Phelania
Mama 2 urwisów :P
no troche sie martwie bo w pierwszej ciazy nie maialam robionychale mam nadzieje ze wszystko bedzie ok!!buzka...
nooo...maly moj juz spi to moge na spokojnie poczytac
sergeevna no jak masz kotka to rozumiem bo to roznie...no ale ja nawet z kotem nie mam nic wspolnego
Dobrze bedzie toxo przechodzi sie tylko raz ty juz mozesz miec przciwciala nie wiedzac mozliwe ze kiedys moglas ja przechodzic,badz dobrej mysli. Pamietaj ze toxo nie musisz sie zarazic przez kota , nie myte owoce, niedogotowane miesko, bron boze nie jedz tataru nic surowego , jak robisz mielone odrazu myj łapki (ale najlepiej zrezygnowac z tego i bedziesz miala spokojpozdrawiam
Cześć Dzieczyny,
Noi nadeszły wątpliwości...
Moim problemem jest to że objawy mi ustąpiły Piersi nie są już tak nabrzmiałe, brzuch boli no bo boli cały czas i kłuć zaczął Boje się najgorszego
U mnie jest to samo fakt dzis troszke za duzo zjadlam (2 krokiety z kapusta i grzybkami + 3 nalesniki z serem) naraz zjadlamale to moze nerwy , moge Ci poradzic zeby nie czytac zadnych postów o ciazy obumarlej bo sie nakrecisz ja juz zaprzestalam ,naczytalam sie i pozniej chodzilam ja wariatka i myslalam zmiast cieszyc sie ciaza to sie dolowalam.Słuchaj mnie np bola tylko brodawki , lekkie zmeczenie,zaparcia no i oczywiscie bolace podbrzusze.Pamietaj ze twoj organizm sie teraz zmienia ,hormony buzuja .Narazie nie mysl o tym , który to tydzien ?mialas juz usg?
Ostatnio edytowane przez moderatora: