lajtway
Fanka BB :)
Nie no jasne ze lepiej troche dolozyc i miec pewnosc ze jest ok tylko w szoku bylam ze w Olecku mozna zarobic tyle samo co w OlsztynieW Olecku duże bezrobocie ale niańki tez sie schytrzyły, bo te dobre są poszukiwane i cenione:-) Jaka bedzie ta moja to sie okaże;-)
Niektórzy płacą niankom 500zł. ja uważam, ze czasami lepiej 100 zł wiecej dorzucić, zeby nainia miała tez dobrze, ceniła ta pracę i nie szukała innej;-)
No i ze swoją sie dogadałam, ze jak bedzie miała czas wolny, bo Piotrus to dziecko, które dużo spi, to mi np poprasuje pranie albo zimnieczki do obiadku obierze;-) czy zupke ugotuje.
Z Antosiem miałam też nianke i byłam zadowolona, ona gotowala Antosieowi obiadki, naprawde to dużo pomaga... bo człowiek wraca z pracy i nie musi zakaszać rękawów i do garów iśc;-)
Aga- teina ma troche slabsze dzialanie niz kofeina ale wiecej niz 3 swierze szklanki zielonej to chyba nie bardzoi. Mozesz sobie zalewac te same listki 2 albo 3 razy- wtedy tej teiny jest duzo mniej a mi np najbardziej smakuje ta z drugiego parzenia