reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Gosia, ale ja to na za 2 tyg :D do 2 muszę wytrzymać i zaciskać nogi xD A teraz piszę już dobranoc, bo co mi świruje lapek :) tak więc stosunkowo udanej nocki wszystkim :D

Ostatnia edycja:
reklama
hejka!
ale tu akcja- czekanie na poród:-) no ale przydałyby się kolejne dzidziusie:tak:
Ja dzisiaj zmarzłam na lodowisku bo Młoda ma w piątki zajęcia na lodzie ze szkoły i trzeba im pomóc w przebieraniu - akurat dzisiaj taki dzień wypadł że nikogo nie było do pomocy więc pojechałam ja. Brr- pół dnia się grzałam.
W końcu weekendzik i czas z rodzinką, a w pon mężolek jedzie na ostatnią tygodniową delegacje i potem przerwa zimowa więc wytrwać tydzień trzeba i potem już luzik.

MamaOskarka jak dzis czytalam forum i moja mama siedziala kolo mnie to sie pyta, co ty tam tak czytasz? Ja mowie, ze forum. Chwila ciszy a ona: nadal czytasz? :eek: ja na to, no tak to jest na zywo i dziewczyny ciagle cos dopisuja, a ona patrzy sie na mnie i mowi 'ta, jasne' :eek: normalnie rece opadaja :laugh2:

dagne ok zrozumiałam nie czuj się zobowiązana w wekendem w takim razie :-D ale maxuell chętna dopiszemy do wekendzikiu a co tam prosze bardzo kochana
rojku a ty mnie rozbawiłaś biała ściema:-D no padłam to i uwaga trafna to wymysł faceta napewno no to malin spróbujemy znaczy liści tylko ciekawe czy u mnie będą bo doz-u aptekę mam daleko ale co tam przecież M wyślę że potrzeba pierwszej ręki bo on nie daje rady :-D

Ostatnia edycja:
Weszłam się w sumie tylko przywitać. Od 18-ej mam dość bolesne skurcze co 2 min. Torbę dopakowałam, wykąpałam się i czekam... nie wiem jeszcze na co ale czekam.

agapa miło cię widzieć suuuupperrrr może ty chociaż nas nie zawiedzieśz i maluszka ciotkom urodzisz na wekend mam nadzieje że wszystko będzie ok czekamy na wieści od ciebie czekamy super super a mówiłam że coś wreszcie się zacznie trzymamy &&&&

reklama
Do góry