reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

nie było mnie tu chwilę a tu takie wieści!!
agapa więc nocny dyżur bb-ciotek dziś gwarantowany!! 3mam kciuki!!

ja dziś postanowiłam się pobawić i zaczęłam dziś lepić aniołki z masy solnej- pierwszy raz w życiu coś takiego robiłam i czekam teraz na efekty!!
nie miałam cukru pudru więc na takie cudeńka jak bucki OskarkowejMamy jeszcze przyjdzie czas. może jutro ??
M w pracy więc mi się strasznie nudzi i jakoś trzeba te samotne wieczory wypełnić

reklama
[[SUB]B]Agapa, [/B]trzymamy kciuki! Działaj kobieto, bo my tu w desperacji jesteśmy gotowe zaadoptować jakąś listopadówkę, byleby w końcu ktoś nam urodził malucha :)))[/SUB]

Łysa, powiedz mamie, że ją pozdrawiam! Zupełnie na żywo (żyję, bo boli to i owo) i do tego z Polandii! :)

Az sie poplakalam ze smiechu :-D:-D

Gosia tylko zamow sobie przez neta te liscie, bo nie wszystko maja te apteki na miejscu

Agapa super! Trzymaj się dzielnie kochana! Ja kurcze bardzo chetnie bym dołączyła, ale nakupilam przed chwila tyle cytrusow, ze szkoda żeby się zmarnowaly, jak je zjem to mogę rodzic :D

Łysa, myślałam, że ze wzruszenia, a nie ze śmiechu :p Miało być takie reunion UK i Polski, do tego connecting starszego i młodszego pokolenia, a Ty mnie wyśmiałaś. Pięknie! ;)

Hej dziewczyny,:-)
ja tylko na chwilke... caly dzien w samochodzie... zakupy, odwiedziny itp.... A teraz padam:-(
Agapa, powodzenia! Oby bylo po twojej mysli!:tak:
Dyzur niestety nie dla mnie.... Dobrej nocy dziewczynki!

reklama
Do góry