reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

reklama
ja mam pytanie!
czy nic sie nie stania jak woda do kapieli z tym oilatum naleci do oczka to nic sie nie stanie dziecku!!!

i czy ktoras z was robila tak jak napisane jest dodatkowo ze mozna stosowac na nawilzona skore bezposrednie po czym splukac i wytrzec do sucha????

Chyba bedzie szczypalo:tak:bo mi polozna mowila zeby uwazac:tak:
Ja nie robilam dodatkowej wersji:no:

3 mam kciuki! ja nosilam 3dni intensywnie a teraz zapominam.... ide niedlugo do gina! mam nadzieje zw wsio ok!

Przeciez mialasisc juz ze dwa dni temu:wściekła/y::wściekła/y:sama tak pisalas ze idziesz:tak:

nie bylam... jakos okazji nie bylo i motywacji.. to robi usg tez???????? o nie!

Tak powinien zrobic usg:tak:

Czemu o nie:-D no mi robił bo powiedział, że chce wszystko dokładnie sprawdzić-miałam chyba szok wypisany na twarzy bo pierwszy raz miałam mieć takie usg ale mnie uspokajał.

ja mialam takie usg robione 2 razy... na poczatku przy stwierdzeniu ciazy w 8 tyg a pozniej w 11 tyg i wtedy widzialam jak ladnie sobie dzidzia podskakuje i zazwyczaj czkawke miala! hehe
a onie dlatego ze nie za wiele funduszy mi zostalo a odlozylam 50 zł a jak robi usg to bierze 70zł a jesli by jeszcze cytologie sobie zazyczyl jak u ciebie to dodatkowe 30zł a na taki wydatek nie jestem w ogole przygotowana!:wściekła/y:

Przeciez mialasisc juz ze dwa dni temu:wściekła/y::wściekła/y:sama tak pisalas ze idziesz:tak:

no tak z tym ze ja do mojego gina musze wyjsc o 15 a we wtorek bylam na szczepieniu z Julka i pozniej byla ta cala akcja z przyjmowaniem sie szczepionki co mi Misia tak wrzeszczała z bólu!!!! wiec nie moglam tak dziecka podrzucic mamie i ja zostawic! serce by mi peklo wiec dzis pojde!

ja mialam takie usg robione 2 razy... na poczatku przy stwierdzeniu ciazy w 8 tyg a pozniej w 11 tyg i wtedy widzialam jak ladnie sobie dzidzia podskakuje i zazwyczaj czkawke miala! hehe
a onie dlatego ze nie za wiele funduszy mi zostalo a odlozylam 50 zł a jak robi usg to bierze 70zł a jesli by jeszcze cytologie sobie zazyczyl jak u ciebie to dodatkowe 30zł a na taki wydatek nie jestem w ogole przygotowana!:wściekła/y:
Moja wizyta kosztuje 80 i dodatkowo za cytologię 20 zł czyli stówka pękła.
A specjalnie patrzyłam czy do cyto pobiera próbkę na patyczek z watą czy tą szczoteczką i była szczoteczka na szczęście

Moja wizyta kosztuje 80 i dodatkowo za cytologię 20 zł czyli stówka pękła.
A specjalnie patrzyłam czy do cyto pobiera próbkę na patyczek z watą czy tą szczoteczką i była szczoteczka na szczęście

ja mialam w ciazy robioną i miałam patyczkiem.. a czym to sie rozni??

ok ja lece umyc naczynia obiad wstawic i siebie ogarnac.... mam nadzieje ze moja myszka ktora nie spi nie wazy sie przeszkodzic mamie w tak waznych chwilach hehehe

reklama
Do góry