reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2011

Widze ze jestescie zaopatrzone na maxa ze wszystkim :)

ja mam kupiona tylko jedna paczke pieluch i chusteczek dada z biedronki

co do kosmetykow to sie w tygodniu wybieram ale mysle z jakiej firmy bo chyba jonsona

i nie wiem tak naprawde co kupic.....polecaja mi taki plyn do kapieli dla noworodkow ze sie leje troche do wanienki i pozniej nie trzeba dziecka oliwkowac i nie wiem czy to kupic czy lepeij zwykla oliwke....

co polecacie dziewczyny??

reklama
1000 stron w naszym wątku !!!!!

ależ z nas gaduły!!
ja mam póki co po 2 paczki pampersów 1 i 2 oraz chusteczki pampers 6op i penaten 6 op.
zapewne więcej kupię po sprawdzeniu czy nie uczulają abo mi mama z Niemiec przywiezie.

a dziś złapałam doła, miałam mieć jutro wizytę u gina i jak zawsze dzień wcześniej w wyznaczonych godzinach miałam dzwonić do rejestracji i okazało się, że już nie ma na jutro wolnych miejsc :szok:
od razu zadzwoniłam do gina na nr prywatny i kazał mi jutro stawić się o 8 rano w szpitalu :szok: mam go najpierw znaleźć na oddziale, dostanę skierowanie i położy mnie na oddział do soboty :szok:
więc zaraz zbieram się na jakieś zakupy bo nie mam co liczyć na domowe obiadki, bo do szpitala mam aż 40km!!

Ja jak na razie mam 1 paczkę Pampersów 1 i 1 paczkę Huggies i 3 op chusteczek nawilżanych z Pampers więcej zamierzam kupować po niedzieli jak już się przeprowadzimy bo tu nawet nie mam gdzie już cokolwiek chować.

Nie tak dawno było 500 stron a tu już 1000 stuknęło :-)

Właśnie czekam na leczo bo mężuś gotuje a ja się obijam :-)

Jestem zadowolona z zakupów bo prawie wszystko dziś kupiłam dla siebie i maleństwa:tak:Jesli chodzi o pieluszki to kupilam 1 paczke Pampersów dla malego newborn ,i jak narazie mi sie wydaje starczy pozniej sie dokupi,chusteczki kupilam 4 opakowania Nivei ogólnie u mnie kosmetyki to tylko Nivea (jakos ufam tej firmie)Dostalam od Mamy w paczce Zestawy kosmetyków Johnssona ale zaczne używać dopiero jak mały skonczy miesiac:tak:zaraz zajrze na allegro i dopkupie to co mam jeszcze dokupic i zaczynam prac i prasowac od jutra i zaczne pakowac torbe:-)Juz jak wszystko prawie mam to doczekac sie nie moge maluszka:-D

Milego wieczorka laseczki

Hej dziewczyny!
ja znow po dlugim dniu, dopiero wrocilam do domu... czas nadrobic zaleglosci na BB... spojrzalam tylko, ze nic nowego w watku na sygnale i od razu mi ulzylo....
Milego wieczorku!

od razu zadzwoniłam do gina na nr prywatny i kazał mi jutro stawić się o 8 rano w szpitalu :szok: mam go najpierw znaleźć na oddziale, dostanę skierowanie i położy mnie na oddział do soboty :szok:
więc zaraz zbieram się na jakieś zakupy bo nie mam co liczyć na domowe obiadki, bo do szpitala mam aż 40km!!

Inka, coś mi umknęło? Dlaczego masz leżeć w szpitalu, coś się dzieje?? :confused:

Widze ze jestescie zaopatrzone na maxa ze wszystkim :)

ja mam kupiona tylko jedna paczke pieluch i chusteczek dada z biedronki

co do kosmetykow to sie w tygodniu wybieram ale mysle z jakiej firmy bo chyba jonsona

i nie wiem tak naprawde co kupic.....polecaja mi taki plyn do kapieli dla noworodkow ze sie leje troche do wanienki i pozniej nie trzeba dziecka oliwkowac i nie wiem czy to kupic czy lepeij zwykla oliwke....

co polecacie dziewczyny??
Ja może jestem staroświecka, ale noworodki zawsze myję mydełkiem i oliwkuję oliwką przeważnie Bambino

Inka - no właśnie, czemu Cię położy na oddziale??

Kurcze, albo już się mnie wszystko czepia, albo coś... normalnie dziś dzień straszny. Teraz zaczęło mnie piec przy siku, a jak siedzę, to czuję cały czas jak Mała mi okłada pęcherz rączkami... czy coś nie tak?? rany to jakieś symptomy?? troszkę się zmartwilam

reklama
Macie jakieś opinie o pieluszkach happy, z belli, bo u mnie w aptece jest megapromocja na te dla noworodków i nie wiem czy ryzykować, czy lepiej jednak kupić pampersy.

Byliśmy dziś z Misiem w Mcdonaldzie, bo miałam obiecanego shake'a :-D pyszny był.. Mój M. zjadł sobie zestaw, bo nie załapał się dziś na obiad w domu, a ja jedynie podkradłam mu troche frytek, bo dziś na obiad zrobiłam potrawkę z ryżem i kurczakiem. Po drodze kupiłam mojemu króliczkowi zapas jedzonka, żeby w grudniu się póżniej nie martwić że nagle brakło, bo pewnie głowę będę miała zajętą czymś innym.
Jutro jadę chyba z mamą na zakupy więc jeszcze robię listę czego mi brakuje.. Ciągle coś nowego wyskakuje, choć człowiek mysli że już wszystko ma. A teraz właśnie mi się przypomniało że u mnie w szpitalu trzeba miec swoją jednorazową golarkę.. :baffled:
Ja nie polecam,happy są sztywne,do tego moją małą odparzały.
Ja mam 4 paczki pampersów 1 i 2,oraz jedną paczkę Dady 2,z chusteczek kupiłam 4 paczki huggies w promocji.Postanowiłam jakiś czas zakładać pieluchy pampers,a potem dada premium bo są dobre.

Do góry