reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Papayko-to ja lece jutro uzupełnić zapasy lodów:-D i zapraszam do siebie:-)

Phelania- u mnie tez jakos cukry nie szaleją, pilnuje sie ale nigdy 120 nie przekraczam, pytalam nawet mojej diabetolog i powiedziala mi ze w koncowce ciązy tak moze byc, bo jeszcze niedawno cos na czczo cukier byl u mnie do kitu a teraz dobry

reklama
mła, inka, klariss dziękuję za zainteresowanie. ciężo mam tutaj z internrtem. podczytuje Was ale cieżko cokolwiek napisać bo internet muli strasznie a mam maciupki komputerek na ktorym nic nie widze a dodatkowo net łapie tylko na IP wiec tylko wieczorkiem tutaj moge przycupnąć niezauważona :)
U mnie generalnie bez zmian.. w tym tygodniu bede miala usg - jak maly podrosl i jesli spadlo mi CRP to mnie wypuszcza. W czwartek powinnam wiedziec co i jak. Zmienilam sale na ktorej leze i jest mi o niebo lepiej. jutro obchod ma ordynatror wiec moze sie cos wiecej dowiem - dam znac jak złapię neta.
Inka - ja mam KTG 2 razy dziennie, ale u mnie nie ma zmiłuj - musi być tak jak chcą położne więc np. dzisiaj leżałam pod KTG 1,5 godziny bo maly spał. śmieszne to dla mnie jest - jak śpi i mu ładnie bije serduszko to powtarzają bo DLACZEGO SIĘ NIE RUSZA. a jak się rusza to zapis jest poprzerywany bo czujnik spada z serduszka i tak w kółko! non-stop muszę powtarzać ktg i się wkurzam.
piszecie o takich pysznościach a ja tu więdnę:( niby mama mi przywozi pyszności (zwłaszcza buraczki na ciepło którymi się objadam) ale jak mam na coś ochotę teraz i natychmiast to tego nie mam i się wkurzam.
Niestety mój M się rozchorował więc nie odwiedza mnie żeby mnie nie zarazić. Nasz bardzo dobry kolega jest w szpitalu i nie wiadomo czy nie straci wzroku. Strasznie mi z tym źle i bardzo się denerwuje.
nie miejcie mi za zle że piszę tak żadko ale naprawde nie mam jak;(
pozdrawiam Was bardzo ciepło!

rojku naprawdę mnie ubawiłaś taką słodką śmiercią to każdy by chciał ginąć:-D:-D:-D
kota ja miałam smarzyć ale przełożone na jutro więc dostawa do łóżka odwołana ale jutro napewno rano nie daruje więc zapraszam tym razem do mnie :-D:-D:-D
mła co do smażenia to wyjmując patelnie M oscentacyjnie zapytał co ja robie a ja że będę naleśniki smażyć wybuchnął śmiechem i stwierdził "Kobieto hormony ci rozum zabrały, cycki se usmaż chcesz pół nocy płakać ić spać bo chyba ciężki dzień miałś" no więc wziełam paczkę nerkowców zabrałam mu kompa i poszłam do sypialni :baffled::baffled::baffled: ale jutro nie daruje takiego mam smaka

A po za tym to dziś mam kaca:rofl2::rofl2::rofl2: normalnie pije na potęgę jakiś mróz chyba idzie
dobrej nocki życzę

Czesc dziewczynki...czytam Was dzis prawie caly dzien,ale niestety nie mam weny po wczorajszych urodzinkach:)
wszsytko bylo ok,wypalily...

dziewczynki tzrymajcie sie w tych szpitalach!!!!

Dobranoc!

Witam sie pierwsza z rana?? Odprawiłam A. do pracy i oczywiscie rura na BB:)
Tyle Was czytam ze sniłyscie mi sie heheh w szczególnowsci nie wiem dlaczego zapamietałam avatar Koty, bo jka inaczej miałyscie mi sie przysnic, skoro nie widziałam zadnej na zywo:p
Piecze mnie jajkos w dołku nie wiem od czego ehh chyba ide dalej spac, bo dzis czeka mnie wizyta w banku, poznije musze odwiedzic babcie i mame wiec trzeba miec sily:)

Jak codzien rano przypomne sie z konkursem w którym biore udział. Jesli jeszcze mnie za to nie zlinczujecie to głosujcie prosze:)

Pieluszki.PL Strona główna
Monika Moim zdaniem, najwiekszym udogodnieniem dla każdej ciężaróweczki powinien być jej partner który w miare możliwości spełniał by jej i maluszka zachcianki :)

Buziaki!

reklama
Dzień dobry Matrioszki :)

Kolejna noc za nami :) u mnie bardzo spokojnie wstałam raz na siusiu i później dalej spanko:tak: Tylko mój M dzisiaj nie wyspany, bo mówi, że gadałam całą noc przez sen:-p

Teraz czekam na córę, bo coś Rosjanom organizacja zawiodła i skrócili im pobyt o dwa dni. Zaplanowano im koncerty do dzisiaj ale zapomnieli o noclegu. Rozłożyli i, jakieś łóżka polowe na scenie w teatrze a tam pizgawica, że szok:szok: Kapelmistrz się wk***wił i zdecydował o wcześniejszym powrocie.

Teraz idę sobie robić kawkę i siadam na posterunku przed BB, poczekam aż się ruch zacznie ;-)

Do góry