xxasienkaxx2 mam dokładnie tak samo z bólem dłoni!!
Nadal nadrabiam, ale widzę, że z opuchlizną walczą też
https://www.babyboom.pl/forum/members/dorota1212423-95985.htmldorota1212423, dagne, zabcia_
tbg, dorotar110, papayka, salsik - czyli cała armia balonikowatych
Pisałyście, jak daleko macie do szpitala - w moim przypadku, to jest inne miasto, ale raptem 30km z hakiem, więc myślę, że bez problemu zdążę
aga7602 biedaczko, to Ci się z kręgosłupem porobiło
oby wszystko poszło po myśli i byś dotrwała do tego 2 grudnia
dorotar110 ja kupowałam pieluchy - Pampersy, ale nie te biale tylko te zwykle, a z chusteczek, to w domu planuję myć wacikami Cleanic Kindi zamoczonymi w wodzie, bo podobno za duzo chemii to nie zdrowo, ale na wyjscia kupilam pampers sensitive i huggies pure i jedna paczuszke takich różowych - chyba Bambino. Jak wytracę to, co mam to pewnie popróbuję te tańsze biedronkowe albo lidlowe
Dolcia2912 zapewne polecają Ci Oilatum, Emolium albo Balneum -tzw. emolienty. Nie trzeba po nich smarować, ale czytałam też opinie, że jak dziecko najlepiej na samym początku w samej wodzie i ewentualnie mydełka dziecięcego używać - zgodnie z trendem - im mniej tym lepiej
I w tym trendzie również nie smaruja calego ciala oliwka - tylko same "międzyfałdki" Ja tak chyba spróbuję, bo nie miałam bigdy porblemow ze skóra i wole nie "przyzwyczaja" skory dziecka do cudów
(nie zebym wyrodna matka byla i nie dbala o to)
Pyszczek28 trzymaj się dzielnie! Ujastek był moją opcją, jakbym zaczęła rodzić w okolicach 30 tygodnia, bo podobno o takie maluszki super dabaja i znaja sie na tym swietnie. Teraz chce rodzic w Tarnowie, bo juz jutro kończę 37tydzień, ale jakbym miała bliżej (bo mam 55km do Krk) to bym wybrala Ujastek
inka czekam na wieści!
no i nadrobilam
zlotko.27 ja mialam sobie zrobic przed jutrzejsza wizyta morfologie, mocz, sod i potas
o matko salsik rodzi!! kurde to trzymam kciuki
jej to super, ze dotrwala do takiego terminu!!