:-(

spokojnego wieczoru życzę

hej! melduję się z pod nowego sącza, dojechalismy szczesliwie, droga minela migiem, i trwała mega krotko ale tak to jest jak sie gada w milym towarzystwie, dojechalismy w 2.5 h, gdzie normalnei zajmuje mi to dluzej chocby ze wzgledu na Kamilka, a teraz bawil sie z kuzynami. nie będę nadrabiała .... bo siedziemy calą ekipąi wpadłam tylko na chwilkę:) liczylam na newsy.. ale widze ze dzieciątek brak:)
zycze milego wieczorku:) buziaki

Hej Mamuski.
Widze, ze ruch jakis slabszy w ten weekend na BB, nawet nie bylo mi tak ciezko nadazyc z czytaniem:-D ja tak po krotce, bo wreszcie sprzedalismy kompa i biurko, zeby szykowac pokoik dla Damianka i teraz M okupuje laptop a mi zostal tylko telefonik z ktorego ciezko mi pisac :(
Izi wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Mam nadzieje, ze Twoje chlopaki rozpieszczaja Cie dzis wyjatkowo :-:-D
Troche sie rozczarowalam ostatnimi falszywymi alarmMami :rofl2: a chyba najbardziej Agapka, bo mialam ostatnio jakies takie przeczucie, ze ona rozpocznie "fale". Zacznijcie sie rozpakowywac juz, prosze :-D Bo u mnie nuda na maksa, zero objawow :dry: a od poniedzialku jestem na macierzynskim :happy::-D i bardzo dziwnie sie z ta mysla jeszcze czuje.
Asienko, nie boj sie tego cisnienia, moja bratowa tak miala i po porodzie jej przeszlo. U niej wprawdzie skonczylo sie cesarka, ale ona miala wysokie od poczatku ciazy, poza tym ma jakas chorobe i pierwsza tez miala cc. Jestes pod ekstra obserwacja, na pewno bedzie dobrze:-)
Sergie, wyslalam Ci Pw, moglabys zerknac prosze? Szczegolnie, ze wspomnialas o zdjeciach z sesji ;-)
A na koniec gorzkie zale, piszecie o tych pysznosciach kulinarnych, a ja mam dalej taka zgage, ze azgardlo mnie boli, nie moge patrzec na zadne jedzenie. Zreszta, kto by mi te lody i paczki przyniosl, jak moj M to nawet ze mna wspolnie nie chce sie wybrac na spacer do sklepu :-( Faceci nic nie rozumieja ... :-p
Pozdrawiam Mamuski

Inka, ja tak samo, jak mi tak twardnieje brzuch, to nawet kroku nie potrafię zrobić i nie mogę sobie wyobrazić tych "prawdziwych" skurczy... :baffled:
Maxwell, smacznego..;-) Ja już sobie powiedziałam że na dziś koniec choćby nie wiem co! Ale drożdzówkę musiałam zjeść, bo stwierdziłam że jutro będzie już niedobra.. :zawstydzona/y:
Ale mi się teraz Adaś rozbrykał.. To jego ulubiona pora na rozrabianie. :tak:

Witam moje Drogie Panie:-D

Widze ze jak na weekend to troszke żwawo tutaj;-)Tak jak pisalam wczoraj dzis od rana do wieczora bylismy u znajomych , dopiero co przyjachalismy,M pojechal do pracy:-(to sie z nim nasiedziałam jak zawsze w sumie...

Agapa - juz myslalam ze na pisze o 4 rano sms ze urodzila zdrowa dzidzie 3,500g i 60cm długa:-Da tu po raz kolejny fałszywy alarm:happy:ciekawa jestem która z nas zacznie....

Dzis się tyle nachodziłam ze , chodzę okrakiem i zgarbiona jak babcia jakieś dziwne mam przeczucia ze moj poród zacznie się naprawdę wcześniej niz mam termin:szok:czuje jak mi się rozchodzi te spojenie , i nie wiem czy nie mam rozwarcia conajmiej na 2cm , boli mnie cala macica w srodku i mam lekkie skurcze...oby dotrzymac chociaz do tego poniedzialku zeby badania porobic do konca i USG:tak:i moge rodzic:-D

Jesli chodzi o znaki zodiaku moj M jest rybka - i powiem szczerze ze to jest jeden z lepszych znaków zodiaków (tak mi sie wydaje) :-Djakos potrafie sie z nim dogadac , moj Tato jest skorpionem i tu sie zaczynaja schody:tak:no ale róznie to bywa:-)

Nastazja - u mnie non stop jest twardy brzuch ,az czasem nie moge oddechu wziasc:-(
Juz wam sie dziewczyny przyznam ze az głupio juz mam dosyc tej ciazy tzn 3 trymestru -dla mnie to jest tragedia...:no:

reklama
Ja też ide spać.. Mojego M. pomolestowałam już wcześniej, bo teraz z kolegami na mecz patrzy, wiec ide spać w samotności. Buziaki, trzymajcie sie, słodkich snów!!!!

Do góry