reklama
lysa_d
Fanka BB :)
Hejka wszystkim! Widze, ze wy nadal nie dajecie za wygrana mnie to chyba tylko te sutki zostaly ;-) a teraz przyznac sie, ktora ugryzla mnie w palec od stopy? babel i swedzi jak cholera
Ja wstala, uszykowalam Zuzie do przedszkola, tato ja zabral i mnie przy okazji wystraszyl poznal nowa dziewczyne i jakos tak szybko im sie toczy bo napomknal, ze moze razem zamieszkaja a ja dowiedzialam sie o niej dopiero w piatek, wiec albo wstreciuch dlugo z nia gadal i sie nie przyznal ak sie pytlam albo ida na zywiol moje pierwsze pytanie bylo to czy moze zaszla w ciaze i dla ego tak szybko no nic, msze obczic co i jak ;-) wogole smieszne to jest bo w niedziele jak obieralam Zuziola to pojechalam z moim ex i Zuzia do sklepu i pomoglam mu wybrac dla niej kwiaty takie to many diwne uklady ale to dobrze przynajmniej klotni nie ma ;-)
Czekam a 8 zeby sie w przychodni zarejestrowac bo seryjnie kilka wiekszych odkaszlen i maly wyskoczy wszystko mnie juz boli :-(
No nic, zmykammpodgrzac sobie kawke bo ostygla i zrobic sobie moje niezawodne tosty na kazda okazje :-)
Milego dnia wm zycze i do uslyszenia! Aaaaaa fizjoterapeuta dzis o 14 wiec nie smarujcie wiecej niz 10 stron bo was nie nadrobie
Ja wstala, uszykowalam Zuzie do przedszkola, tato ja zabral i mnie przy okazji wystraszyl poznal nowa dziewczyne i jakos tak szybko im sie toczy bo napomknal, ze moze razem zamieszkaja a ja dowiedzialam sie o niej dopiero w piatek, wiec albo wstreciuch dlugo z nia gadal i sie nie przyznal ak sie pytlam albo ida na zywiol moje pierwsze pytanie bylo to czy moze zaszla w ciaze i dla ego tak szybko no nic, msze obczic co i jak ;-) wogole smieszne to jest bo w niedziele jak obieralam Zuziola to pojechalam z moim ex i Zuzia do sklepu i pomoglam mu wybrac dla niej kwiaty takie to many diwne uklady ale to dobrze przynajmniej klotni nie ma ;-)
Czekam a 8 zeby sie w przychodni zarejestrowac bo seryjnie kilka wiekszych odkaszlen i maly wyskoczy wszystko mnie juz boli :-(
No nic, zmykammpodgrzac sobie kawke bo ostygla i zrobic sobie moje niezawodne tosty na kazda okazje :-)
Milego dnia wm zycze i do uslyszenia! Aaaaaa fizjoterapeuta dzis o 14 wiec nie smarujcie wiecej niz 10 stron bo was nie nadrobie
xxasienkaxx2
MamusiaMichasia:*
ja chyba sobie pomyję dzisiaj wszystkie okna w domu hmmm w sumie jestem po remoncie ale myślę czy nie warto by było przemalować pokoju na inny kolor
mimozami79
Witam!!!
Jesteście niemożliwe, tyle stron od rana do nadrobienia:-)!!! Ja dzisiaj zaczynam 37tg, cieszę się, że jeszcze funkcjonuję, ale to już chyba końcówka, bo samopoczucie do bani. Byle do poniedziałku, bo wtedy wizyta i może popołudniu CC!!!!
Jakie plany na dzisiejszy dzień mają moje koleżanki!! Tylko nie piszcie, że zbieranie zapałek, mycie podłogi itp, na samą myśl robi mi się nie dobrze:-):-):-)
Zmykam na śniadanie! Wpadnę tu za chwilkę!
Jesteście niemożliwe, tyle stron od rana do nadrobienia:-)!!! Ja dzisiaj zaczynam 37tg, cieszę się, że jeszcze funkcjonuję, ale to już chyba końcówka, bo samopoczucie do bani. Byle do poniedziałku, bo wtedy wizyta i może popołudniu CC!!!!
Jakie plany na dzisiejszy dzień mają moje koleżanki!! Tylko nie piszcie, że zbieranie zapałek, mycie podłogi itp, na samą myśl robi mi się nie dobrze:-):-):-)
Zmykam na śniadanie! Wpadnę tu za chwilkę!
witam was dziewczyny, tak dużo tekstu produkujecie, że ja niestety nie daję rady ostatnio nadążyć. Wzięłam się trochę za segregowanie rzeczy w szafach i włączyłam się do firmowych obowiązków, bo mi sie czas dłuży do cc. Zaczęłam się zastanawiać nad terminem CC, który wymyślili mój ginio wespół z moim mężem, praktycznie nie pytając mnie o zdanie. I nie jestem pewna czy 38 tydzień to nie za wcześnie..., dzidzia poczęła się raczej w drugiej połowie cyklu, więc może być spora różnica między jej gotowością, a tym terminem. hm...Z drugiej strony, nie chciałabym, żeby akcja porodowa się zaczęła i wszystko miałoby sie odbyć na wariackich papierach i bez mojego ginia...Mam nadzieję, że on wie co robi... stresik jest coraz większy...przede wszystkim ze względu na zdrowie bobaska..
Ostatnia edycja:
lysa_d
Mimozami zazdroszcze, ze wiesz kiedy byz moze ujrzysz swoje malenstwo trzymam kciuki zeby bylo wszystko cacy w poniedzialek
Wiem, ze kilka ma dzis wizyty wiec za was rowniez &&&&& trzymam!
Ja mialam jesc sniadanie ale zadzwonilam do przychodni najpierw i mowie wam, jak ja nie nawidze sluzby zdrowia na wyspach to glowa mala Zadzwonilam, babka sie pyta czy to nagly wypadek..... Yyyyy trudno powiedziec dla mnie to nagle wiec nic, mowie, ze tak. Ona do mnie, ze lekarz zadzwoni, zeby przez telefon porozmawiac i jak uzna za wazne to mnie zapisze na wizyte oni chyba maja jakis radar w uszach skoro jest w stanie stwierdzic, czy mam czyste oskrzela przez telefon nie mam temperatury wiec jezeli fakt, ze jestem w ciazy mi niepomoze to sie poddaje :-(
Wiem, ze kilka ma dzis wizyty wiec za was rowniez &&&&& trzymam!
Ja mialam jesc sniadanie ale zadzwonilam do przychodni najpierw i mowie wam, jak ja nie nawidze sluzby zdrowia na wyspach to glowa mala Zadzwonilam, babka sie pyta czy to nagly wypadek..... Yyyyy trudno powiedziec dla mnie to nagle wiec nic, mowie, ze tak. Ona do mnie, ze lekarz zadzwoni, zeby przez telefon porozmawiac i jak uzna za wazne to mnie zapisze na wizyte oni chyba maja jakis radar w uszach skoro jest w stanie stwierdzic, czy mam czyste oskrzela przez telefon nie mam temperatury wiec jezeli fakt, ze jestem w ciazy mi niepomoze to sie poddaje :-(
R
rojku
Gość
tofika to porozmawiaj jeszcze z lekarzem i powiedz o swoich wątpliwościach. Moja koleżanka była na podtrzymaniu i miała odstawić leki jakoś w 37 tygodniu. Niby dziecko już donoszone, ale jak już urodziła, to się okazało, że młodemu troszkę jednak dojrzałości brakuje i nie reaguje tak jak trzeba. No ale teraz już nadrobił, więc jest ok. Tak czy tak stwierdzili, że mu jeszcze chwilkę brakowało brzuszkowania.
a ja dalej w łóżkowych pieleszach, ale trzeba się zbierać dom ogarnąć i obiad wymyślić, ale coś mi się zdaje, że będą naleśniki tak tematycznie - ostatnio zrobiłam taki dżemik jabłkowo-dyniowo-imbirowy i muszę Wam powiedzieć, że wyszedł baaardzo dobry
lysa_d szalona Ty! aż mi się gorąco zrobiło
a ja dalej w łóżkowych pieleszach, ale trzeba się zbierać dom ogarnąć i obiad wymyślić, ale coś mi się zdaje, że będą naleśniki tak tematycznie - ostatnio zrobiłam taki dżemik jabłkowo-dyniowo-imbirowy i muszę Wam powiedzieć, że wyszedł baaardzo dobry
lysa_d szalona Ty! aż mi się gorąco zrobiło
Ostatnio edytowane przez moderatora:
xxasienkaxx2
MamusiaMichasia:*
hahahahaha lysa agenciaro Mła mi też odeszły! pakuj torbę kobieto!!!!!;-)
lysa_d
;-) administracje z gory przepraszam, mam nadzieje, ze Mla sie opamieta i spakuje
reklama