reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Klariss poczytalam, poszukalam i jestem w szoku!!! Matko kochana az wierzyc sie nie chce ze na NK są takie zdjecia :wściekła/y: i nikt nie reaguje:no: Normalnie ja 5 razy sie zastanowie zanim umieszczę zdjecie swojego dziecka w internecie...

reklama
Ale w sumie jakiś folder pt."Albumik" można też dać tu na ogólnym..jeśli któraś z dziewczyn nie będzie chciała wrzucać zdjęć na ogólnym, to może to zrobić na zamkniętym..myslę, że nie trzeba od razu zakładać najgorszych scenariuszy, no i jak któraś pisała - nie dawać zdjęć na ogólnym np.w negliżu, czy bobaska w wannie..

Zgadzam się z Maxwell, w 100%. Z zamkniętym jest ten problem, że o nim zapominamy, bo nie ma info, że ktoś napisał coś nowego ;)

Nie wiem jak tam Salsik, ale u nas bliźniaki = cesarka. Więc może jest już po i odpoczywa. W każdym razie czekamy na wieści.. :-D

A ja się dziś wyjątkowo dobrze czuję.. Aż się boję, że to cisza przed burzą :szok:

Witajcie, ciężko was nadrobić choć zaglądam codziennie.
To i ja czekam na wiadomość od SALSIK. aż zazdroszczę też bym chciała już zacząć się rozpakowywać, z dnia na dzień u mnie coraz gorzej.
Ale się zdenerwowałam, godz opóżnienia i godz robienia zęba u mojej siostry, ogólnie nie rozumię po co ja musiałam z nią tam siedzić dziewczyna prawie 17 lat a oni potrzebują kogoś by z nią był, jeszcze w między czasie odebranie małej z przedszkola i czekanie z nią w tej przychodni. Kacperek tak się wypychał w brzuszku aż z bólu prawie wyłam i z nerwów z dentystką się pokłóciłam. Teraz odpoczywam trochę a rano też mnie pobolewało jak na miesiączkę. Już wtorku nie mogę się doczekać i kolejnej wizyty z USG i temat porodu będę wałkować, pewni pani doktor będzie chciała ustalić termin cc jeśli nic w ciągu 3 tygodni nie zacznie się naturalnie dziać. Ogólnie dziś wielkiego doła mam i płakać mi się chce.

Rozumiem dziewczyny te które są za i te które są przeciw tym zdjęciom, jest to normalne, bo przecież martwimy się o Nasze pociechy.Uważam jednak, że nie należy popadać w paranoję z tego powodu i zakładać, że z tymi fotkami stanie się coś złego.
Jak słusznie zauważyły niektóre z Was, należy zachować zdrowy rozsądek.
Jak najbardziej popieram Klariss, pomysł również dobry, w końcu same tworzymy to Nasze forum i zdanie każdej z Nas powinno brane być pod uwagę. Myślę że wspólnie znajdziemy najlepsze rozwiązanie dla Nas i Naszych maluszków.
Tylko Nasza Sergi będzie przez nas miała troszkę więcej pracy ale myślę, ze nam to wybaczy;-).

No to mamy chyba sprawę zdjęć rozwiązaną :)
Te, które mają ochotę, umieszczają fotkę na otwartym. Te, które się obawiają, albo chcą zamieścić więcej zdjęć, ewentualnie zamieszczać je później, jak dziecko będzie rosło, na zamkniętym tworzą swój własny wątek z fotkami - tak jak sugeruje Klariss. Sądzę, że to rozwiązanie powinno satysfakcjonować i zabezpieczać interesy każdej z nas :)

BTW pamiętajmy, że każde zdjęcie z neta może być wykorzystane nie tak, jak byśmy chciały - również zdjęcia naszych brzuszków itd. Nie możemy jednak popadać w paranoję, bo nie dałoby się żyć ;)

Ostatnia edycja:
No ja tez kurcze stwierdziłam, że trzeba dopiąć torbę na tip-top, bo do tej pory mam spakowaną większość rzeczy, ale to chyba pasowałoby mieć już dopięte na ostatni guzik, żeby potem się nie denerwować. I porobić "paczuszki" na kolejne dni :sorry2: coby małżonek się nie stresował i nie pozabierał nie to, co trzeba.

Salsik pewnie biedna się tam męczy. Pamiętam ostatnio tak około 5 miesięcy czekałam na wieści od koleżanki i trochę poczekałam :) paręnaście godzin!

reklama
Witam!!!!!!!!!!!!!
wchodze na bb a tu przed oczami..
na czeno NA SYGNALE !!
GALERIA MALUSZKA..
ROZPAKOWANEE ???
i az nie uwierzyłam ze to my Grudniowki:):):):)

Salsik trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry