reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Widze ze jestescie zaopatrzone na maxa ze wszystkim :)

ja mam kupiona tylko jedna paczke pieluch i chusteczek dada z biedronki

co do kosmetykow to sie w tygodniu wybieram ale mysle z jakiej firmy bo chyba jonsona

i nie wiem tak naprawde co kupic.....polecaja mi taki plyn do kapieli dla noworodkow ze sie leje troche do wanienki i pozniej nie trzeba dziecka oliwkowac i nie wiem czy to kupic czy lepeij zwykla oliwke....

co polecacie dziewczyny??

reklama
1000 stron w naszym wątku !!!!!

ależ z nas gaduły!!
ja mam póki co po 2 paczki pampersów 1 i 2 oraz chusteczki pampers 6op i penaten 6 op.
zapewne więcej kupię po sprawdzeniu czy nie uczulają abo mi mama z Niemiec przywiezie.

a dziś złapałam doła, miałam mieć jutro wizytę u gina i jak zawsze dzień wcześniej w wyznaczonych godzinach miałam dzwonić do rejestracji i okazało się, że już nie ma na jutro wolnych miejsc :szok:
od razu zadzwoniłam do gina na nr prywatny i kazał mi jutro stawić się o 8 rano w szpitalu :szok: mam go najpierw znaleźć na oddziale, dostanę skierowanie i położy mnie na oddział do soboty :szok:
więc zaraz zbieram się na jakieś zakupy bo nie mam co liczyć na domowe obiadki, bo do szpitala mam aż 40km!!

Ja jak na razie mam 1 paczkę Pampersów 1 i 1 paczkę Huggies i 3 op chusteczek nawilżanych z Pampers więcej zamierzam kupować po niedzieli jak już się przeprowadzimy bo tu nawet nie mam gdzie już cokolwiek chować.

Nie tak dawno było 500 stron a tu już 1000 stuknęło :-)

Właśnie czekam na leczo bo mężuś gotuje a ja się obijam :-)

Jestem zadowolona z zakupów bo prawie wszystko dziś kupiłam dla siebie i maleństwa:tak:Jesli chodzi o pieluszki to kupilam 1 paczke Pampersów dla malego newborn ,i jak narazie mi sie wydaje starczy pozniej sie dokupi,chusteczki kupilam 4 opakowania Nivei ogólnie u mnie kosmetyki to tylko Nivea (jakos ufam tej firmie)Dostalam od Mamy w paczce Zestawy kosmetyków Johnssona ale zaczne używać dopiero jak mały skonczy miesiac:tak:zaraz zajrze na allegro i dopkupie to co mam jeszcze dokupic i zaczynam prac i prasowac od jutra i zaczne pakowac torbe:-)Juz jak wszystko prawie mam to doczekac sie nie moge maluszka:-D

Milego wieczorka laseczki

Hej dziewczyny!
ja znow po dlugim dniu, dopiero wrocilam do domu... czas nadrobic zaleglosci na BB... spojrzalam tylko, ze nic nowego w watku na sygnale i od razu mi ulzylo....
Milego wieczorku!

od razu zadzwoniłam do gina na nr prywatny i kazał mi jutro stawić się o 8 rano w szpitalu :szok: mam go najpierw znaleźć na oddziale, dostanę skierowanie i położy mnie na oddział do soboty :szok:
więc zaraz zbieram się na jakieś zakupy bo nie mam co liczyć na domowe obiadki, bo do szpitala mam aż 40km!!

Inka, coś mi umknęło? Dlaczego masz leżeć w szpitalu, coś się dzieje?? :confused:

Widze ze jestescie zaopatrzone na maxa ze wszystkim :)

ja mam kupiona tylko jedna paczke pieluch i chusteczek dada z biedronki

co do kosmetykow to sie w tygodniu wybieram ale mysle z jakiej firmy bo chyba jonsona

i nie wiem tak naprawde co kupic.....polecaja mi taki plyn do kapieli dla noworodkow ze sie leje troche do wanienki i pozniej nie trzeba dziecka oliwkowac i nie wiem czy to kupic czy lepeij zwykla oliwke....

co polecacie dziewczyny??
Ja może jestem staroświecka, ale noworodki zawsze myję mydełkiem i oliwkuję oliwką przeważnie Bambino

Inka - no właśnie, czemu Cię położy na oddziale??

Kurcze, albo już się mnie wszystko czepia, albo coś... normalnie dziś dzień straszny. Teraz zaczęło mnie piec przy siku, a jak siedzę, to czuję cały czas jak Mała mi okłada pęcherz rączkami... czy coś nie tak?? rany to jakieś symptomy?? troszkę się zmartwilam

reklama
Macie jakieś opinie o pieluszkach happy, z belli, bo u mnie w aptece jest megapromocja na te dla noworodków i nie wiem czy ryzykować, czy lepiej jednak kupić pampersy.

Byliśmy dziś z Misiem w Mcdonaldzie, bo miałam obiecanego shake'a :-D pyszny był.. Mój M. zjadł sobie zestaw, bo nie załapał się dziś na obiad w domu, a ja jedynie podkradłam mu troche frytek, bo dziś na obiad zrobiłam potrawkę z ryżem i kurczakiem. Po drodze kupiłam mojemu króliczkowi zapas jedzonka, żeby w grudniu się póżniej nie martwić że nagle brakło, bo pewnie głowę będę miała zajętą czymś innym.
Jutro jadę chyba z mamą na zakupy więc jeszcze robię listę czego mi brakuje.. Ciągle coś nowego wyskakuje, choć człowiek mysli że już wszystko ma. A teraz właśnie mi się przypomniało że u mnie w szpitalu trzeba miec swoją jednorazową golarkę.. :baffled:
Ja nie polecam,happy są sztywne,do tego moją małą odparzały.
Ja mam 4 paczki pampersów 1 i 2,oraz jedną paczkę Dady 2,z chusteczek kupiłam 4 paczki huggies w promocji.Postanowiłam jakiś czas zakładać pieluchy pampers,a potem dada premium bo są dobre.

Do góry