reklama
R
rojku
Gość
No dość tego gnębienia przywoływanymi pysznościami! Lecę zmordować męża. Dziś stwierdziłam, że musimy białą armię często nasyłać. Stwierdził, ze go wykończę, ale będzie to piękna smierć - smierć przez bunga-bunga jak to w futuramie kiedyś nazwali
Dobrej nocy dziewczynki!
Dobrej nocy dziewczynki!
dagne
Fanka BB :)
Rojku, powodzenia zatem twój tekst mnie rozwalił!!!
lysa_d
No dość tego gnębienia przywoływanymi pysznościami! Lecę zmordować męża. Dziś stwierdziłam, że musimy białą armię często nasyłać. Stwierdził, ze go wykończę, ale będzie to piękna smierć - smierć przez bunga-bunga jak to w futuramie kiedyś nazwali
Dobrej nocy dziewczynki!
Cos czuje, ze bede miala dzis 'mokre' sny przez ciebie
prawie_ podwojna_ mamuska
Mla its ok ))), ja wiem, ze nick dlugi, jak sie rejestrowalam wszystkie nicki byly zajete i nagle olsnienie, zaroweczka sie zapalila i wpisalam i nie byl zajety, wiec PPM moze byc I like it ))
smazcie kochane i smacznego zycze, najesc sie nimi mozna
smazcie kochane i smacznego zycze, najesc sie nimi mozna
mamaOskarka
Nie Rojku, to Tobie DOBREJ NOCY! )) Nie będziemy z Tobą duchem, bo byłoby zbyt tłoczno, ale baw się dobrze
ale za to jak ciekawie:-)
kota-behemota
Q & H team
Rojku, spłakałam się ze śmiechu!!!
miłej zabawy!!!
może jutro powita nas radosne info od Ciebie z porodówki :-)
miłej zabawy!!!
może jutro powita nas radosne info od Ciebie z porodówki :-)
prawie_ podwojna_ mamuska
Rojku a tak btw zazdroszcze, ze mozecie, mi teskno to bliskosci z mm ))), ale zakaz mamy stanowczy, wiec moj malz cierpliwie czeka na lepsze czasy... )) a napisalam wczesniej, ze mam 4 marzenia, bungee, tatuaz i dwa inne, coz jednym z nich jest poporodowa eksploatacja mojego szanownego malzonka, o ile starczy nam sil przy dwojeczce szkrabow, oczywiscie buzka mm sie cieszyla jak mu to oznajmilam i czkea biedaczek na lepsze czasy
wiec udanej zabawy )))
wiec udanej zabawy )))
reklama
dagne
A ja myślę, że wyeksploatuję delikatnie mojego chłopa w podobnym czasie co Rojku czyli koło 37tyg teraz się boję, zresztą już kiedyś pisałam, że brak mi ochoty ostatnimi czasy, ale sądzę że świadomość, że dzięki sexikowi Malutka może pojawić się wcześniej spotęguje moją żądzę ;D pomału zaczynam pragnąć mojego faceta na nowo
Dobranoc mamusie do jutra
Dobranoc mamusie do jutra