reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Skądsik przekopiowane:

Olej z wiesiołka tłoczony na zimno (Oeparol)

Dla kogo:
Polecamy wszystkim kobietom starającym się o dziecko, ale mającym problemy z występowaniem i ilością śluzu szyjkowego płodnego. Śluz taki jest niezbędny do zapłodnienia i zajścia w ciążę. Połączenie oleju i oliwy poprawia znacząco już po 2 miesiącach śluz. Niezbędny przy leczeniu hiperprolaktynemii, niedoczynności tarczycy.
Olej z wiesiołka przedłuża fazę poowulacyjną, poprawia ukrwienie śluzówki macicy. NIEZBĘDNY PRZY STYMULACJI CLO.
Jest też najstarszą metodą przyspieszania porodu ponieważ wywołuje skurcze dlatego osoby starające powinny przerwać kurację po owulacji.
Na jakie schorzenia:
brak śluzu,niedoczynność tarczycy, przyjmowanie clo, hiperprolaktynemia, problemy z owulacją, za niski progesteron

dorator umowa stoi środa jest ok idzemy trzeba tu ciotki BB jakoś rozruszać a co tam poświęcimy się
robie liste kto chętny do wekendu dopisuje ciebie dagne jak sobie życzysz prosze bardzo razem z łysą i rojek
ja chyba muszę coś podziałać bo widzę że zaraz 20.11 a tu dupa... gdzie te liście można kupić dziewczynki ?????
bo biała armia to widać jakaś lipa albo taka armia :eek: że grudniówek nic nie rusza

ja odpoczełam znowu nawet brzuch przestał się stawiać więc steper chyba będę musiała wyjąć bo ze schodami lipa na parterze mieszkam blok niski a jak sąsiedzi mnie zobaczą to stwierdzą że coś z głową mam nie po koleii więc steper będzie ok :rofl2:

asienka: mam super przepis na każdego doła: połóż się wygodnie, wyprostuj nóżki, wyciągnij prawą rękę, potem lewą, umieść ja na brzuszku i pomyśł sobie, że już za chwilkę będzie na świecie ktoś, dla kogo będziesz wszytskim, będzie cię kochał i zawsze - niezależnie ile będzie mial lat- to do Ciebie będzie wracał najchętniej, choćby tylko po to, żeby sie przytulic :)

Gosia, ja też chcę!!!Może być niedziela - 20 listopad, łatwa data do zapamiętania:-p;-)

Gadałam właśnie przez telefon z tą drugą koleżanką, co urodziła w środę..pytam ją, co robiła, że zaczęła rodzić, choć lekarz jej gadał, że jeszcze trochę poczeka..ona mi na to, że myła okna (brrrrr:szok:) i dostała skurczy. Do szpitala zajechała o 13.10, a o 13.45 już była na świecie maleńka..Dodam, że to jej drugi poród i równie szybko poszło..normalnie zazdroszczę..:zawstydzona/y::-)

Ale okien chyba nie ruszę, coś zaczyna mnie drapać w gardle:zawstydzona/y::wściekła/y:

Gosia ja bardzo chetnie pisze sie na ten weekend, bo jezeli czekanie mnie nie dobije to moja mama na pewno :wściekła/y::crazy: ja to chyba z nia moge tylko w malych ilosciach wytrzymac bo dzis to nawet jak krzywo stanie to mnie denerwuje :eek:

Rojku moge ci przeslac fotke mojej mamy, moze ciebie samo zdjecie tam wkurzy, ze cos sie ruszy! ;-)

Lysa masz szczęście, że Twoja mama tego forum nie czyta:-D

Co do okien, nawet jak by mi zapłacili to się za nie nie wezmę! Chociaż jak rano wstaje i zaglądam na krajobraz to przeklinam, że znowu mgła:eek:

Okna jak okna, ale mam same woalowe firanki i prasowanie jednej zajmuje mi 2,5 h

reklama
Gosia faktycznie to nie biała armia tylko biała ściema, może to faceci specjalnie taki kit rozpowszechnili !!

Liście malin można kupić w aptece, np. w DOZ mają.

a faktycznie w niedzielę bardzo fajna data!! 20.11.2011 rety chyba muszę następne 40 krokietów zrobić :D może tym razem z kapusta i pieczarkami?

Do góry