reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

I ja się melduję z rana :) brrrrrr ale zimno :)
kawkuję i wpół do 8 jadę na wykłady, być może ostatnie, jeśli gin potwierdzi moje obawy w piątek. Mam wrażenie, że szyjka mi zaczęła mięknąć, no nie wiem, może świruję ;)
Jak ja wysiedzę bite 3 godziny?? łooo matko, no nic :)
Miłego poranka życzę mamusiom i zazdraszczam tym, co jeszcze śpią :)

reklama
dzień dobry
melduję się i ja!!
z niecierpliwością czekam na obchód i chciałabym usłyszeć magiczne zdanie "idzie Pani do domku" :-)

do później!!

Ahoj..
Melduję się grzecznie. Noc w miare przespana, choc ze 4 razy wstawałam na siku. Na zewnątrz bubu, więc jeszcze nie opuszczam ciepłej kołderki.

Inka, trzymam kciuki.. :tak:

Helol!:-)
Rzeczywiscie zimno jakos.... brrr....:baffled:
Pyszczku, dobrze, ze sie odezwalas... troche bylo niepokoju.... i oczywiscie dobrze, ze z toba i malenstwem wszystko ok.:tak:
Izi, fajnie, ze impreza udana.... pewnie poszlo z kilka butelek... Piccolo....;-)
Mamooskarka, wyjazd profesjonalnie zorganizowany;-)... a moze to miala byc szkola przetrwania, a nie koncerty.....;-) A tak na powaznie - szlag trafia czlowieka, bo nic nie mozna w tej chwili zrobic....:crazy:
Inka, trzymamy kciuki, aby sie udalo wydostac ze szpitala!:tak:
Rojku, mam nadzieje, ze noc byla stosunkowo udana i zdasz jakas mala relacje;-)
Mla, moj M rzeczywiscie w polowie wyjazdu, kontakt sredni, tzn glownie smsy, wczoraj dowiedzialam sie, ze bola go zebra, bo sie potlukl gdy gonil w gorach jakies zwierze... :rofl2: Grunt to miec fantazje....
Milego dnia!

Pyszczek, sądziłam, że monitorują wielkość Bąbelka na bieżąco skoro już tam jesteś....
Inka, czekamy na pomyślny werdykt razem z Tobą :)
Papayka, fantazja Twojego M. ułańska :)

A ja obudziłam się z myślą o.... pancakes :)))

Witam Was Dziewczyny!!!

U mnie kolejna noc nie przespana, non stop kierunek WC, do tego ogromny ból kręgosłupa, i od jakiegoś czasu strasznie boli mnie ta opuchlizna na nogach, która dawno się już pojawiła.
Nie wiem czy Wy też tak macie, ale ja gdzieś od dwóch tg, na nic nie mam siły, tzn. nie że mi się nie chce czegoś zrobić, tylko nie mam siły. Tak sobie siedzę, i wpadam w doły - raz większe, raz mniejsze. Na dodatek M mnie wkurza:wściekła/y:
No to sobie ponarzekałam..........

Inka - trzymam kciuki za Ciebie i za pomyślny obchód!!!
Dagne- podziwiam Cię, że masz jeszcze siłę chodzić na wykłady. Ja mam lenia ogromnego:zawstydzona/y:

Miłego i spokojnego dnia Dziewczyny!!!!

Ja tez sie witam jeszcze z wyrka ale zaraz wstaja bo Zuzik sie obudzil. Zostawiam ja dzis ze mna w domu, raz ze nie chce mi sie autobusami tluc do przedszkola a dwa ten kaszel nadal ja meczy wiec o 8 zapisze nas obie, a co tam :-) do lekarza na obsluchanie, u niej zazwyczaj konczy sie antybiotykiem bo akbo angina albo oskrzela :-( no ale zobaczymy. Ja na macierzynskim od dzis oficjalnie wiec tez mi latwiej zostac z nia w domku :tak:

Nocka tak sobie, niespalam 2 godziny jak zwykle a potem z przerwami na obroty :baffled: z zegarkiem w reku co pol godziny musze zmienic pozycje boczna bo biodra masakra. Jutro w koncu fizjoterapeuta wiec moze chociaz na finiszu cos doradzi :tak: poznalam tez w klinice polke ostatnio, tez w ciazy ale juz jej 2 tygodnie zostalo i mialam z nia na kawke jutro przed szpitalem isc ale cholerka z moim przeziebieniem musze odwolac bo nie chce biedaczki zarazic :angry:

U mnie w domku cieplo bo ustawiam zeby grzalo od 5.30 wiec teraz lekka sauna. Musze cos z nawilzaniem pokombinowac tez.

Inka, pyszczku obyscie szybko wyszly :tak:
Rojku mozesz dzis chodzic? ;-):-)
Papayka historia ze zwierzem the best, usmialam sie :-D

Ok, zmykam, odezwe sie niebawem, milego kawkowania :tak:

Pyszczku no właśnie, mnie się też wydaje, że powinni to sprawdzać w miarę na bieżąco bo w końcu z tego powodu Cię położyli
Papayka, jak widać Rosjanie nie są dobrzy w tego typu organizacjach, ale na szczęście wraca cała i zdrowa. Teraz czekam na telefon od niej, bo moje dziecię przyjedzie taksówką a ja muszę zejść i zapłacić za nią. Za pieniądze które dostała od nas kupiła ruble a je natomiast wymieniła na Ruską wódkę... eh ta dzisiejsza młodzież:eek:
Inka, zaraz nam tu melduj jaka decyzja lekarzy:tak:
Mła, a będziesz piekła i według jakiego przepisu? Daj znać jak Ci wyszły, ale na pewno i tak będą lepsze niż moje gnioty;-)
Nastazja, ja spod mojej kołderki uciekłam, bo jakoś mi pod nią za gorąco było. Tak mi się w ciąży organizm przestawił, że mi wiecznie gorąco, okna otwieram a cała reszta domowników marznie;-)

Freya wątpie:crazy: za duży wydatek:-D w ich przypadku jak mu myszkę do komputera kupią to i tak będzie gitara:-D

Ostatnia edycja:
reklama
cześć dziewczyny, mnie dzisiaj obudził solidny kopniak Mikołaja :-D chyba juz mu się nudzi w brzuszku :)
Lecimy dzisiaj z M na usg - jego, nie moje- bo cos ma ze zdrowiem nie halo, a potem znowu do mieszkaniówki:wściekła/y: co chwila żądają nowych głupszych dokumentów... kurcze nie zdziwię się, jak za chwilkę poproszą o notarialne poświadczenie rozmiaru buta... Trzymajcie kciuki za pozytywne załatwienie wszytskiego!

Do góry