reklama
Hot chocolate
Mama Macola ;)
Hihi, to trzymam kciuki, żeby bujaczek pomógł ;-) U mnie jest fajny, tylko jak siedzę obok i gadam a to i tak najwyżej przez 10 minPrzy moim dzieciątku nawet poranne śniadanie to wyczyn takiego mam diabła
ale kupiłam bujaczek i może będzie lepiej
moja małpa to by chciała żebym do niej cały czas gadała i się z nią bawiła więc z obiadem czasem jest kiepskoHihi, to trzymam kciuki, żeby bujaczek pomógł ;-) U mnie jest fajny, tylko jak siedzę obok i gadam a to i tak najwyżej przez 10 min
a jak zasypia to sie drze jak prześcieradło
karnitynka1982
Fanka BB :)
Hej dziewczynki u mnie wczoraj kolezanka byla prawie 5 godzin to sie nagadalysmy hehe z tego maly ponad pol przespal zaraz lecimy na szczepienie mam stresa ale nie omine tego Powiedzcie mi bo ja mam tylko paracetamol w czopkach a nie mam tego vibucolu to starczy czy mam dokupic vibucol bo bym musiala po drodze z taxy wyskoczyc pozniej nie bede miala jak?
Hot chocolate
Mama Macola ;)
To moje dziecię podobnemoja małpa to by chciała żebym do niej cały czas gadała i się z nią bawiła więc z obiadem czasem jest kiepsko
a jak zasypia to sie drze jak prześcieradło
Mój mąż stwierdził, że nie powinnam tyle mówić do dziecka, bo nawet przy jego wygadaniu, jak się opiekuje Maćkiem to nie daje rady go zagadać
karnitynka1982
Witam nowa mamuske i Natalke w koncu do nas wrocilas
Kasiu oby Rysiu byl zdrowy!!!!
Kasiu oby Rysiu byl zdrowy!!!!
Pauluś89
Grudzień 2009
kochana nie bój się będzie ok mojemu nawet paracetamol potrzebny nie byłHej dziewczynki u mnie wczoraj kolezanka byla prawie 5 godzin to sie nagadalysmy hehe z tego maly ponad pol przespal zaraz lecimy na szczepienie mam stresa ale nie omine tego Powiedzcie mi bo ja mam tylko paracetamol w czopkach a nie mam tego vibucolu to starczy czy mam dokupic vibucol bo bym musiala po drodze z taxy wyskoczyc pozniej nie bede miala jak?
reklama
karnitynka1982
NO oby bo jestem sama i sie stresujekochana nie bój się będzie ok mojemu nawet paracetamol potrzebny nie był